Petter Jonsnäs, VD för Jonsnäs Bygg AB, är verkligen en entreprenör med en passion för att bygga och skapa. Med en tydlig vision och dedikation till sitt arbete har han framgångsrikt ledt företaget mot en imponerande riktning.

Jonsnäs Bygg AB är inte bara ett byggföretag; det är en plats där försäljning av byggtjänster och material möter expertis inom ombyggnationer, reparationer och nybyggen av fastigheter och lokaler. Petter har inte bara förvaltat företagets verksamhet på ett exemplariskt sätt, utan har också varit drivande i att ta fram ritningar och underlag för komplexa projekt.

Petter Jonsnäs har inte bara förankrat sig som en framstående entreprenör inom byggbranschen, utan har också visat sitt engagemang för hållbar förvaltning av både fast och lös egendom. Hans företag präglas av professionalism, kvalitet och en stark vilja att möta kundernas behov på bästa möjliga sätt.

Vi är stolta att tilldela Petter Jonsnäs och Jonsnäs Bygg AB titeln Länets Entreprenör 2023. Det är en välförtjänt utmärkelse för en ledare och ett företag som inte bara bygger strukturer utan också bygger starka och långvariga relationer med sina kunder.

Stort grattis till Petter Jonsnäs – Länets entreprenörer 2023!

VD Petter Jonsnäs
Org.nr: 559182-5137
Mail: jonsnas@gmail.com
Adress: ULRICEHAMNSVÄGEN 28 – 121 39 Johanneshov
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *