Blue Partner AB

Länets entreprenör 2023

Vi är djupt hedrade att få fira Thomas Ragnarsson och hans företag Blue Partner, som har blivit utnämnd till Länets Entreprenör 2023. Denna utmärkelse är en välförtjänt hyllning till deras hängivenhet och enastående arbete inom energiindustrin.

Blue Partner är en konsultverksamhet som har gjort en betydande inverkan på branschen. Med sex kontor spridda över landet och ambitiösa planer på att fortsätta expandera har de visat att vision och målmedvetenhet är nyckeln till framgång. Det är ett företag som bygger på kunskap och erfarenhet, med Thomas Ragnarsson som har många år i branschen.

Trots att företaget grundades så sent som 2018 har de redan uppnått en imponerande omsättning på 60 miljoner kronor. Denna prestation är ett tecken på deras kompetens och förmåga att skapa värde för sina kunder.

Blue Partner har inte bara strävat efter ekonomisk framgång utan har även haft en stark vision om att stimulera hållbart tänkande. De tror på att alla, oavsett om de är kunder eller konsulter, kan bidra till en bättre framtid. Deras engagemang för hållbarhet är ett exempel på deras förmåga att förena affärsframgång med samhällsnytta.

Vi ser med stor förväntan på Blue Partner framtida insatser och är stolta över att ha dem som vinnare av Länets Entreprenör 2023. Thomas Ragnarsson och hans team är en inspirationskälla för oss alla, och deras arbete kommer att fortsätta bidra till en mer hållbar och framgångsrik framtid.

.

Org.nr: 559030-1890
Mail: thomas.ragnarsson@bluepartner.se
Län: Kalmar län
RUTSBERGSGATAN 50 – 593 38 Västervik
bluepartner.se/


Länets entreprenör 2023

Vi har den stora äran att lyfta fram Åke Arnesson, en sann pionjär och entreprenör i hjärtat, som har blivit utnämnd till Länets Entreprenör 2023. Åke Arnessons resa är ett kraftfullt bevis på hängivenhet, hårt arbete och en passion för att bygga något stort.

Med närmare 50 år i branschen har Åke Arnesson varit en ständig närvaro, och hans företag har trivts och växt sedan 1987. Under alla dessa år har hans vision förbli densamma – att arbeta hårt, strategiskt och med noggrannhet. Åke Arnesson har visat vad en sann entreprenörsanda innebär.

Att nå punkten där pension kan övervägas är en bragd i sig, men Åke Arnesson visar att han har mycket kvar att erbjuda. Hans orubbliga energi och engagemang är en inspiration för alla som korsar hans väg.

Vi är djupt imponerade av Åke Arnessons dedikation och hans bidrag till branschen. Som Länets Entreprenör 2023 representerar han det bästa av entreprenörskapet, och vi ser med stor förväntan på hans fortsatta resa och de nya höjder han kommer att nå.

Till Åke Arnesson säger vi – fortsätt med ditt fantastiska arbete, för din passion och entreprenörsanda inspirerar oss alla och visar att ålder är bara en siffra när drivkraften fortfarande brinner starkt.

.

Org.nr: 556364-4672
Mail: ake@akbudet.se
Län: Kronobergs län
ULVARYDSVÄGEN 8 – 285 35 Markaryd
www.ak-budet.se/


Länets entreprenör 2023

Vi är stolta över att gratulera ledarna på Arbeto AB som länets entreprenör. Sedan bildandet 2006 i Stockholm har de visat en imponerande erfarenhet inom byggbranschen och kompletterat varandra med olika expertisområden. Deras skickliga och pålitliga medarbetare, tillsammans med ägarna, har mångårig erfarenhet och kan ta sig an projekt över hela landet, oavsett storlek.

Arbeto AB värderar utmaningar, miljömedvetenhet och nytänkande, alltid med målet att uppfylla kundens önskemål och leverera högkvalitativ funktionalitet.

Org.nr: 556777-2099
Mail: info@arbeto.se
Län: Stockholms län
KROSSGATAN 22 B 162 50 Vällingby
Arbeto.se

Vi hyllar med stolthet Herrströms Mekaniska Verkstads AB och dess VD Christer Herrström för deras imponerande prestationer och betydande bidrag till Skånes entreprenörsanda. Christer Herrström har visat enastående ledarskap och engagemang, vilket har varit avgörande för företagets framgång.

Under Christer Herrströms ledning har HMV AB blomstrat och tagit sin plats som ett av de ledande legoföretagen inom verkstadsbranschen. Genom att anta utmaningar och överträffa förväntningarna har företaget inte bara byggt en imponerande kundbas utan även ett starkt rykte för kvalitet och tillförlitlighet. Med mottot “Ert problem, Vår utmaning” har HMV AB visat sig vara mer än bara en tillverkare. De erbjuder en komplett lösning som sträcker sig från design till produktion och montering, vilket har gjort dem till en pålitlig partner för sina kunder.

Det är inte bara produkter och tjänster som HMV AB levererar; de skapar en enastående kundupplevelse. Genom att erbjuda effektiva, säkra och ekonomiska alternativ har de satt en ny standard i branschen och fortsätter att vara ledande inom innovation och kundtillfredsställelse.

Vi gratulerar Christer Herrström och hela teamet på HMV AB för deras välförtjänta utmärkelse som länets entreprenör i Skåne län 2024. Med en visionär ledare och ett dedikerat team är vi övertygade om att de kommer att fortsätta att skriva framgångshistorier och forma framtiden för verkstadsbranschen. Vi ser med spänning fram emot deras fortsatta framgångar och bidrag till näringslivet i Skåne och bortom.

Stort grattis till Herrströms Mekaniska Verkstads AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Christer Herrström
Org.nr: 556933-3692
Mail: chh@herrstroms.se
Adress: DALASLINGAN 10 – 231 32 Trelleborg
Län: Skåne län
herrstroms.se/

AL Lastvagnar AB står för passion, professionalism och kundnöjdhet. Med deras korta men imponerande historia har dom redan gjort avtryck i branschen och vunnit erkännande som länets entreprenör. dom är din pålitliga partner när det gäller begagnade lastbilar – låt dom göra din lastbilaffär enkel, smidig och minnesvärd!

Egna ord: Vi är experter på att köpa, byta och sälja begagnade lastbilar. Vårt mål är enkelt och smidigt: att ge dig bästa möjliga upplevelse när du köper din nya lastbil. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och se till att du går härifrån nöjd.

al-lastvagnar.se

Org.nr 559237-7765
Tel: 070-6102427
Län: Östergötlands län

Låt oss hylla de exceptionella individerna som har förtjänat det prestigefyllda certifikatet Länets entreprenör.

Dessa prisbelönta entreprenörer har banat vägen för framgång genom sitt engagemang, innovation och orubbliga strävan efter excellens. Deras resa har blivit uppmärksammad genom länets erkännande av deras enastående prestationer. Amplifyits konsulter är inte bara experter; de utgör en noggrant utvald grupp extraordinära individer. Deras passion för samarbete och vilja att dela med sig av sin breda erfarenhet definierar deras styrka. När du väljer en konsult från Amplifyit, säkrar du en kunnig rådgivare skräddarsydd precis efter dina behov.

Egna ord: Har du ett system eller en app som behöver utvecklas? Vi fixar det åt er! Oavsett om det handlar om ett litet eller större projekt har vi erfarenheten. Vi arbetar gärna mot fastpris men vi anpassar självklart upplägget efter era önskemål och behov.

amplifyit.se

Org.nr 556951-2592
Tel: 076-6556610
Län: Västernorrlands län