SAIVON AB

Johnny Olofsson, VD för SAIVON AB och mätningsingenjör med specialisering på inmätning, utsättning, maskinstyrning, projekteringsmätning, 3D-modeller och mängdning, är en banbrytande entreprenör inom mätningsbranschen. Med imponerande 16 års erfarenhet har SAIVON AB blivit en pålitlig aktör och en förebild för professionell mätning i alla slags miljöer och väderlekar i Kiruna/Malmfälten.

Johnny Olofssons dedikation och kompetens har varit avgörande för företagets framgång och dess förmåga att leverera högkvalitativa mätningslösningar. Vi hyllar Johnny Olofsson och SAIVON AB för deras enastående bidrag till branschen och önskar dem fortsatt framgång i alla sina framtida projekt!

Stort grattis till Johnny Olofsson – Länets entreprenörer 2023!

VD Johnny Olofsson
Org.nr: 559153-3202
Mail: johnny@saivon.se
Adress: TRIANGELVÄGEN 14 – 981 38 Kiruna
Län: Norrbottens län
saivon.se

Jad Avest, som driver Pasta Haus, är en kulinarisk visionär och en passionerad entreprenör som har lyckats skapa en italiensk oas mitt i hjärtat av Linnéstaden, Göteborg. Pasta Haus välkomnar gäster från hela världen och skapar en atmosfär där färska råvaror, kvalitet, miljöhänsyn och kunnig personal står i fokus.

Jad Avests dedikation till att erbjuda en unik och personlig upplevelse märks i varje detalj på Pasta Haus. Genom att lyfta fram färska råvaror och erbjuda en autentisk smak av Italien har han etablerat restaurangen som en pärla för matälskare.

Vi hyllar Jad Avest för hans framstående arbete och bidrag till gastronomin i Göteborg. Fortsätta erbjuda kulinariska äventyr och skapa minnen för gäster från när och fjärran!

Stort grattis till Jad Avest – Länets entreprenörer 2023!

VD Jad Avest
Org.nr: 556883-2363
Mail: jadavest@gmail.com
Adress: NORDENSKIÖLDSGATAN 25 – 413 09 Göteborg
Län: Västra Götalands län
pastahaus.se/

Elin Storm, stolt ägare av frisörsalongen Nitton82, är en sann passionär och entreprenör inom frisörbranschen. Redan från en tidig ålder hade Elin en klar vision och drömde om att bli frisör, och idag har hon förverkligat den drömmen med framgång.

Elin brinner verkligen för sitt arbete och gör varje klippning och styling med kärlek och dedikation. Hennes starka engagemang och vilja att göra det lilla extra för sina kunder har gjort Nitton82 till en framstående frisörsalong.

Vi vill hylla Elin för hennes hårda arbete, envishet och dedikation till att förverkliga sin dröm. Elin är verkligen en inspiration för andra som följer sina passioner och strävar efter framgång. Fortsätt sprida skönhet och glädje genom ditt arbete, Elin!

Elin vill även rikta ett stort tack till sin coach Maria Åberg för stöd och vägledning på vägen mot framgång. Tack för att du har varit en viktig del av hennes resa!

Stort grattis till Elin Storm – Länets entreprenörer 2023!

VD Elin Storm
Org.nr: 556894-1289
Mail: elin.strom@nitton82.com
Adress: Norra Strömgatan 58 – 441 30 Alingsås
Län: Västra Götalands län
nitton82.com/
instagram.com/salongnitton82/

Andreas Magnusson, VD för Nybyn Miljö AB, förtjänar all hyllning för sitt hårda arbete och dedikation till företaget. Hans engagemang och drivkraft har varit avgörande för att skapa framgång inom områden som entreprenad, skog, energi och mark.

Vi vill särskilt lyfta fram Andreas för hans starka ledarskap och för att vara en förebild för nästa generation. Att han och hans son arbetar tillsammans är en vacker illustration av familjebanden och det gemensamma målet att skapa framgångsrika företagsresor.

Tack, Andreas, för ditt dedikerade arbete och bidrag till samhället. Vi ser fram emot att se fortsatt framgång och samarbete mellan dig och din son. Fortsätt det fantastiska arbetet!

Stort grattis till Andreas Magnusson – Länets entreprenörer 2023!

VD Andreas Magnusson
Org.nr: 556861-7673
Mail: andreas_mag@live.se
Adress: STORA MATSBO 109 – 775 96 Krylbo
Län: Dalarnas län
facebook.com/people/Nybyn

Daniel Fridérus, VD för NOMIDA AB, är en framstående entreprenör och företagsledare som förtjänar all hyllning för sitt enastående arbete. Han har med framgång drivit företaget sedan 2010 och har tillsammans med sin fru Mikaela Fridérus skapat en stark och pålitlig aktör inom områden som sotning, besiktningar och ventilation.

Hyllningen till hans medarbetare och särskilt till sin fru visar på den familjära och samarbetsvilliga atmosfären som präglar NOMIDA AB. Att även Mikaela är delägare stärker företagets position och visar på deras gemensamma engagemang för verksamheten.

Med 34 års samlad erfarenhet är NOMIDA AB en källa till kunskap och kompetens. Vi är glada över att tilldela denna utmärkelsen till Daniel och hela NOMIDA AB som länets entreprenör och önskar fortsatt framgång och tillväxt. Tack för ert dedikerade arbete och ert bidrag till näringslivet!

Stort grattis till Daniel Fridérus – Länets entreprenörer 2023!

VD Daniel Fridérus
Org.nr: 556818-6869
Mail: info@nomida.se
Adress: ORMÅSA STORA 1 – 516 93 Rångedala
Län: Västra Götalands län
nomida.se/

Pär Öberg, VD för Omontis AB, är en beundransvärd entreprenör som har förvandlat byggupplevelsen för sina kunder. Hans dedikation till att byta kök, lägga golv och ge överlägsen service har gjort Omontis AB till en pålitlig aktör inom branschen.

Det är tydligt att Pär och hans team strävar efter att överträffa kundernas förväntningar genom att lägga ner det lilla extra som gör varje projekt unikt. Genom att fokusera på kvalitet före kvantitet har Omontis AB skapat en stark grund för långsiktiga relationer med sina kunder.

Vi hyllar Pär Öberg och hela Omontis AB för deras engagemang för enastående arbete och kundtillfredsställelse. Fortsätt med att sätta kvalitet och nöjda kunder i första rummet, och vi ser fram emot att följa era fortsatta framgångar!

Stort grattis till Pär Öberg – Länets entreprenörer 2023!

VD Pär Öberg
Org.nr: 559123-4397
Mail: par.omotis@gmail.com
Adress: SVEDÄNG 212 KLINGVRETEN – 740 48 Östervåla
Län: Uppsala län
omontis.se/

Rami Daghlawi, VD för RentARami AB, är en banbrytande entreprenör inom mjukvaruutveckling och en sann passionär för att skapa innovativa och värdefulla mjukvarulösningar. Med över 10 års erfarenhet som konsult inom branschen har Rami visat sig vara en teknikvisionär och en driven problemlösare.

Hans engagemang för att överträffa förväntningar och hålla sig ajour med den senaste tekniken är tydligt i hans arbete. Rami älskar utmaningarna som mjukvaruutveckling innebär och tar stolthet i att göra komplexa uppgifter lätta att hantera och underhålla.

RentARami AB, under Ramis ledning, har etablerat sig som en pålitlig kraft inom mjukvaruutveckling och skapat innovativa lösningar som adderar verkligt värde. Vi hyllar Rami Daghlawi för hans dedikation och passion för branschen. Ett stort tack till DevelopersBey, Ramis samarbetspartner, för deras bidrag till den imponerande framgången! Fortsätt med det fantastiska arbetet!

Stort grattis till Rami Daghlawi – Länets entreprenörer 2023!

VD Rami Daghlawi
Org.nr: 559144-0317
Mail: rami.daghlawi@gmail.se
Adress: Robert Almströmsgatan 5, 1501 – 113 36 Stockholm
Län: Stockholms län
rentarami.se/

Birgitta är en företagsledare som inte bara driver Östersunds Assistansförmedling Aktiebolag utan skapar också en miljö som ger helhetslösningar till familjer med barn med unika behov. Sedan Birgitta tog över företaget 2015 har hon visat enastående ledarskap och engagemang.

Ett stort fokus ligger på att erbjuda hjälp och stöd till familjer, och Birgitta är medveten om att detta inte skulle vara möjligt utan det dedikerade arbete som hennes fantastiska medarbetare utför varje dag. Hon hyllar dem och inser att deras insatser är avgörande för företagets framgång.

Birgitta tar även tillfället i akt att hylla dem som har inspirerat och stöttat henne på vägen, inklusive sin gamla chef Nils Åke, företrädaren Maria och den långvariga personalansvariga Jessica. Dessa personer har bidragit till hennes framgång och har varit en viktig del av företagets utveckling.

Birgittas engagemang för att skapa positiv förändring och stödja dem i behov är verkligen beundransvärt. Vi ser med spänning fram emot att se fortsatt framgång och påverkan från Östersunds Assistansförmedling under Birgittas ledning.

Stort grattis till Birgitta Lainio – Länets entreprenörer 2023!

VD Birgitta Lainio
Org.nr: 556617-7217
Mail: birgitta@osdass.se
Adress: ODENSKOGSVÄGEN 27 – 831 48 Östersund
Län: Jämtlands län
ostersundsassistansformedling.se/

Thomas är en entreprenör inom bygg, specialiserad på betonghåltagning och lättare rivningsarbeten. Han har just blivit utnämnd till länets entreprenör, och det är verkligen välförtjänt. Thomas är känd för sitt hårda arbete och för att leverera resultat av hög kvalitet.

Under 2023 har Thomas visat en imponerande arbetsinsats och dedikation för att säkerställa en ljus framtid för sitt företag. Trots utmaningarna inom byggbranschen har han inte tappat fokus och planerar att övervinna de tuffa tiderna genom att upprätthålla hög kvalitet i sitt arbete.

Thomas är en driven individ som förstår att hårt arbete lönar sig i det långa loppet. Han strävar efter att skapa starka samarbeten och är övertygad om att genom att hålla fast vid sina principer kommer han att fortsätta leverera utmärkta resultat.

Vi är glada att följa Thomas resa och ser med spänning fram emot allt fantastiskt arbete han kommer att åstadkomma.

Stort grattis till Tomas Alvén – Länets entreprenörer 2023!

VD Tomas Alvén
Org.nr: 559048-1635
Mail: tomas.alven1@gmail.com
Adress: BÅLSTAVÄGEN 4B – 746 33 Bålsta
Län: Uppsala län
habobetonghaltagning.se/


Johan och Stefan, som tog över Ö. Eriksson Åkeri AB efter sin far 2004, är verkligen värda all hyllning och erkännande. Genom att blicka tillbaka och hedra sin far, som en gång startade företaget och delade med sig av kunskapen om hur verksamheten fungerar, visar de på en stark familjetradition och entreprenörsanda.

Att driva ett familjeföretag är inte bara att förvalta en affärsarv, det är också att bygga vidare på den och forma dess framtid. Johan och Stefan har, med respekt för det arv de fått, tagit Ö. Eriksson Åkeri AB till nya höjder och fortsatt att leverera pålitliga transporttjänster till sina kunder.

Vi hyllar Johan och Stefan för deras engagemang, dedikation och för att de har fortsatt att vara en framstående del av företagsvärlden. Må er framgångsrika resa som företagsledare fortsätta och må ni fortsätta att hedra er fars minne på bästa sätt.

Stort grattis till Johan Eriksson och Stefan Eriksson– Länets entreprenörer 2023!

VD Johan Eriksson och Stefan Eriksson
Org.nr: 556141-4862
Mail: blacksta.johan@gmail.com
Adress: EKEBYVÄGEN 13 – 747 30 Alunda
Län: Uppsala län

Marcus Eneslätt, VD för NMK Energimontage AB, är en förebild inom branschen för elmontage. Med hög kompetens och en passion för att bygga och förnya elnät har Marcus och hans team på NMK Energimontage AB blivit en pålitlig partner för sina kunder.

Sedan Marcus inledde sitt företag 2016 har han med skicklighet och engagemang etablerat NMK Energimontage AB som en kraft att räkna med inom branschen. Företagets dedikation till att bygga och uppgradera elnät, samtidigt som de tar hand om uttjänta system, har gjort dem till en viktig aktör i norra regionen.

Vi hyllar Marcus Eneslätt och hela teamet på NMK Energimontage AB för deras hängivenhet, expertis och strävan efter att vara de bästa inom sin bransch. Fortsätt att skapa framgång och bidra till utvecklingen av elnät i regionen.

Stort grattis till Marcus Eneslätt – Länets entreprenörer 2023!

VD Marcus Eneslätt
Org.nr: 559015-3705
Mail: marcus.eneslatt@nmkab.se
Adress: LÄRARVÄGEN 10 – 955 31 Råneå
Län: Norrbottens län
nmkab.se

Per Erik Frank, VD för P-ES Mät & Byggkonsult AB, är en exceptionell entreprenör som har gjort betydande avtryck inom teknisk konsultation inom mät-, bygg- och anläggningsteknik. Hans hårda arbete och dedikation till att leverera tjänster av högsta kvalitet gör honom värdig utmärkelsen som Länets Entreprenör 2023 och det prestigefyllda certifikatet.

Med en imponerande portfölj av tekniska konsulttjänster har Per Erik Frank och hans team på P-ES Mät & Byggkonsult AB visat sig vara ledare inom branschen. Genom att kombinera teknisk expertis med engagemang för kundtillfredsställelse har företaget blivit känt för sin pålitlighet och professionalism.

Per Erik Franks personliga engagemang och förmåga att överträffa förväntningar gör honom till en förebild för andra entreprenörer. Vi hyllar Per Erik Frank för hans enastående insatser och önskar honom fortsatt framgång i framtiden

Stort grattis till Per Erik Frank – Länets entreprenörer 2023!

VD Per Erik Frank
Org.nr: 556901-7519
Mail: pefrankab@gmail.com
Adress: BJÖRKEDEVÄGEN 17 – 824 70 Delsbo
Län: Gävleborgs län

Peter Berglund, VD för PB Network Consulting AB, är en framstående entreprenör som har utmärkt sig inom projekteringstjänster inom fiber och relaterade områden. Hans dedikation och expertis har gjort honom till en betydande aktör inom branschen.

Med en tydlig inriktning på att erbjuda högkvalitativa projekteringstjänster åt nätägare och entreprenörer inom opto-sidan har Peter skapat en stark position på marknaden. Han har visat sig vara skicklig inte bara i sitt specialområde utan också som en kompetent ledare och projektledare.

Peter är inte rädd för att utmana sig själv och strävar ständigt efter att förnya och förbättra sina tjänster. Hans engagemang för att leverera enastående resultat och hans förmåga att möta kundernas behov har gjort honom till en förebild inom branschen.

Vi hyllar Peter Berglund för hans enastående prestationer, entreprenörsanda och dedikation till att erbjuda högkvalitativa tjänster.

Stort grattis till Peter Berglund – Länets entreprenörer 2023!

VD Peter Berglund
Org.nr: 559089-9356
Mail: peter@pbnc.se
Adress: VALLFARTSVÄGEN 1 – 864 33 Matfors
Län: Västernorrlands län
pbnc.se/

Matte Norberg, VD på Phonkworks System & Media AB, är en verklig branschveteran med en imponerande resa sedan 1999. Genom låg- och högkonjunkturer har han byggt upp en solid kompetens och självförtroende som genomsyrar hans arbete.

De senaste 20 åren har Matte fokuserat på att utveckla sin expertis inom IT-utveckling och mediaproduktion, och han har inte bara hanterat utan excellerat i uppdrag för några av Sveriges största företag. Som Java Software Developer och Engineer har han visat på enastående teknisk skicklighet och problemlösningsförmåga.

Matte är inte bara en framstående företagsledare utan också en hängiven familjeman. Stöttad av sina föräldrar och sin fantastiska familj, Teresia och barnen, har han balanserat framgångsrikt både yrkesliv och personligt liv.

Phonkworks System & Media AB under ledning av Matte Norberg är ett exempel på framstående prestationer och en inspirerande historia. Vi hyllar Matte för hans dedikation, expertis och ovärdeliga bidrag till IT- och mediabranschen.

Stort grattis till Matte Norberg – Länets entreprenörer 2023!

VD Matte Norberg
Org.nr: 559221-2418
Mail: matte.norberg@outlook.com
Adress: KRUKMAKARGATAN 42 – 117 26 Stockholm
Län: Stockholms län
se.linkedin.com/in/matte-norberg

Ingemar Relfsson, grundare och ägare av Relfssons Byggkranar, är en kraft att räkna med inom byggbranschen. Sedan starten 1997 har han visat enastående expertis inom uthyrning av byggnadskranar och har över tio kranar för olika ändamål.

Beläget i Henån på Orust sträcker sig hans tjänster främst över Göteborg och Borås, och hans kundbas sträcker sig genom hela Södra Sverige. Med en passion för att erbjuda högkvalitativa byggkranar till olika projekt, inklusive byggarbetsplatser och utbildningar, har Ingemar blivit en respekterad aktör inom branschen.

Relfssons Byggkranar är inte bara en uthyrningsfirma; det är en pålitlig partner för alla som behöver pålitliga och effektiva byggnadskranar. Vi hyllar Ingemar Relfsson för hans framstående bidrag till byggsektorn.

Stort grattis till Ingemar Relfsson – Länets entreprenörer 2023!

VD Ingemar Relfsson
Org.nr: 556988-9412
Mail: relfssoningemar@gmail.com
Adress: TEGNEBY-KÄRRA 324 – 473 97 Henån
Län: Västra Götalands län
relfssons.se/

Anders Lagerros, VD på Öregrundsgrepen Bygg & VVS AB, är en verklig mästare när det kommer till att hantera bygg- och VVS-projekt. Med en bred kompetens och engagemang för att leverera högkvalitativa resultat, tar Öregrundsgrepen sig an alla typer av jobb inom branschen.

Deras förmåga att fungera som totalentreprenörer ger en extra dimension av trygghet för kunderna. Anders och hans skickliga team ser till att projektet, oavsett storlek, hanteras professionellt och kostnadseffektivt. Genom att erbjuda pålitliga kostnadskalkyler innan projektet påbörjas och säkerställa att alla inblandade parter arbetar i synkronisering, strävar Öregrundsgrepen alltid efter att överträffa förväntningarna.

Vi vill hylla Anders Lagerros och hela Öregrundsgrepen Bygg & VVS AB för deras dedikation till branschen och deras förmåga att skapa framgångsrika resultat.

Stort grattis till Anders Lagerros – Länets entreprenörer 2023!

VD Anders Lagerros
Org.nr: 559039-9043
Mail: anders@grepenbygg.se
Adress: LÖNNGATAN 10 – 742 41 Öregrund
Län: Uppsala län
grepenbygg.se/

Med en passion för sitt arbete och en målmedveten inställning har Petra Vollertsen, styrkan bakom sin restaurang Ellis, inte bara etablerat en plats för enastående mat utan också skapat en atmosfär av omtanke och exceptionell service. Ellis är känt för att erbjuda den godaste maten och ge varje kund en upplevelse utöver det vanliga.

Petra riktar sitt tack och hyllning till sin nära och kära, särskilt till sin delägare och det fantastiska teamet som tillsammans utgör en oslagbar kombination. Det är det dedikerade arbetet från hjärtat och det hårda arbete som har gjort restaurangen till en framstående aktör i branschen.

Vi vill gratulera Petra Vollertsen och hela Ellis-teamet till utmärkelsen som Länets Entreprenör 2023! Er passion och engagemang är en inspirationskälla för företag och entreprenörer överallt. Fortsätt skapa minnesvärda smaker och erbjuda enastående service!

Stort grattis till Petra Vollertsen – Länets entreprenörer 2023!

VD Petra Vollertsen
Org.nr: 559163-3432
Mail: petravollertsen9@gmail.com
Adress: VANTINGEVÄGEN 20 – 269 72 Förslöv
Län: Skåne län
restaurangellis.se/
instagram.com/restaurang_ellis/

Med en imponerande vision och enastående ledarskap har Johan Friborg som VD för Rockys Entreprenad AB framgångsrikt drivit företaget mot nya höjder sedan han tog över 2018. Med fokus på helhetslösningar för entreprenader och transport av olika material har Johan och hans kompetenta personal skapat en stark och pålitlig verksamhet.

Under Johans ledning har Rockys Entreprenad AB blomstrat, och företagets resultat har ständigt förbättrats. Det är tydligt att Johan inte bara är en skicklig entreprenör utan även en inspirerande ledare som värdesätter och hyllar den kompetenta personalen bakom framgången.

Vi är stolta över att tilldela Johan Friborg och Rockys Entreprenad AB titeln Länets Entreprenör 2023 och ser fram emot att fortsätta följa deras framgångsresa. Tillsammans med det dedikerade teamet har de visat vad som kan uppnås genom hårt arbete, engagemang och kvalitet i varje projekt

Stort grattis till Johan Friborg – Länets entreprenörer 2023!

VD Johan Friborg
Org.nr: 556800-5226
Mail: info@rockysab.se
Adress: MARIEHOLMSGATAN 122 – 415 02 Göteborg
Län: Västra Götalands län
rockysab.se/

Med enastående prestationer och dedikation har Niclas och Susanne Gustafsson, tillsammans med sitt fantastiska team, lyckats lyfta Nygårdsvägens Industrihotell AB till imponerande höjder. Deras trogna kundkrets vittnar om företagets pålitlighet och exceptionella kvalitet i de tjänster de erbjuder.

Nygårdsvägens Industrihotell AB har inte bara etablerat sig som en pålitlig aktör på marknaden utan har även skapat en arbetsmiljö där kreativitet och professionalism blomstrar. Företagets framgång är en direkt reflektion av det starka ledarskapet och engagemanget från Niclas och Susanne.

Det är med stor glädje och erkännande som vi tilldelar det fantastiska företaget Nygårdsvägens Industrihotell AB och dess inspirerande entreprenörer titeln Länets Entreprenörer 2023! Vi ser fram emot att fortsätta följa deras framgångsrika resa och önskar dem fortsatt framgång i framtiden.

Stort grattis till Niclas och Susanne Gustafsson – Länets entreprenörer 2023!

VD Niclas Gustafsson
Org.nr: 556770-7467
Mail: niclas.gustafsson@electec.se
Adress: NYGÅRDSVÄGEN 7 – 662 34 Åmål
Län: Västra Götalands län
nvihab.se/

MRO INTERNATIONAL AB är en förebild inom branschen och en värdig mottagare av utmärkelsen som länets entreprenör. Deras engagemang för att erbjuda bästa möjliga service präglar varje aspekt av deras verksamhet.

Med en imponerande bredd av kompetens inom pensioner, förmåner, upphandlingar, och avtal till ledande befattningshavare, har MRO INTERNATIONAL AB visat sig vara en pålitlig partner för sina kunder. Deras dedikation till området Compensation & Benefits gör dem till en ledande kraft inom branschen.

Vi vill hylla MRO INTERNATIONAL AB för deras framstående prestationer och betona deras engagemang för kundnöjdhet och professionell service. Tack för att ni är en sådan viktig del av näringslivet i vårt län!

Stort grattis till MRO INTERNATIONAL AB – Länets entreprenörer 2023!

VD Rolf Ödmark
Org.nr: 559062-3343
Mail: rolf.odmark@mroInternational.eu
Adress: TORSPLAN 8 – 113 65 Stockholm
Län: Stockholms län
mrointernational.eu/

Rune Ullenius, VD för Rune Ullenius Åkeri AB, har varit en hängiven och pålitlig aktör inom åkeribranschen under alla dessa år. Med en lång och framgångsrik karriär har Rune dedikerat sitt liv åt att leverera pålitliga och effektiva transporttjänster.

Nu när Rune går i pension och stänger ner sitt företag är det ett utmärkt tillfälle att hylla hans hängivenhet och det fantastiska arbete han har gjort. Rune har inte bara varit en framstående entreprenör utan också en viktig del av samhällets logistik och företagsliv.

Vi vill rikta ett stort tack till Rune Ullenius för hans många års dedikerade tjänst och önska honom en välförtjänt och fridfull pension. Han lämnar efter sig ett arv av pålitlighet och professionalism som kommer att bli ihågkommet och saknat. Tack, Rune, för ditt bidrag till branschen och vi hoppas du får njuta en välförtjänt pension!

Stort grattis till Rune Ullenius – Länets entreprenörer 2023!

VD Rune Ullenius
Org.nr: 556685-3627
Mail: rune_u@hotmail.com
Adress: SÖDRA LIGÅRDEN 91 – 425 30 Hisings Kärra
Län: Västra Götalands län

Evert Persson, VD för PPcable AB, är inte bara en entreprenör utan en sann problemlösare. När han märkte på sina tidigare arbetsplatser att företag brottades med kvalitetsbekymmer hos sina leverantörer, tog Evert saken i egna händer och startade PPcable AB. Hans dedikation till att lösa problem och erbjuda högkvalitativa lösningar har gjort honom till en framstående figur inom branschen.

Everts resa som entreprenör är präglad av tacksamhet gentemot sina kunder och samarbetspartners som har stöttat och trott på honom. Han ser varje utmaning som en möjlighet att visa på sitt företags förmåga att leverera pålitliga och effektiva lösningar.

Vi hyllar Evert Persson som länets entreprenör och erkänner det värdefulla arbete han gör för att förbättra och stärka företag runt omkring. Tack, Evert, för ditt engagemang och ditt bidrag till näringslivet!

Stort grattis till Evert Persson – Länets entreprenörer 2023!

VD Evert Persson
Org.nr: 556717-1649
Mail: evert@PPcable.se
Adress: ÖSTBY 303 – 662 92 Åmål
Län: Västra Götalands län

Proffsbygg Södrasverige AB, under den kompetenta ledningen av Roger Faltin, är mer än ett företag; det är en banbrytare inom renovering och takläggning. Sedan grundandet 1988 och omvandlingen till Aktiebolag 2012 har de varit föregångare inom branschen och satt en standard för hantverksmässig skicklighet.

För Proffsbygg Södrasverige AB är varje projekt en konstnärlig möjlighet att skapa något unikt och varaktigt. De specialiserar sig inte bara på att lägga tak, de skapar skyddande skulpturer över byggnader och skapar en känsla av trygghet och hållbarhet.

Genom att kombinera professionell service med väl utförda arbeten har de vunnit kundernas förtroende och skapat enastående resultat. Deras engagemang för nöjda kunder sträcker sig bortom affärstransaktioner; det är en passion för att skapa mervärde och långvariga relationer.

Med Göteborg och Malmö som sina huvudbaser sträcker sig deras påverkan genom hela Sverige, och de är inte bara entreprenörer utan också samhällsbyggare. Vi hyllar Proffsbygg Södrasverige AB som länets entreprenör och är stolta över att se dem fortsätta att bygga upp och förbättra vårt samhälle. Tack för ert dedikerade arbete och er ovärderliga bidrag till branschen.

Stort grattis till Proffsbygg Södrasverige AB – Länets entreprenörer 2023!

VD Roger Faltin
Org.nr: 556881-9444
Mail: roger@Proffsbygg.com
Adress: VEGEÅGATAN 6 – 267 41 Bjuv
Län: Skåne län
proffsbygg.com/

Line Thomson, den dynamiska kraften bakom Peops Relations AB, förtjänar varm hyllning som länets entreprenör. Vi är glada över att dela denna framstående prestation med hela samhället.

Peops Relations AB, under Lines ledning, erbjuder sina kunder en unik och teambaserad lösning. Varje medlem i teamet bidrar med sin unika kompetens för att säkerställa att kunderna får bästa möjliga kunskap och support. Line själv är mästaren på att bygga och upprätthålla meningsfulla relationer och har genom åren stött på och löst alla tänkbara problem inom People Operations.

När Line inte arbetar, hittar man henne antingen leda spinning- eller bodypumpkurser och inspirera andra till fysisk aktivitet eller på resor med familj och vänner, njutande av livet utanför arbetsplatsen.

Vi hyllar Line Thomson för hennes framstående ledarskap, engagemang och förmåga att skapa positiva relationer. Tack för att du är en förebild för andra och för att bidra till att göra vårt län blomstrande och starkt.

Stort grattis till Line Thomson – Länets entreprenörer 2023!

VD Line Thomson
Org.nr: 559206-6152
Mail: line@peopsrelations.se
Adress: RÅDHUSET VAKSALAGATAN 2 – 753 20 Uppsala
Län: Uppsala län
peopsrelations.com/

Simon Nyström, hjärnan bakom Släpstudion AB, är nu länets stolta entreprenör, och vi är glada över att dela denna framstående prestation med er alla.

I spetsen för Släpstudion AB leder Simon en verkstad som excellerar inom service, reparation och installation av utrustning för alla typer av husvagnar. Certifierade för jobb på välrenommerade märken som Polar, Cabby och Solifer, och som ALDE/Truma-partner, strävar de alltid efter det högsta standarden och samarbetar med distributörer för att säkerställa tillgång till alla nödvändiga reservdelar.

Släpstudion AB skiljer sig från mängden genom att erbjuda inte bara professionell service utan också ett brett sortiment av släp i olika varianter, allt från stora flaksläp till skåpsläp och specialanpassade alternativ. Simon och hans team är dedikerade till att möta varje kunds behov och frågor, vilket har gjort dem till en pålitlig partner för alla släpentusiaster.

Vi hyllar Simon Nyström och Släpstudion AB för deras dedikation till branschen och deras förmåga att överträffa förväntningar. Tack för att ni är en oumbärlig del av vårt näringsliv och en förebild för andra entreprenörer.

Stort grattis till Simon Nyström – Länets entreprenörer 2023!

VD Simon Nyström
Org.nr: 559364-3264
Mail: simon@slapstudion.se
Adress: BANGÅRDSVÄGEN 14 – 428 35 Kållered
Län: Västra Götalands län
släpstudion.se/

Azra Jelacic, en lysande stjärna och VD för Psykologibolaget Skåne Aktiebolag, strålar nu som länets hyllade entreprenör, ett välförtjänt erkännande som vi är stolta att dela med dig.

Med en unik förmåga till facilitation och en passion för ledarskapsutveckling, teamutveckling och konferenskickoffs har Azra och Psykologibolaget blivit en oumbärlig kraft för företag i alla sektorer. Från techbolag och stora banker till offentliga företag, erbjuder de skräddarsydda tjänster inom organisationsutveckling, föreläsningar, psykologisk konsultation, parterapi och individuell terapi.

Genom att skicka ut kundundersökningar till sina samarbetspartners har Psykologibolaget bevisat att deras insatser inte bara stärker den psykiska hälsan bland de anställda utan också direkt påverkar företagets framgång. En tydlig indikator på att trivsamma arbetsmiljöer och välmående anställda skapar en positiv inverkan på företagets ekonomiska resultat.

Azra vill även framföra en varm hyllning till sin make Mirza Jelacic för det ovärderliga stöd han har varit genom hela resan. Tillsammans med sitt dedikerade team på Psykologibolaget erbjuder Azra expertis inom ledarskapsutveckling, teamutveckling, kickoff-konferenser, coaching och konflikthantering.

Tack, Azra, för ditt engagemang och insatser för att främja hälsa och framgång inom näringslivet. Vi är stolta över att hylla dig som en inspirerande och framstående entreprenör i vårt län

Stort grattis till Azra Jelacic – Länets entreprenörer 2023!

VD Azra Jelacic
Org.nr: 559139-5925
Mail: azra@psykologibolaget.se
Adress: FRIGGAS VÄG 16 – 723 55 Västerås
Län: Västmanlands län
psykologibolaget.se/

Patrik Danielsson, VD för PDCoordinate AB, är länets hyllade entreprenör och mottagare av vårt prestigefyllda certifikat.

Med en imponerande bakgrund inom olika byggskeden, från förstudier och projektering till konstruktion av vägar, broar, järnvägar och hus, har Patrik visat enastående expertis och engagemang.

Hans banbrytande arbete som den första i världen att testa och utvärdera Topcon SiteLink på ett större infrastrukturprojekt visar på hans vilja att omfamna och driva teknologiska innovationer inom branschen.

Patriks användning av Topcons SiteLink 3D-system, särskilt på nya projekt, vittnar om hans strävan efter effektiva lösningar och integration mellan kontor och maskiner.

Med behörighetstypen “I för Mätningstekniska arbeten i Trafikverket” är PDCoordinate AB synonymt med dynamisk markbyggande genom samverkan mellan markprojektering och mätningsteknik.

Tack, Patrik, för ditt banbrytande arbete och ditt ovärderliga bidrag till den fortsatta utvecklingen inom bygg- och mätningsteknisk industri. Vi hyllar din kompetens och passion för att driva branschen framåt.

Stort grattis till Patrik Danielsson – Länets entreprenörer 2023!

VD Patrik Danielsson
Org.nr: 559235-7650
Mail: patrik.danielsson@pdcoordinate.com
Adress: YTTERSJÖ 224 – 905 86 Umeå
Län: Västerbottens län
pdcoordinate.com/

Vi är stolta över att hylla Fredrik Samuelsson, VD för Samuelssons Åkeri i Vretstorp AB, som har utmärkts som länets entreprenör och får nu ett välförtjänt certifikat från oss.

Fredrik är inte bara en expert inom åkeriverksamhet, utan en pionjär som har fört sin familjes tradition in i en modern era. Redan från en ung ålder följde han med sin far, lärde sig knepen i lastbilskörningens konst och byggde gradvis upp sitt eget imperium på vägarna.

Det som särskiljer Fredrik är hans unika förmåga att hantera stora mängder grus på en och samma körning med bara en lastbil. Detta är något som många kunder värdesätter och är ett tydligt exempel på hans skicklighet och effektivitet inom branschen.

Samuelssons Åkeri i Vretstorp AB är inte bara ett åkeri, det är en förlängning av Fredriks vision och engagemang. Vi hyllar honom inte bara för hans skicklighet på vägarna utan också för att vara en föregångare för positiva förändringar inom åkeribranschen.

Stort grattis till Fredrik Samuelsson – Länets entreprenörer 2023!

VD Fredrik Samuelsson
Org.nr: 556708-8140
Mail: samuelssonsakeri@telia.com
Adress: HÄSSLEBERG 165 – 694 95 Vretstorp
Län: Örebro län
facebook.com/p/Samuelssons-%C3%85keri-i-Vretstorp-AB

Leif Pettersson är inte bara en byggmästare utan också en visionär som har präglat bygg- och snickeribranschen i över två decennier. Hans engagemang för kvalitet och kundnöjdhet har gjort honom till en erkänd och respekterad entreprenör i vårt län.

Leif har inte bara byggt strukturer och skapat vackra rum, han har också byggt långsiktiga relationer med sina kunder. Genom att hålla fast vid principen att varje detalj är viktig har Leif skapat ett företag som inte bara levererar överlägsna resultat utan också ger en enastående kundupplevelse.

I Leifs värld är kvalitet nyckeln. Varje projekt behandlas med den uppmärksamhet det förtjänar, och hans dedikation till överlägsenhet genomsyrar varje aspekt av hans arbete. Han tror på att skapa hållbara kundrelationer genom att erbjuda inte bara byggtjänster utan en totalupplevelse av excellens.

Genom att fokusera på kvalitet och kundnöjdhet har Leif Pettersson inte bara byggt strukturer, han har byggt ett företag som representerar pålitlighet, integritet och överlägsenhet inom byggbranschen. Vi är stolta över att hylla Leif och hans team för deras fortsatta bidrag till vårt samhälle och önskar dem fortsatt framgång på deras entreprenörsresa.

Stort grattis till Leif Pettersson – Länets entreprenörer 2023!

VD Leif Pettersson
Org.nr: 556643-3297
Mail: leif@kustbyggarna.se
Adress: FINNKROKEN DALVIK 1 – 615 93 Valdemarsvik
Län: Östergötlands län
kustbyggarna.com/

Oskar Eklund och Hello There AB är en lysande stjärna i länets entreprenörsfirmaament. Vi är stolta över att hylla och gratulera Oskar för hans framstående prestationer som VD för Hello There AB och överlämna detta certifikat som en erkänsla för deras engagemang och bidrag till den digitala spel- och interaktiva mediebranschen.

Hello There AB har visat att kvalitet är deras signum. Genom att satsa på kvalitet före kvantitet har de skapat en imponerande portfölj av digitala spel och interaktiva medier som sticker ut i branschen. Deras dedikation till överlägsenhet och innovation har gjort dem till en pålitlig och framstående aktör inom den digitala världen.

Vi är glada över att ha Oskar Eklund och Hello There AB som en del av vårt entreprenörscommunity och ser fram emot att fortsätta följa deras resa av kreativitet och framgång. Tack för ert bidrag till att göra vårt län blomstrande och nyskapande.

Stort grattis till Oskar Eklund – Länets entreprenörer 2023!

VD Oskar Eklund
Org.nr: 556772-8729
Mail: oskar@hellothere.se
Adress: DROTTNINGGATAN 21 – 411 14 Göteborg
Län: Västra Götalands län

Svea Byggställningar är inte bara ett företag, det är en passionerad sammanslutning av erfarna och kunniga individer som strävar efter att erbjuda det bästa inom ställningsbranschen. Grundat av Jonas Hoffman år 2009, har företaget vuxit och utvecklats till en pålitlig partner för alla ställningsbehov.

Vi är stolta över att hylla Svea Byggställningar som länets entreprenör och överlämna detta certifikat som erkännande för deras dedikation och expertis. Med en personalstyrka som präglas av kompetens och engagemang, erbjuder de inte bara ställningar utan en komplett lösning för varje projekt de tar sig an.

Svea Byggställningar strävar efter långsiktiga och pålitliga relationer. Deras enkla lösningar, korta beslutsvägar och tydliga rutiner gör dem till en bekväm och tillförlitlig partner för alla ställningsbehov. Inga uppdrag är för stora eller för små för dem, och de är redo att leverera högkvalitativa tjänster från västkusten och upp till Dalsland, och till och med längre vid större projekt.

Tack, Svea Byggställningar, för ert engagemang, er professionalitet och ert bidrag till länets entreprenörsanda. Vi ser fram emot att fortsätta följa er framgångsrika resa inom ställningsbranschen.

Stort grattis till Jonas Hoffman Byggställningar AB – Länets entreprenörer 2023!

VD Jonas Hoffman
Org.nr: 556949-8438
Mail: sveabyggstallningar@live.se
Adress: KUNGSGATAN 43 – 453 33 Lysekil
Län: Västra Götalands län
sveabyggstallningar.se/

Robert Jakobsson, VD för Partner Robert Jakobsson Aktiebolag, är en eldsjäl inom el och automationsverksamhet. Med en passion för sitt arbete strävar han efter att leverera tjänster av högsta kvalitet inom utbildning, byggverksamhet och konsultverksamhet för företagsorganisationer.

Vi är stolta över att hylla Robert Jakobsson som länets entreprenör och erkänna det lilla extra han och hans företag gör för sina kunder. Genom att sätta kundnöjdhet i centrum och sträva efter att överträffa förväntningarna, skapar de långvariga relationer och säkerställer att varje kund lämnar med ett leende.

Tack, Robert Jakobsson, för ditt engagemang, professionalism och dedikation till att göra affärer med omtanke och kvalitet. Vi ser fram emot att följa ditt fortsatta framgångsrika arbete och är glada över att ha dig som en lysande stjärna bland länets entreprenörer.

Stort grattis till Robert Jakobsson – Länets entreprenörer 2023!

VD Robert Jakobsson
Org.nr: 559215-5849
Mail: robert.jakobsson@p-rj.com
Adress: TALLVÄGEN 11 – 611 57 Nyköping
Län: Södermanlands län

Renate Alstad, kreativa kraften bakom Renates konditori, Gelateria och café, är en sann mästare inom sitt område. Med över 20 års erfarenhet som utbildad bagare/konditor har Renate lyckats skapa en plats där smaker och hantverk möts i en harmonisk dans.

Vi hyllar Renate Alstad inte bara som en framstående entreprenör utan också som en dedikerad individ som värdesätter stödet från sin familj. Bakom varje framgångsrik person finns ofta ett team av människor som stöttar och tror på deras vision, och Renate tar sig tid att tacka sin familj för det ovärderliga stödet.

Renate, din passion för konfektyr och skapandet av en trevlig atmosfär på ditt konditori är beundransvärd. Vi är stolta över att hylla dig som länets entreprenör och ser fram emot att fortsätta njuta av dina läckra skapelser. Tack för att du delar ditt enastående hantverk med samhället!

Stort grattis till Renate Alstad – Länets entreprenörer 2023!

VD Renate Alstad
Org.nr: 559209-3008
Mail: renateskonditori@gmail.com
Adress: GENVÄGEN 2 – 835 31 Krokom
Län: Jämtlands län
facebook.com/renateskonditori

Patrik Olsson, VD för PQS Konsult AB, är inte bara en enastående entreprenör och konsult utan också en tacksam individ som värdesätter de människor som har varit en del av hans resa. Genom åren har Patrik arbetat som konsult och tackar nu ödmjukt alla de företag och organisationer som har gett honom möjligheten att bidra till deras framgång. Hans engagemang och dedikation till varje uppdrag har skapat en varaktig påverkan och byggt starka affärsrelationer.

Patrik vill också rikta ett speciellt tack till sin fru för stödet och förståelsen som har varit en viktig del av hans resa som entreprenör. Han är medveten om att framgång inte sker ensam och hyllar det stöd och den inspiration han får från sin livspartner.

Vi är hedrade att hylla Patrik Olsson för hans enastående prestationer och vill uttrycka vårt varma tack till honom för de värdefulla bidragen till näringslivet och samhället. Fortsätt det fantastiska arbetet, och grattis till certifikatet som länets entreprenör!

Stort grattis till Patrik Olsson – Länets entreprenörer 2023!

VD Patrik Olsson
Org.nr: 556940-0699
Mail: patrik@pqskonsult.se
Adress: REDSKAPSGATAN 27 – 275 39 Sjöbo
Län: Skåne län

Minako Sushi är inte bara en restaurang; det är en inspirerande saga om mod och hängivenhet, började av den enastående Jashim Uddin. Född 1967 i Bangladesh följde Jashim sitt hjärta till Tokyo för att studera kemiteknik. Trots ekonomiska utmaningar och initiala svårigheter, öppnade hans lärare dörren till restaurangvärlden och introducerade honom för en framstående kock i Tokyo. Det blev startskottet för en framstående karriär som sushikock.

Efter sju år av hårt arbete och dedikation återvände Jashim som en av världens mest skickliga sushikockar. Efter bara några dagar i sitt hemland valde han att bygga vidare på sitt arv i Stockholm och skapa Minako, en plats där människor utanför Japan kan uppleva äkta japansk mat. Tyvärr gick han bort i oktober 2023, men hans dotter Katarina Uddin har gripit stafettpinnen.

Katarina, med sitt mod och engagemang, driver nu Minako och fortsätter att väva historien om äkta japansk mat. Hon bär med sig arvet från sin far och gör honom stolt genom att fortsätta erbjuda en smakfull resa till Japan för gourmeter runt om i världen. Hennes fortsatta arbete är inte bara kulinariskt konstnärskap utan också en levande hyllning till kärlek, kultur och en faders arv. Vi hyllar både Katarina och hennes far för deras fantastiska bidrag till gastronomin, och vi ser fram emot att följa med på denna fortsatta resa. Vi är glada över att få tilldela denna utmärkelse till en så enastående restaurang!

Stort grattis till Minako Sushi – Länets entreprenörer 2023!

VD Katarina Uddin
Org.nr: 559042-4619
Mail: info@minakosushi.se
Adress: VÄSTMANNAGATAN 48 – 113 25 Stockholm
Län: Stockholms län
minakosushi.se/
instagram.com/minakosushi/

Peter Bergman, VD för PBM i Säffle AB, är en framstående entreprenör som har gjort avtryck inom monteringsbranschen. Hans engagemang och fokus på att leverera högkvalitativa lösningar har gjort PBM i Säffle AB till en pålitlig aktör på marknaden.

Peter är inte bara skicklig inom sitt yrke utan tar även sitt arbete på stort allvar. Med en dedikation till att leverera bästa möjliga kvalitet och service gör han sitt arbete från hjärtat. Det är tydligt att han strävar efter att överträffa förväntningar och sätter sitt hjärta i varje projekt.

Vi är stolta över att tilldela Peter Bergman och PBM i Säffle AB utmärkelsen som Länets Entreprenör. Hans insatser och ledarskap har inte bara bidragit till företagets framgång utan har också positivt påverkat branschen och det lokala näringslivet. Vi ser fram emot att följa Peters fortsatta framgångssaga och önskar honom allt gott på hans entreprenörsresa.

Stort grattis till Peter Bergman – Länets entreprenörer 2023!

VD Peter Bergman
Org.nr: 556636-7180
Mail: pbmsconstruction@gmail.com
Adress: AMNERUD GLÄNTAN 1 – 661 92 Säffle
Län: Värmlands län

Hampus Rehn, VD för Rehns El i Ydre AB, är en exemplarisk entreprenör inom ellinstallationer. Hans dedikation till att leverera högkvalitativa tjänster och hans expertis inom området gör honom till en betrodd och pålitlig aktör inom branschen.

Hampus har inte bara byggt upp ett framgångsrikt företag utan har också haft stöd från sin närmaste krets, hans familj. Deras stöd och engagemang har varit en viktig del av hans framgångsresa och har bidragit till att forma Rehns El i Ydre AB till det respekterade företag det är idag.

Det är med glädje och erkännande som vi tilldelar Hampus Rehn och Rehns El i Ydre AB utmärkelsen som Länets Entreprenör. Hans professionalism, passion och dedikation till branschen är beundransvärd, och vi ser fram emot att följa hans fortsatta framgångar och bidrag till den lokala näringslivet.

Stort grattis till Hampus Rehn – Länets entreprenörer 2023!

VD Hampus Rehn
Org.nr: 559059-6630
Mail: info@RehnsEl.se
Adress: BUBBETORP 1 – 573 94 Ydre
Län: Östergötlands län
facebook.com/rehnsel/

Ronnie Kristiansson, VD för RN TEAM Väst AB, är en framstående entreprenör som utmärker sig inom gräv- och anläggningsarbeten, kran-, svets- och monteringsarbeten, åkeri- och transportverksamhet samt fastighets- och värdepappershandel. Ronnie är en driven och erfaren ledare som har dedikerat sin karriär åt att leverera högkvalitativa tjänster inom bygg- och anläggningsbranschen.

Med sin starka entreprenörsanda och fokus på kvalitet har Ronnie byggt upp RN TEAM Väst AB till att bli en pålitlig aktör inom branschen. Hans engagemang och hängivenhet till att leverera överlägsna resultat har gjort företaget till en framstående spelare inom sitt område.

Vi är stolta över att tilldela Ronnie Kristiansson och RN TEAM Väst AB utmärkelsen som Länets Entreprenör. Hans passion för branschen, långa erfarenhet och vilja att sträva efter högsta kvalitet gör honom väl värd denna erkännande. Vi ser fram emot att följa hans fortsatta framgångar och bidrag till det lokala näringslivet.

Stort grattis till Ronnie Kristiansson – Länets entreprenörer 2023!

VD Ronnie Kristiansson
Org.nr: 556715-5725
Mail: ekonomi@rnteam.se
Adress: BILGATAN 9 – 442 40 Kungälv
Län: Västra Götalands län
facebook.com/p/RN-TEAM-V%C3%A4st-AB

Ola Sandberg, VD för Ola’s Byggtjänst AB, är en erfaren och dedikerad entreprenör inom byggbranschen. Med över 20 års erfarenhet och en bakgrund som snickare har han varit en pålitlig aktör inom branschen.

Ola’s Byggtjänst AB är känt för att leverera högkvalitativa byggtjänster och har etablerat sig som en pålitlig partner för olika byggprojekt. Ola’s långa engagemang och expertis har varit en bidragande faktor till företagets framgång och till det positiva rykte de har byggt upp.

Vi är stolta över att tilldela Ola Sandberg och Ola’s Byggtjänst AB utmärkelsen som Länets Entreprenör och ser fram emot att fortsätta följa deras framgångsrika resa inom byggbranschen.

Stort grattis till Ola Sandberg – Länets entreprenörer 2023!

VD Ola Sandberg
Org.nr: 556738-1214
Mail: os-tjanst@live.se
Adress: GRANNÄSVÄGEN 24 – 944 94 Jävrebyn
Län: Norrbottens län

Arunas Bukauskas, VD för Riktig Skog AB, har dedikerat sig till att leverera högkvalitativa skogsvårdstjänster, inklusive plantering och röjning. Hans passion och engagemang för skogsbranschen har varit en drivkraft bakom företagets framgång.

Riktig Skog AB strävar inte bara efter affärsmässig framgång utan ser också till att erbjuda möjligheter för andra att ansluta sig till deras team. Om du delar deras passion för skogsvård och är intresserad av att arbeta i en stimulerande miljö, är Riktig Skog AB platsen för dig.

Vi är stolta över att tilldela Arunas Bukauskas och Riktig Skog AB utmärkelsen som Länets Entreprenör och ser fram emot att fortsätta följa deras bidrag till skogsindustrin och sysselsättning i regionen.

Stort grattis till Arunas Bukauskas – Länets entreprenörer 2023!

VD Arunas Bukauskas
Org.nr: 559110-2644
Mail: Riktigskog@gmail.com
Adress: RÖDINGSTRÄSKVÄGEN 4 – 961 90 Harads
Län: Norrbottens län

Sara Martinesz, en företagskonsult och expert inom konflikthantering, utbildning och arbetsmiljöutredningar, har gjort en betydande insats för företag och deras ledare. Hennes engagemang och kompetens i att stötta organisationer genom att lösa konfliktsituationer och skapa en positiv arbetsmiljö är beundransvärd.

Sara vill passa på att hylla sin gamla kollega och vän,  Maria Martinsson-Nilsson, för det stöd och samarbete de har delat under åren. Detta partnerskap har bidragit till Saras framgång och förmåga att göra skillnad för sina klienter.

Förutom det yrkesmässiga stödet lyfter Sara också fram sin man, John Martinesz, för det ovärderliga stöd han ger henne i företaget och i livet. Ett starkt partnerskap både professionellt och personligt.

Vi är glada över att tilldela Sara Martinesz utmärkelsen som Länets Entreprenör och ser fram emot att fortsätta följa hennes framgångsrika insatser inom företagsvärlden.

Stort grattis till Sara Martinesz – Länets entreprenörer 2023!

VD Sara Martinesz
Org.nr: 559130-6781
Mail: sara@Martinesz.se
Adress: BÖLEVÄGEN 43 – 904 31 Umeå
Län: Västerbottens län
se.linkedin.com/in/sara-martinesz

Med över två decenniers erfarenhet i rekryterings- och bemanningsbranschen är Alexander en affärsutvecklare som inte bara når, utan överträffar kundförväntningar. Stolt grundare av Procas Business Relations AB år 2017, har hans resa inte bara stärkt hans entreprenörskap utan också format honom som individ.

För Alexander är företagandet inte bara en professionell resa utan också en personlig utveckling. Han insåg under sina tidigare anställningar sin potential att skapa något betydande på egen hand. Att förverkliga idén om sitt eget företag var ett sätt för honom att ta kontroll och driva innovation på ett sätt han inte kunde tidigare.

Kundnöjdhet är en kärnprincip för Alexander. Han strävar alltid efter att inte bara möta utan överträffa förväntningarna hos dem han samarbetar med. Mitt i affärsvärlden är han medveten om att det viktigaste är att hålla familjen nära. För Alexander är balansen mellan arbete och familjeliv en källa till styrka och motivation.

Att omge sig med likasinnade och erfarna individer är en viktig del av Alexanders framgångsrecept. Han värdesätter sina vänner och mentorer som har varit en konstant och viktig del av hans utveckling. För honom är misstag inte hinder, utan snarare en möjlighet att växa och lära sig, och det är denna inställning som driver honom att ständigt förbättras.

Alexanders inspirerande syn på livet och affärer ligger i att förstå och omfamna den kontinuerliga utvecklingen. För honom handlar det om att inte bara lyckas i affärer utan att göra det på ett sätt som är meningsfullt och hållbart för både honom själv och dem han samarbetar med. Vi är glada över att tilldela Alexander denna prestigefyllda utmärkelse som Länets Entreprenör och ser fram emot att följa hans fortsatta framgångar.

Stort grattis till Alexander Proca – Länets entreprenörer 2023!

VD Alexander Proca
Org.nr: 559133-0799
Mail: alexander.proca@procas.se
Adress: VALENTIN SABBATS GATA 4 – 113 61 Stockholm
Län: Stockholms län
procas.se/

Med en passion för att säkerställa högkvalitativa standarder och regelverk inom Life Science har Eiler Andersson, VD för Onsala Quality and Regulatory Solutions AB, gjort betydande avtryck i branschen. Genom att erbjuda expertkonsulttjänster inom kvalitetssäkring, regelverk och säkerhet har hans företag blivit en pålitlig partner för klienter inom Life Science-sektorn.

Eilers dedikation och expertis har inte bara varit avgörande för företagets framgång utan har också bidragit till att höja standarden för kvalitet och regelverk inom branschen. Vi är stolta över att tilldela Eiler denna prestigefyllda utmärkelse som Länets Entreprenör och ser med spänning fram emot att följa hans fortsatta framgångar och bidrag till Life Science-sektorn. Ett särskilt tack till Eilers fru, Ann Kristin, för hennes stöd och engagemang i företagets resa.

Stort grattis till Eiler Andersson – Länets entreprenörer 2023!

VD Eiler Andersson
Org.nr: 559070-2519
Mail: eiler@oqrsab.com
Adress: RIPBÄRSVÄGEN 5 – 434 91 Kungsbacka
Län: Hallands län


Rickard är en entreprenör med ett imponerande arbetsliv som sträcker sig ända från 12-årsåldern och framåt. Hans oavbrutna drivkraft och företagsanda har gjort honom till en pålitlig leverantör, och varje projekt överträffar kundens förväntningar. Med specialisering inom betonghåltagning har Rickard utvecklat sitt företag och expanderat till att inkludera snickeriarbeten genom Noréns Bygg i Skellefteå.

Noréns Bygg befinner sig nu i en expansionsfas med mer arbete än de kan hantera, vilket skapar ett ökat behov av erfarna medarbetare. De söker aktivt efter 2 betonghåltagare och 3 snickare som vill vara en del av det här framstående teamet. Om du är ute efter att arbeta med de bästa inom branschen och i en positiv arbetsmiljö, är Noréns Bygg platsen för dig att söka. Välkommen till ett företag som värdesätter expertis och en härlig samarbetsanda.

Vi är stolta och glada över att tilldela Rickard denna prestigefyllda utmärkelse som Länets Entreprenör. Hans exceptionella arbete och dedikation till branschen har inte bara gjort hans företag framstående utan har också berikat samhället med högkvalitativa tjänster. Det är entreprenörer som Rickard som verkligen driver fram framgång och innovation, och vi ser fram emot att fortsätta följa hans framgångsrika resa inom bygg- och entreprenadsektorn. Tack för ditt ovärderliga bidrag till näringslivet.

Stort grattis till Rickard Norén – Länets entreprenörer 2023!

VD Rickard Norén
Org.nr: 556286-3141
Mail: info@norens-bas.se
Adress: NÅLVÄGEN 4 – 931 57 Skellefteå
Län: Västerbottens län
norens-bas.se/
norens-bygg.se/

Leif Dahlén, en verklig pionjär inom fastighetsbranschen och VD för Leif Dahlén Fastigheter i Eksjö AB, är en inspirerande entreprenör med ett engagemang som sträcker sig över flera decennier. Sedan starten 1970 har Leif inte bara byggt upp en imponerande fastighetsportfölj utan har också präglat branschen med sin filosofi om ansvarsfull och långsiktig investering.

Leifs beslut att inte ta ut någon vinst sedan bolagets start, utan istället återinvestera varje intjänad krona tillbaka i verksamheten, är beundransvärt och visar på hans dedikation till företagets tillväxt och hållbarhet. Han delar med sig av en värdefull insikt – att för att lyckas seriöst med fastigheter är återinvestering i bolaget nyckeln.

Leif Dahlén Fastigheter i Eksjö AB är inte bara ett företag som äger och förvaltar fastigheter; det är ett företag som lever och andas Leifs vision om långsiktighet och ansvar. Hans filosofi har inte bara skapat en stark och hållbar verksamhet utan har också skapat värde för samhället genom att skapa trygga och välskötta fastigheter.

Vi är stolta att tilldela Leif Dahlén titeln Länets Entreprenör 2023. Det är en välförtjänt utmärkelse för en entreprenör och en visionär vars insatser inte bara har format sitt eget företag utan också har inspirerat och påverkat hela fastighetsbranschen.

Stort grattis till Leif Dahlén – Länets entreprenörer 2023!

VD Leif Dahlén
Org.nr: 556792-6026
Mail: dahlensfastigheter@gmail.com
Adress: NORRA STORGATAN 31 – 575 32 Eksjö
Län: Jönköpings län

Anna Welander, den kreativa kraften och VD:n bakom Perfect Clinic by Welander AB, är en exceptionell individ inom skönhetsbranschen. Med en gedigen utbildning som Narkossjuksköterska från Karolinska Institutet och åtta års erfarenhet inom sjukvården, har Anna skapat något unikt med Perfect Clinic.

Anna grundade Perfect Clinic efter att ha verkat inom skönhetsbranschen och kände att det var dags att erbjuda något mer. Hon saknade möjligheten att skapa långsiktiga behandlingsplaner där det naturliga resultatet står i fokus. Perfect Clinic har blivit en plats där varje individ får en skräddarsydd upplevelse och där det estetiska resultatet är så vackert som möjligt.

Anna vill rikta ett varmt tack till sina föräldrar, mamma och pappa, för deras ständiga närvaro och ovillkorliga stöd. Deras stöd har varit en viktig del av Anna’s resa och framgång med Perfect Clinic.

Tack vare Anna Welander och Perfect Clinic, strålar skönhetsbranschen lite ljusare, och vi ser fram emot deras fortsatta bidrag till naturlig skönhet och välbefinnande.

Stort grattis till Anna Welander – Länets entreprenörer 2023!

VD Anna Welander
Org.nr: 559022-8747
Mail: anna.e.welander@gmail.com
Adress: KUMMELBY KÄLLGÅRD 1 – 595 93 Mjölby
Län: Östergötlands län
theperfectclinic.com/

Kant Design, under ledning av den passionerade entreprenören Peter Björck, är en pärla i Skanör/Falsterbo som har gjort sig känt för sina stilrena och unika möbler. Företaget strävar efter funktionell design och hög kvalitet, vilket återspeglas i varje möbel de skapar. Från hemmet till offentliga miljöer, Kant Design erbjuder möbler som inte bara är estetiskt tilltalande utan också praktiska och prisvärda.

Peter Björck vill rikta ett varmt tack och hyllning till sin familj och trogna hund för deras ovärderliga stöd och närvaro. Det är genom deras stöttande närvaro och engagemang som Kant Design har kunnat blomstra och fortsätta erbjuda högsta kvalitet och unik design.

Med ett dedikerat team och en stark vision fortsätter Kant Design att sätta sin prägel på möbelbranschen, och vi ser fram emot deras fortsatta framgångar och kreativa innovationer. Tack för ert bidrag till den lokala gemenskapen och möbelvärlden!

Stort grattis till Peter Björck – Länets entreprenörer 2023!

VD Ulf Peter Stigson Björck
Org.nr: 556743-7040
Mail: info@kant.se
Adress: HEDEVÄGEN 2 – 239 34 Skanör
Län: Skåne Län
kant.se/

Jari Koivuniemi och Kiruna Golv & Bygg har verkligen satt en ny standard inom byggbranschen sedan starten 2019. Deras kontinuerliga leverans av förstklassig service har inte bara överträffat förväntningarna från kunderna, utan har också etablerat dem som en pålitlig och skicklig byggfirma.

I grunden är Kiruna Golv & Bygg inte bara en byggfirma; de är en grupp passionerade hantverkare med stora ambitioner. Det som verkligen skiljer dem åt är deras starka fokus på kommunikation, där de aktivt lyssnar och förstår både beställare och hantverkare. Denna öppna dialog leder till optimala lösningar för varje projekt, oavsett storlek. Oavsett om det är en badrumsrenovering eller golvläggning kan du alltid lita på Kiruna Golv & Bygg för att göra jobbet rätt. Vi är stolta över att tilldela Jari Koivuniemi och Kiruna Golv & Bygg titeln som Länets Entreprenör 2023 och ser fram emot deras fortsatta framgångar.

Stort grattis till Jari Koivuniemi – Länets entreprenörer 2023!

VD Jari Koivuniemi
Org.nr: 559220-8069
Mail: jari.kgbab@gmail.com
Adress: VIRVELVÄGEN 6 – 981 45 Kiruna
Län: Norrbottens län
byggfirmakiruna.se/

Joakim Håkansson, en sann entreprenör och hängiven sjöman, leder Pimmens Dykservice AB med passion och expertis. Genom att kombinera dykeriverksamhet, bryggarbeten och sjöentreprenad har företaget blivit en pålitlig aktör inom branschen. Joakim, som även arbetar heltid på kustbevakningen, balanserar skickligt sitt engagemang för havet med att förvalta och utveckla sitt eget företag.

Den nyligen utbildade sonen stärker företagets framtid och följer i sin fars fotspår. Med dedikation och yrkeskunnighet är det med stolthet vi tilldelar Joakim Håkansson titeln som Länets Entreprenör 2023, och vi ser med spänning fram emot att följa Pimmens Dykservice AB:s fortsatta framgångsresa.

Stort grattis till Joakim Håkansson – Länets entreprenörer 2023!

VD Joakim Håkansson
Org.nr: 556960-4779
Mail: joakim@pimmensdykservice.se
Adress: KNÖSÖVÄGEN 93 – 371 64 Lyckeby
Län: Blekinge län
pimmensdykservice.se/

Mickael, grundare av KM Limträ AB, är en framstående entreprenör med en imponerande resa sedan företagets start 2014. Under åren har företaget upplevt en stadig tillväxt och etablerat sig som ledande inom montering av limträkonstruktioner, takarbeten, snickeriarbeten och liknande verksamheter.

KM Limträ AB präglas av sitt engagemang för hög kvalitet i samarbetet med andra företag. Mickael och hans team lägger stort fokus på att leverera jobb av högsta kvalitet, vilket har varit en nyckel till deras framgång.

Det är med stor glädje och stolthet vi tilldelar Mickael och KM Limträ AB titeln som Länets Entreprenör 2023, som ett erkännande för deras hängivenhet och exceptionella prestationer inom branschen.

Stort grattis till Mikael Wahlström – Länets entreprenörer 2023!

VD Mikael Wahlström
Org.nr: 556872-2226
Mail: micke@hmlimtra.se
Adress: ÄNGSVÄGEN 5 – 748 40 Örbyhus
Län: Uppsala län
facebook.com/p/HM-Limtr%C3%A4-AB

Rikard Espling, VD på KRESP, är en framstående entreprenör inom Samhällsbyggnadsbranschen. Tillsammans med Jan Gilljam-Kroon driver han KRESP med en passion för att skapa realitet av teorier och senaste utveckling inom samhällsbyggnadsbranschen.

Startat år 2015 har KRESP blivit känt för sina framstående insatser och en unik förmåga att integrera akademisk kunskap med praktisk tillämpning. Deras affärsområden sträcker sig mellan den akademiska världen och uppdrag inom samhällsbyggnadsbranschen, vilket skapar en cirkulär kompetens som genomsyrar företaget.

Rikard vill rikta en särskild hyllning till sin delägare Jan Gilljam-Kroon och till Joanna Messmer, den dedikerade projektledaren på företaget. Deras gemensamma arbete och engagemang har varit en nyckel till KRESPs framgång och den välförtjänta utmärkelsen som Länets Entreprenör 2023.

Stort grattis till Rikard Espling – Länets entreprenörer 2023!

VD Rikard Espling
Org.nr: 559028-9210
Mail: rickard.espling@kresp.se
Adress: SKINNARVIKSRINGEN 18 – 117 27 Stockholm
Län: Stockholms län
kresp.se/

Med enastående prestationer genom åren och ett genuint intresse av att förbättra individens tillvaro har Patrik Thorsell och LaVie Behandling AB förtjänat titeln som Länets Entreprenör 2023! Genom lång erfarenhet och hängivenhet för att hjälpa människor att långsiktigt förbättra sina liv har Patrik lyft företaget till otroliga höjder.

Kvaliteten och omsorgen som LaVie Behandling AB tillför är helt dedikerad och hjälper stadigt sina kunder att återintegreras i samhället. Inom områden som HVB och Stödboende har de tydligt visat sina prestationer och satt standarden för branschen.

Vi är glada över att tilldela Patrik Thorsell och LaVie Behandling AB med denna välförtjänta utmärkelse som Länets Entreprenör 2023. Det är inspirerande att se hur de genom sitt arbete gör verklig skillnad i människors liv och samhället som helhet.

Stort grattis till Patrik Thorsell – Länets entreprenörer 2023!

VD Patrik Thorsell
Org.nr: 556932-5474
Mail: patrikthorsell@hotmail.com
Adress: HEJARGRÄND 2 – 721 33 Västerås
Län: Västmalands län
laviebehandling.se/

Ragna Berlin, VD för Konstpool Aktiebolag, är en framstående entreprenör inom konstbranschen. Genom sitt arbete har hon skapat en plattform som främjar konstnärers verksamhet och ger praktiska lösningar för hela konstgemenskapen.

Konstpool Aktiebolag är mer än bara en webbplats; det är ett administrativt system som underlättar att ansöka till uppdrag, jobb, stipendier, residens och mycket mer, samt förenklar hantering och bedömning av ansökningarna för uppdragsgivare. Ragna har verkligen lyckats bygga upp en central plats att nå ut via och för konstnärer att hitta information som hjälper dem att utveckla sina verksamheter.

Ragnas erfarenhet som konstnär har gett henne en unik insikt i konstbranschen. Genom Konstpool Aktiebolag tar hon det ett steg längre genom att inkludera dans och performance. Hennes önskan att även underlätta för dessa grupper visar på hennes innovativa och expansiva synsätt.

Vi är stolta att tilldela Ragna Berlin titeln Länets Entreprenör 2023. Hennes arbete med Konstpool Aktiebolag har  skapat en digital plattform för en kreativ gemenskap där konstnärer kan blomstra och utvecklas. Vi ser med spänning fram emot att följa deras fortsatta framgångar inom kulturen.

Stort grattis till Ragna Berlin – Länets entreprenörer 2023!

VD Ragna Berlin
Org.nr: 556908-3644
Mail: ragna@konstpool.se
Adress: VÄSTRA HENRIKSBORGSVÄGEN 38 – 131 72 Nacka
Län: Stockholms län
konstpool.se/sv/home

Anna Lundin och Martin Lundin, ägare av städbolaget, är ett kraftfullt team av drivna och kvalitetsinriktade entreprenörer. Anna inledde sitt städbolag i Stockholm och har sedan dess varit en förebild när det gäller att söka perfektion och leverera högkvalitativa tjänster.

Med Anna och Martins gemensamma passion och hängivenhet har de skapat en framgångsrik verksamhet som präglas av professionalism och kundfokus. Deras förmåga att arbeta tillsammans och komplettera varandra i företagsledningen har varit avgörande för bolagets framgång.

Anna och Martin är inte bara affärspartners utan även livspartners, och deras starka partnerskap har varit en nyckelfaktor för att driva företaget framåt. Genom att kombinera sina individuella styrkor och skapa en gemensam vision har de skapat ett städbolag som eftersträvar perfektion och överträffar kundernas förväntningar.

Det är med stor glädje vi tilldelar Anna Lundin och Martin titeln Länets Entreprenör 2023. Deras dedikation och samarbete är en inspiration för andra. Vi ser fram emot att fortsätta följa deras framgångsrika resa och önskar dem fortsatt tillväxt och framgång.

Stort grattis till Anna Lundin och Hans Martin Lundin – Länets entreprenörer 2023!

VD Anna Lundin och Hans Martin Lundin
Org.nr: 559161-9324
Mail: anna_broman@live.se
Adress: FÅLLBRUNNAVÄGEN 27 C – 137 91 Västerhaninge
Län: Stockholms län

KHR Vattenrening AB har på imponerande kort tid positionerat sig som en ledande aktör inom branschen, och Karl-Henrik Rinne har varit en förebild när det gäller kompetens och visionärt ledarskap. Genom hans engagemang och framtidstänk har företaget blomstrat och satt ambitiösa mål som de konsekvent strävar efter att uppnå.

Det innovativa franchiseupplägget med JMS Vattenrening visar på deras strategiska och framåtblickande inställning, vilket säkerställer att de fortsätter att leverera tjänster och produkter av högsta kvalitet till sina kunder. KHR Vattenrening har snabbt blivit ett namn att lita på när det kommer till vattenrening och har etablerat sig som en pålitlig aktör på marknaden.

Det är med stor glädje och erkännande som vi tilldelar Karl-Henrik Rinne och KHR Vattenrening titeln som Länets Entreprenör 2023. Vi ser fram emot att fortsätta följa deras framgångsrika resa och de positiva effekterna de har på samhället.

Stort grattis till Karl-Henrik Rinne – Länets entreprenörer 2023!

VD Karl-Henrik Rinne
Org.nr: 559166-9279
Mail: karl-henrik.rinne@jms-vattenrening.se
Adress: GURENTORP 245 – 446 95 Älvängen
Län: Västra Götalands län
jms-vattenrening.se/lokalkontor/goeteborg-norr/

Anders Olof Engstrand, VD för Keramikstudion Gustavsberg AB, förtjänar en varm hyllning för sitt långvariga och hängivna arbete inom konsthantverksbranschen. Med dedikation och hårt arbete har Anders skapat en verksamhet som inte bara är framgångsrik utan också en viktig del av konsthantverkssamhället.

Hans engagemang sträcker sig långt tillbaka och har blivit en inspirerande kraft för både medarbetare och kunder. Anders har bidragit till att upprätthålla och främja konsthantverkstraditionen, och hans passion för detta arbete är uppenbar i varje konstverk som produceras av Keramikstudion Gustavsberg AB.

En speciell hyllning går också till Lisa Larson, en ikonisk konstnär vars arbete har inspirerat och berört människor över hela världen. Att hylla och hedra Lisa Larson är ett vackert sätt att erkänna och bevara arvet av en konstnär som har lämnat ett osuddligt avtryck i konsthantverksvärlden.

Inom Keramikstudion Gustavsberg AB skapas inte bara konsthantverk och porslin, utan verkliga mästerverk som bär på en unik och tidlös “touchen Lisa.” Vi är tacksamma för Anders Olof Engstrands bidrag till konsthantverket och ser fram emot att fortsätta följa deras kreativa resa.

Stort grattis till Anders Olof Engstrand – Länets entreprenörer 2023!

VD Anders Olof Engstrand
Org.nr: 556490-0800
Mail: info@kstudion.se
Adress: ODELBERGS VÄG 5 D – 134 40 Gustavsberg
Län: Stockholms län
kstudion.se/


Sumiko Ankarsvärd, VD för Nakamura Läkarkonsult AB, är en oerhört dedikerad och kompetent entreprenör som har ägnat många år åt att erbjuda kvalitativ läkarkonsultation inom barn- och ungdomsmedicin samt barn- och ungdomspsykiatri. Hennes passion och engagemang för sitt arbete har varit en viktig drivkraft bakom företagets framgång och positiva påverkan på samhället.

Sumiko älskar det hon gör och brinner för att göra skillnad i barns och ungas liv genom sin medicinska expertis. Hennes yrkeserfarenhet och dedikation till att främja hälsa och välbefinnande för de unga generationerna är en inspirerande berättelse om engagemang och omtanke.

Förutom sitt professionella engagemang är Sumiko tacksam för det stöd hon får från sin sambo och sina barn. Familjen har varit en viktig stöttepelare och en del av hennes framgångsresa.

Vi vill hylla Sumiko Ankarsvärd för hennes exceptionella arbete och dedikation till att förbättra hälsan och välmåendet för barn och unga. Hennes insatser är värdefulla och inspirerande, och vi ser fram emot att fortsätta följa hennes framgångar inom branschen.

Stort grattis till Sumiko Ankarsvärd – Länets entreprenörer 2023!

VD Sumiko Ankarsvärd
Org.nr: 559058-0618
Mail: sumikoankarsward@hotmail.com
Adress: REPSLAGAREGATAN 3 A LGH 1101 – 413 18 Göteborg
Län: Västra Götalands län

Sofie och Mikael Forsberg är ett exemplariskt partnerskap och drivna entreprenörer som tillsammans driver sitt företag med en imponerande dedikation och passion. Med över tio års äktenskap har de skapat en stark grund för sitt företag, som fokuserar på att leverera serviceuppdrag till villaägare.

Bolaget, under Sofie och Mikaels ledning, har blomstrat genom tuffa tider, och deras hårt arbete och strävan efter förbättring har varit nyckeln till deras stadiga framgång. De tar sig an nya utmaningar med entusiasm och drivkraft, och deras förmåga att övervinna hinder har gjort dem till förebilder inom branschen. Utan all hjälp och kunskap från Roger Strandberg som startade företag samt deras två anställda Leif Malm ocg Peter Sjöholm hade de inte varit där de är idag!

Sofie och Mikael är inte bara affärspartners utan även livspartners, och deras samarbete och starka relation har varit en kraft som drivit företaget framåt. Genom att hålla fast vid sina värderingar och mål har de etablerat sig som pålitliga aktörer inom servicebranschen.

Det är med stor glädje vi tilldelar Sofie och Mikael Forsberg titeln Länets Entreprenörer 2023. Deras engagemang och framgång är inspirerande, och vi ser fram emot att fortsätta följa deras resa och önskar dem fortsatt framgång och tillväxt.

Stort grattis till Sofie Forsberg och Mikael Forsberg – Länets entreprenörer 2023!

VD Sofie Forsberg & Mikael forsberg
Org.nr: 556778-5661
Mail: sofie@karlskogasolskydd.se
Adress: SMULTRONVÄGEN 15 – 691 47 Karlskoga
Län: Örebro län
karlskogasolskydd.se/

Hanna Nordberg, VD för Mabelco AB, är en driven och passionerad entreprenör som har byggt upp sitt företag på en solid grund av kunskap och engagemang. Redan från en ung ålder visade Hanna sitt entreprenöriella sinne genom att knacka dörr och sälja olika produkter vid endast 6 års ålder. Denna tidiga erfarenhet har format grunden för hennes framgångsrika entreprenörskap.

Hanna tror på att skapa lojala band med sina kunder och att bygga starka relationer. Det är denna dedikation till att skapa och upprätthålla kundrelationer som har varit en av hörnstenarna i Mabelco AB:s framgångssaga. Hanna har visat att företagande handlar om mer än bara affärer; det handlar om att skapa meningsfulla och långsiktiga band.

Företaget Mabelco AB är uppkallat efter Hannas farmor Mabel, och genom detta val hyllar Hanna den starka kvinnan som har varit en inspirationskälla och en del av hennes liv. Att hedra sina rötter och de som har influerat ens resa är en vacker gest som visar på Hanna Nordbergs integritet och ödmjukhet.

Vi delar respekten för Hannas dedikation till företaget och ser fram emot att följa Mabelco AB:s fortsatta framgångar och positiva bidrag till näringslivet. Det är en ära att kunna uppmärksamma en sådan inspirerande individ och det imponerande arbete som Mabelco AB utför.

Stort grattis till Hanna Nordberg – Länets entreprenörer 2023!

VD Hanna Nordberg
Org.nr: 559012-5919
Mail: hannamabel@gmail.com
Adress: GOTHEM HINSER 352 – 624 30 Slite
Län: Gotlands län

FNE PrefabMontage AB, grundat år 2017 av den erfarna entreprenören David Forsberg, är ett företag som präglas av dedikation och expertis. Med imponerande 25 års erfarenhet inom branschen och som Certifierad Arbetsledare\inspektör CA-Betong har David byggt upp ett företag som strävar efter toppkvalitet och leverans i tid.

David Forsberg ser alltid till att överträffa kundernas förväntningar genom att leverera projekt före utsatta tider. Han delar framgången med sin familj, som inte bara stöttar honom utan även aktivt medverkar i företaget. Med hans fru och två barn som en integrerad del av teamet skapar de en stark gemenskap och en känsla av samhörighet.

FNE PrefabMontage AB är inte bara en entreprenör som fokuserar på att slutföra projekt i tid, de lägger även vikt vid att göra det lilla extra för sina kunder. Genom att välja kvalitet före kvantitet positionerar de sig som en pålitlig och ansvarsfull aktör inom branschen.

Vi är glada att tilldela denna utmärkelse till David Forsberg och FNE PrefabMontage AB för deras utmärkta prestationer och önskar dem fortsatt framgång och tillväxt. Det är en ära att hylla dem som Länets Entreprenör och vi ser fram emot att följa deras fortsatta resa.

Stort grattis till David Forsberg – Länets entreprenörer 2023!

VD David Forsberg
Org.nr: 559104-2931
Mail: david@fneprefab.se
Adress: STATIONSVÄGEN 7 – 524 41 Ljung
Län: Västra Götalands län
fneprefab.se/

Infinite Surveying AB, ett företag präglat av passion och expertis inom mätningsteknik, startade sin resa 2017. Grundaren, med en gedigen erfarenhet som sträcker sig tillbaka till början av 90-talet, har verkligen satt företaget på kartan som en pålitlig och framstående aktör inom bygg- och anläggningsbranschen.

Med ett dedikerat fokus på att leverera högkvalitativa mättjänster har Infinite Surveying AB etablerat sig som en betrodd partner för byggföretag, arkitekter, projektörer, konstruktörer och privatpersoner. Företaget har inte bara gjort sitt avtryck i Stockholmsområdet, där de för närvarande är involverade i flera stora byggprojekt, utan planerar också att expandera och synas i andra delar av Sverige.

Vi är stolta över att hylla Infinite Surveying AB och dess grundare för deras exceptionella bidrag till branschen. Deras engagemang för kvalitet och precision i mätningstekniken har gjort dem till förebilder och ledande krafter. Vi ser fram emot att följa deras framgångsrika resa och önskar dem fortsatta framgångar i framtiden.

Stort grattis till Infinite Surveying AB – Länets entreprenörer 2023!

VD Ali Akbar Yousefi
Org.nr: 559108-1400
Mail: Ali@infinitesurveying.se
Adress: Ranhammarsvägen 12-14 – 168 67 Bromma
Län: Stockholms län
infinitesurveying.se/


Anton och Michael, de drivna företagarna bakom Motala Marktjänst AB, har verkligen gjort sin närvaro känt inom branschen. Deras familjeföretag har en imponerande expertis inom mark och hanläggning, med särskild inriktning på stensättning och plattsättning.

Med ett starkt fokus på kvalitet och professionalism har Anton och Michael lyckats bygga upp en pålitlig och respekterad verksamhet. Motala Marktjänst AB strävar alltid efter att överträffa sina kunders förväntningar och leverera resultat av högsta standard.

Det är med glädje och stolthet som vi erkänner Anton och Michael som länets entreprenörer. Deras dedikation och passion för sitt arbete är en inspiration för andra och bidrar till att göra Motala Marktjänst AB till en framstående aktör inom mark- och hanläggningsbranschen. Vi ser med spänning fram emot att följa deras fortsatta framgångar och bidrag till samhället.

Stort grattis till Anton Jansson och Michael Jansson – Länets entreprenörer 2023!

VD Anton Jansson och Michael Jansson
Org.nr: 559151-8740
Mail: anton@marktjanstab.com
Adress: DROTTNINGGATAN 83 F – 591 27 Motala
Län: Östergötlands län
marktjanstab.com/
facebook.com/Marktjanstab/?locale=sv_SE


Nustret Kupa, VD för Nake Bygg & Markservice AB, är inte bara en driven entreprenör utan även en dedikerad tjänsteleverantör som specialiserar sig på olika markarbeten för både företag och privatpersoner.

Med en stark inriktning på att göra det lilla extra för sina kunder strävar Nustret efter att skapa nöjda och återkommande kunder. Nake Bygg & Markservice AB har en tydlig filosofi där kvalitet prioriteras framför kvantitet, vilket tydligt återspeglas i deras arbete.

Nustrets engagemang och hängivenhet för att överträffa kundens förväntningar gör honom och hans företag förtjänta av att bli erkända som länets entreprenörer. Vi ser med spänning fram emot att följa Nake Bygg & Markservice AB:s fortsatta framgångar och bidrag till samhället.

Stort grattis till Nustret Kupa – Länets entreprenörer 2023!

VD Nustret Kupa
Org.nr: 559213-6302
Mail: NakeBygg@outlook.com
Adress: STORGATAN 31 – 431 30 Mölndal
Län: Västra Götalands län

John Jansson, grundare av John Jansson IT-Konsult AB, har varit en framstående aktör inom IT-branschen sedan 2011. Med sin passion för webbdesign och IT-drift har John skapat en stark närvaro på marknaden. Nu, i en spännande expansionsfas, söker han dedikerade och motiverade medarbetare för att fortsätta växa och möta den ökande efterfrågan.

John är övertygad om att framgång byggs genom samarbete och ser fram emot att bygga ett dynamiskt team som delar hans vision. För de som söker IT-jobb i Stockholms län är John Jansson IT-Konsult AB den perfekta platsen att utvecklas och trivas. Med spännande projekt och en entreprenöriell anda är detta en unik möjlighet att vara en del av något stort.

Om du delar Johns passion och är redo att ta nästa steg i din IT-karriär, är du välkommen att utforska möjligheterna hos John Jansson IT-Konsult AB. Vi ser fram emot att välkomna nya talanger till vårt team och forma framtiden för IT-innovation i vårt län.

Stort grattis till John Jansson – Länets entreprenörer 2023!

VD John Jansson
Org.nr: 556855-1971
Mail: j.j@jjitab.se
Adress: STOCKHOLMSVÄGEN 59 – 761 43 Norrtälje
Län: Stockholms län


Stefan Johansson och hans yngre bror Emil har skapat en imponerande framgångsresa sedan de startade företaget 2016. Med över 15 års erfarenhet som maskiningenjör har Stefan varit en stark drivkraft bakom företagets tekniska expertis, främst inom olje- och pappersindustrin.

Expansionen av företaget och inkluderingen av Emil som delägare är ett bevis på deras starka ledarskap och tekniska kompetens. Som utbildade maskiningenjörer har bröderna positionerat sig som ledande inom ritningsområdet och söker nu efter kompetent personal för att fortsätta den positiva tillväxten.

Stefan vill rikta ett stort tack till sina föräldrar, Eva-Lena och Sören Johansson, för deras ovärderliga stöd och inspiration. Sören, som själv är engagerad inom skogsmaskinsindustrin, har delat med sig av sin kunskap och passion för maskiner, vilket har inspirerat bröderna i deras entreprenörsresa.

Det är med glädje och stolthet vi tilldelar Stefan och Emil titeln Länets Entreprenör för 2023. Deras engagemang, tekniska kompetens och dedikation till framgång är en inspiration för företagare i vårt län och vi ser fram emot att följa deras fortsatta framgångssaga.

Stort grattis till Stefan Johansson – Länets entreprenörer 2023!

VD Stefan Johansson
Org.nr: 559061-8400
Mail: stefan.johansson@jbrab.nu
Adress: GRAVA-RUD 872 – 655 91 Karlstad
Län: Värmlands län

Genom enastående företagande och dedikerat arbete har David Cedin och hans företag, Avanze Byggteknik, nått oöverträffade höjder inom entreprenörskap och byggteknik. År efter år har David bevisat sin expertis och kompetens inom olika områden såsom fuktsakkunnig, konstruktör, industrikonsult, konstruktionsritningar, kontrollansvarig, stålkonstruktör, och byggkonsult.

Avanze Byggteknik erbjuder inte bara ett brett spektrum av högkvalitativa tjänster utan har också en gedigen erfarenhet inom varje område. David lyckas effektivt hjälpa sina kunder med exakt det de behöver.

Från det första mötet med sina kunder sätter Avanze Byggteknik fokus på att göra dem nöjda och leverera toppkvalitet. Det är på grund av dessa kvaliteter och Davids strävan att ständigt växa och utvecklas som han nu tilldelats den prestigefyllda titeln Länets Entreprenör för 2023! Vi ser fram emot att fortsätta följa Avanze Byggtekniks framgångssaga.

Stort grattis till David Cedin – Länets entreprenörer 2023!

VD David Cedin
Org.nr: 559097-8598
Mail: david@avanzebyggteknik.se
Adress: Johns Väg 5 – 444 92 Jörlanda
Län: Västra Götalands län
avanzebyggteknik.se/

Jonas Wahlström, VD för JwTech AB, är en framstående entreprenör som med stolthet har tilldelats titeln Länets Entreprenör 2023. Vi vill passa på att hylla inte bara honom utan hela det fantastiska teamet på JwTech.

På JwTech är det tydligt att passion och engagemang genomsyrar företaget. Jonas vill rikta ett varmt tack till sina dedikerade kollegor, för utan dem hade inte JwTech kunnat utmärka sig inom programmering, systemutveckling och IT.

Teamet på JwTech är en källa till inspiration och skapar en trivsam atmosfär där varje individ bidrar till företagets framgång. Vi gratulerar Jonas och hans team till denna välförtjänta utmärkelse och ser fram emot att följa deras fortsatta framgångssaga.

Stort grattis till Jonas Wahlström – Länets entreprenörer 2023!

VD Jonas Wahlström
Org.nr: 559008-2557
Mail: jonas@jwtech.se
Adress: TOMTEVÄGEN 1 – 814 94 Älvkarleby
Län: Uppsala län
jwtech.se/


Mats Karlsson, med sitt företag KIM-Frakt AB, har inte bara skapat en framgångsrik verksamhet utan har också visat enastående entreprenörskap och anpassningsförmåga. Hans passion och engagemang för sitt företag har nu belönats med titeln Länets Entreprenör 2023.

Genom att navigera genom olika utmaningar och med rätt förutsättningar har Mats lyckats lyfta sin verksamhet till nya höjder. Hans nytänkande och dedikation till att göra det lilla extra har gjort honom till en förebild för andra inom branschen.

Vi är stolta över att tilldela Mats Karlsson denna välförtjänta utmärkelse och ser fram emot att fortsätta följa hans framgångsrika företagsresa. Må hans passion och entreprenörskap fortsätta lysa och inspirera andra.

Stort grattis till Mats Karlsson – Länets entreprenörer 2023!

VD Mats Karlsson
Org.nr: 556427-0550
Mail: matsk0302@gmail.com
Adress: BÅTBYGGARVÄGEN 17 – 618 93 Kolmården
Län: Östergötlands län


Maria Ramberg, VD för MarRam Consulting AB, är en framstående entreprenör inom IT-konsulting och relaterade verksamheter. Hennes mod, hårda arbete och strävan efter kvalitet och det lilla extra har gjort henne till en betydande aktör inom sitt område.

Maria är känd för sin drivenhet och beredskap att ta risker för att nå framgång. Hon har dedikerat sig till att erbjuda högkvalitativa IT-konsulttjänster och har alltid strävat efter att överträffa förväntningarna. Hennes engagemang och passion för sitt arbete har varit en stark drivkraft bakom företagets framgång.

Vi vill också lyfta fram Johannas bidrag till Marias resa. Att ha en stöttande kollega som tror på ens visioner och ger stöd är ovärderligt. Marias framgång är en kombination av hennes eget hårda arbete och stödet från dem omkring henne.

Maria Ramberg och MarRam Consulting AB förtjänar denna utmärkelse som Länets Entreprenör 2023. Vi gratulerar er till ert framgångsrika arbete och ert dedikerade engagemang. Må ni fortsätta blomstra och vara en inspirationskälla för andra inom branschen.

Stort grattis till Maria Ramberg – Länets entreprenörer 2023!

VD Maria Ramberg
Org.nr: 556873-9766
Mail: ramberg@mramberg.com
Adress: SLÄGGARGATAN 1 J – 723 37 Västerås
Län: Västmanlands län

Jimmy Nilsson, VD för Jimmy Nilssons Åkeri AB, är en respekterad entreprenör med en imponerande karriär inom åkeribranschen. Med en historia som sträcker sig tillbaka till 1982, då han började med enskild firma och senare övergick till aktiebolag 1993, har Jimmy Nilsson varit en pålitlig och påtaglig kraft inom sitt område.

Hans företag är inriktat på åkeriverksamhet och relaterade verksamheter. En framstående egenskap hos Jimmy Nilsson och hans team är deras beslut att satsa på kvalitet före kvantitet. Detta synsätt har varit en nyckel till framgång och har bidragit till att skapa en stark och pålitlig verksamhet.

Vi vill lyfta fram Jimmy Nilsson för hans långa och framgångsrika karriär samt hans engagemang för att leverera högkvalitativa tjänster. Hans beslut att fokusera på kvalitet understryker en dedikation till överlägsenhet och kundnöjdhet.

Till Jimmy Nilsson och hela teamet på Jimmy Nilssons Åkeri AB vill vi gratulera till utmärkelsen som Länets Entreprenör 2023. Det är en välförtjänt erkännande av det hårda arbete och den dedikation som präglar företaget. Vi ser fram emot att fortsätta följa er framgångsresa och önskar er allt gott i framtiden.

Stort grattis till Jimmy Stig Valentin Nilsson – Länets entreprenörer 2023!

VD Jimmy Stig Valentin Nilsson
Org.nr: 556477-8669
Mail: info@jnakeri.se
Adress: HYLLEVÄGEN 1 – 288 32 Vinslöv
Län: Skåne län
facebook.com/jimmynilssonsakeriab

Jonas Lantz, VD för Jonas Entreprenad & Sprängning AB, är en erfaren och dedikerad entreprenör som har ägnat sitt liv åt lastbilsåkeri och sprängningsarbeten. Med en stark koppling till yrket från en tidig ålder, då hans pappa var lastbilschaufför, har Jonas blivit en ledande kraft inom branschen.

Aktiebolaget, under ledning av Jonas, bedriver lastbilsåkeri och utför sprängningsarbeten samt andra därmed förenliga verksamheter. Hans passion och erfarenhet har varit avgörande för framgången för företaget.

Vi vill inte bara hylla Jonas Lantz som en framstående entreprenör utan även lyfta fram och hylla alla hans medarbetare. Det är deras hårda arbete och engagemang som tillsammans har bidragit till att göra Jonas Entreprenad & Sprängning AB till en ledande aktör inom branschen.

Till Jonas och hans team vill vi säga stort grattis till utmärkelsen som Länets Entreprenör 2023. Det är en välförtjänt erkännande av det arbete och den dedikation som har lagts ner för att nå framgång. Vi ser med spänning fram emot att fortsätta följa företagets framgångssaga under Jonas ledning.

Stort grattis till Jonas Lantz – Länets entreprenörer 2023!

VD Jonas Lantz
Org.nr: 556516-9306
Mail: strangnas@telia.com
Adress: HÄLLA HÄLLSTUGAN – 595 91 Mjölby
Län: Östergötlands län


Thomas Karlsson, VD för Karlssons Åkeri & Trav AB, är en verklig entreprenör som har ägnat sitt liv åt hårt arbete och dedikation. Med en imponerande bakgrund inom lastbilsåkeri och hästsport har Thomas skapat en verksamhet som omfattar både passion och affärssinne.

Thomas startade sin resa som entreprenör redan vid 22 års ålder och har sedan dess arbetat oavbrutet för att bygga upp sitt företag. Med fokus på lastbilsåkeri, tävlings-, tränings- och uppfödningsverksamhet inom hästsport, samt förvaltning av fastigheter, har Thomas skapat en verksamhet som speglar hans dedikation och arbetsmoral.

Att tilldela Thomas titeln som Länets Entreprenör 2023 är ett erkännande av hans hårda arbete och engagemang. Han har inte bara lyckats skapa och driva ett framgångsrikt företag utan har också blivit en inspirationskälla för andra genom sitt dedikerade arbete och engagemang.

Vi hyllar Thomas Karlsson för hans imponerande prestationer och ser fram emot att fortsätta följa hans framgångsrika resa som entreprenör.

Stort grattis till Thomas Karlsson – Länets entreprenörer 2023!

VD Thomas Karlsson
Org.nr: 556885-0126
Mail: nellevenue@gmail.com
Län: Värmlands län

Jimmie Jonsson, VD för Jimmie Jonssons Åkeri AB, är en förebild inom entreprenörskap och åkeriverksamhet. Med överflödande passion och engagemang har Jimmie skapat en framgångsrik verksamhet som inte bara upprätthåller hög kvalitet, utan också representerar en lång tradition av företagande.

Bakom framgångarna står en kärnfamilj som fungerar som en stark grund. Jimmies far, Roger Jonsson, är inte bara en framstående företagare själv utan också en enastående mentor för sin son. Deras samarbete och överföring av kunskap och erfarenhet har varit avgörande för att Jimmie Jonssons Åkeri AB ska nå de höjder den har gjort.

Jimmie Jonsson har inte bara överträffat förväntningarna inom åkeriverksamheten utan har också blivit en inspirationskälla för andra företagare. Att tilldela honom titeln som Länets Entreprenör 2023 är en hedersbetygelse till en individ som inte bara har framstående prestationer bakom sig utan också ett lovande framtidsperspektiv. Vi ser med spänning fram emot att fortsätta följa Jimmie Jonssons resa och vittna om hans fortsatta framgångar.

Stort grattis till Jimmie Jonsson – Länets entreprenörer 2023!

VD Jimmie Jonsson
Org.nr: 556912-2830
Mail: j.jimmie@me.com
Adress: EDSVÄRA VALLEN – 535 93 Kvänum
Län: Västra Götalands län

Magnus Löhr, VD för Kellebex AB, har förverkligat sin tidiga dröm om att äga en egen lastbil och växte snabbt till att driva sitt eget företag med hela 30 anställda. Med fokus på godstransporter, hushållsnära tjänster, personaluthyrning, plåtslageri och handel med värdepapper har Kellebex AB etablerat sig som en betydande aktör.

Magnus vill också rikta ett varmt tack till sin fru, Lenda, för hennes ovärderliga stöd och engagemang genom hela resan. Deras samarbete har inte bara skapat framgång för företaget utan även en stark gemenskap.

Deras dedikation och framgångsrika företagsresa är värd all uppmärksamhet och erkännande.

Stort grattis till Magnus Löhr – Länets entreprenörer 2023!

VD Magnus Löhr
Org.nr: 556758-9600
Mail: Magnus@kellebex.se
Adress: SANDDYNEVÄGEN 40 – 311 32 Falkenberg
Län: Hallands län
facebook.com/p/Kellebex-AB


Joakim Fiedler, skaparen av den banbrytande fettavskiljaren THOR, har med sina 30 års erfarenhet inom miljömedveten produktutveckling satt sin prägel på branschen. Varje detalj i hans verk är noggrant optimerad för maximal effektivitet.

Fettavskiljaren Sverige AB har genom sina produkter revolutionerat hanteringen av rester inom restaurangverksamheter. Deras innovativa lösningar separerar matresterna från fettet på ett otroligt effektivt och miljövänligt sätt. Det bildade fettet hämtas kostnadsfritt upp av samarbetspartners för att sedan omvandlas till biogaser. Genom denna process förhindrar varje såld produkt utsläpp av 5 ton CO2.

Med enastående produkter och ett imponerande engagemang för miljön är det med stor stolthet vi presenterar Joakim Fiedler och hans företag som Länets entreprenörer 2023! Vi ser fram emot att se hur deras produkter kommer att påverka restaurangbranschen och bidra till en hållbarare framtid.

Stort grattis till Joakim Fiedler – Länets entreprenörer 2023!

VD Joakim Fiedler
Org.nr: 556713-0660
Mail: joakim@fettavskiljaren.se
Adress: GULLBERNA PARK FLAGGSKÄR 1 – 371 54 Karlskrona
Län: Blekinge län
fettavskiljaren.se/

Martin Langner, VD för Langner Horsetec AB, är en passionerad entreprenör och hovslagare inom hästbranschen. Martin skor hästar upp till OS och VM nivå. Martins fru har ägnat sig åt att rida in och och utbilda unghästar av högsta kvalitet. Med en gedigen erfarenhet från sitt arbete på Stockholms Hästklinik har Martin skapat ett företag som präglas av professionalism och engagemang.

I sitt arbete har Martin och hans fru inte bara levererat högkvalitativa hästar utan även byggt upp starka relationer med samarbetspartners och kunder, varav Malin Baryard är en utav hans främsta kunder .Han vill rikta ett varmt tack till Stockholms Hästklinik för den värdefulla erfarenhet och kunskap han har fått därifrån.

Utöver detta vill Martin även tacka sin fru och hela sin familj för det ovärderliga stödet och engagemanget. Att driva ett företag är inte bara en individuell prestation utan också en kollektiv insats, och Martin hyllar alla som har varit en del av hans framgångsresa.

Vi är stolta över att tilldela Martin Langner och Langner Horsetec AB titeln Länets Entreprenör 2023 och ser fram emot att fortsätta följa deras positiva inverkan på hästbranschen.

Stort grattis till Martin Langner – Länets entreprenörer 2023!

VD Martin Langner
Org.nr: 556865-9477
Mail: ekonomi.ml@telia.com
Adress: MARKEBY LILLGÅRD 1 – 585 63 Linghem
Län: Östergötlands län
horsetec.se/

Roger Isak Klemo, VD för Klemos Konsult och Entreprenad Service AB, är en inspirerande entreprenör som har ägnat sitt yrkesliv åt att bygga och stärka företaget sedan dag ett. Hans dedikation och hårda arbete är en förebild för andra, och det är med stolthet vi tilldelar honom titeln Länets Entreprenör 2023.

Roger vill också passa på att hylla sin bror och alla inom gruvföretagen som har varit viktiga samarbetspartners och en del av hans framgångsresa. Utöver detta vill han rikta ett speciellt tack till sin fru, som har varit där som stöd och kraft under hela resan.

Klemos Konsult och Entreprenad Service AB erbjuder konsultverksamhet inom arbetsledning, projektledning samt uthyrning av reparations tjänster inom trä- och metallindustrin samt malmträd.

Vi ser fram emot att följa Klemos Konsult och Entreprenad Service AB på deras fortsatta framgångsväg och det glädjer oss att tilldela denna välförtjänta utmärkelsen som Länets Entreprenör 2023 till Roger Isak Klemo.

Stort grattis till Roger Isak Klemo – Länets entreprenörer 2023!

VD Roger Isak Klemo
Org.nr: 559081-2227
Mail: klemokonsult@gmail.com
Län: Norrbottens län

JE Isolering AB, Gotlands främsta isoleringsföretag, har vuxit och blomstrat sedan starten. Från de första stegen som ett mindre företag till dagens framgång med 10 engagerade anställda och olika specialiteter har företaget blivit en pålitlig aktör inom isoleringsbranschen.

En av de mest betydelsefulla framgångsfaktorerna för JE Isolering AB är det dedikerade och kunniga teamet. Med personal som inte bara klarar de vanliga uppdragen utan även tar sig an utmaningar som sträcker sig utanför det normala arbetsområdet har företaget byggt upp en imponerande kompetens och förmåga.

Jonas Enderberg, som har lett företaget under de senaste tre åren, har visat en fantastisk passion och hårt arbete för att driva företaget framåt. Han delar med sig av sitt engagemang för att ge kunderna bästa möjliga service och strävar alltid efter att överträffa förväntningarna.

Ett särskilt erkännande går till grundaren och företagets hjärta, Johnny Enderberg, som med sin vision och hängivenhet har gjort JE Isolering AB till det framstående företag det är idag. Tillsammans med det dedikerade teamet och under ledning av Jonas Enderberg ser vi fram emot fortsatta framgångar och högkvalitativa isoleringslösningar från JE Isolering AB.

Stort grattis till Jonas Enderberg – Länets entreprenörer 2023!

VD Jonas Enderberg
Org.nr: 556853-5206
Mail: jonas@jeisoleringab.se
Adress: VIBBLE DREJAREGATAN 4 – 622 59 Visby
Län: Gotlands län
jeisoleringab.se/

Kent Fagerberg, VD för Krösslätt Entreprenad AB, är en erfaren och dedikerad entreprenör med en imponerande karriär som sträcker sig tillbaka till 1992. Hans fokus på bygg och maskiner har präglats av högkvalitativa tjänster och ett engagemang som verkligen sätter hjärta i verksamheten.

I sitt arbete har Kent funnit värdefulla samarbetspartners, som Joakim Nilsson på AJN Bygg Alingsås, och detta samarbete understryker vikten av att bygga starka relationer inom branschen.

Vi vill också erkänna och hylla Kents familj, en oumbärlig del av hans resa som entreprenör. Deras stöd har varit en kritisk faktor för framgången hos Krösslätt Entreprenad AB.

Kent Fagerbergs passion och hängivenhet för sitt arbete, tillsammans med samarbetet och stödet från andra inom branschen och från hans familj, gör honom väl värd titeln som Länets Entreprenör 2023. Vi ser fram emot att följa företagets fortsatta framgångar.

Stort grattis till Kent Fagerberg – Länets entreprenörer 2023!

VD Kent Fagerberg
Org.nr: 556865-5079
Mail: kent@krosslatt.se
Län: Västra Götalands län

Jonas Andersson, VD för Jonaz Tak och Plåt AB, är en entreprenör som verkligen har satt avtryck i branschen. Hans engagemang och hårda arbete inom tak och plåtslageri har inte bara resulterat i högsta kvalitet i utförda arbeten, utan har även gjort honom förtjänt av titeln Länets Entreprenör 2023.

Jonas hyllar inte bara sitt eget arbete utan framhäver även vikten av stöd från sin familj. Det är en påminnelse om att framgång sällan är en ensam prestation, och Jonas är tacksam för det stöd och den support som hans familj har bidragit med genom hela hans entreprenörsresa.

Vi är stolta över att tilldela Jonas Andersson detta certifikat och ser med spänning fram emot att fortsätta följa hans framgångsrika företagsresa.

Stort grattis till Jonas Andersson – Länets entreprenörer 2023!

VD Jonas Andersson
Org.nr: 556971-3570
Mail: jonaztakplat@outlook.com
Län: Östergötlands län

Uwe är verkligen en exceptionell och inspirerande entreprenör med över två decennier som egenföretagare. Hans resa från att ha arbetat på olika bryggerier i Sverige och Tyskland till att starta sitt eget framgångsrika konsultbolag inom bryggeri- och matproduktionsbranschen är en berättelse om beslutsamhet och passion.

Med en imponerande bakgrund som Diplom-Braumeister från det ansedda TU Munich-Weihanstephan, är Uwe utan tvekan den personen att kontakta i Sverige för teknisk konsultation, kvalitetsförbättring, projektinvesteringar och företagsvärderingar inom branschen. Hans fokus på detaljer och förmåga att lösa problem innebär att de lösningar han erbjuder är långsiktiga och har hjälpt flera företag att förbättra sina verksamheter.

Uwe brinner särskilt för ölbryggning, men hans expertis sträcker sig även till andra områden som processteknik och functional food. Han är inte bara en projektledare, utan ser också till att avsluta varje projekt på ett framgångsrikt sätt.

Bortsett från den intensiva arbetsbördan genom åren har Uwe varit tacksam för det ovärderliga stödet och supporten från sin familj. Han vill rikta ett varmt tack till dem för att ha varit en oumbärlig del av både hans personliga och professionella framgång. Utan deras stöd hade allt detta inte varit möjligt.

Stort grattis till Uwe Leibfacher – Länets entreprenörer 2023!

VD Uwe Leibfacher
Org.nr: 556638-0084
Mail: leibfacher.uwe@telia.com
Adress: TYLÖVÄGEN 28 A – 302 70 Halmstad
Län: Hallands län
leibfacher-cbbconsulting.se/index.html

Pontus Lindberg, VD för Lindberg Skogskonsult AB, har på kort tid etablerat sig som en framstående spelare inom branschen. Efter ett års anställning tog Pontus modiga steget att starta sitt eget företag och har sedan dess visat en imponerande framgångsresa.

Pontus’ passion och engagemang för skogskonsultation har gjort Lindberg Skogskonsult AB till en pålitlig och framstående aktör inom sitt område. Hans förmåga att skapa resultat och överträffa förväntningar har gjort honom värdig titeln Länets Entreprenör 2023.

En eloge bör också riktas till Joakim Adonis, en exemplarisk medarbetare som har varit en viktig del av företagets framgång under de senaste åren. Med ett starkt team och dedikerade individer som Pontus och Joakim är Lindberg Skogskonsult AB verkligen en kraft att räkna med.

Vi hyllar Pontus Lindberg och hela Lindberg Skogskonsult AB för deras enastående prestationer och önskar dem fortsatt framgång på deras entreprenörsresa.

Stort grattis till Pontus Lindberg – Länets entreprenörer 2023!

VD Pontus Lindberg
Org.nr: 559054-2808
Mail: pontus@lskab.nu
Adress: BJÖRKE LUNDA 1 – 595 92 Mjölby
Län: Östergötlands län

Bedar Omar, VD för 3 HJÄRTAN BIL, är en passionerad entreprenör med över 12 års serviceerfarenhet inom fordonsbranschen. 3 Hjärtan Bil erbjuder en modern och märkesoberoende bilfirma med huvudsaklig annonsering via internet. De står alltid redo att leverera välvårdade begagnade bilar till förmånliga priser, vilket gör dem till ett pålitligt val för bilentusiaster.

Bedar brinner för att erbjuda bästa möjliga service till sina kunder. Hans dedikation och engagemang syns i varje affär, och han strävar alltid efter att överträffa förväntningarna. Det är detta extra engagemang och kärlek till kunderna som verkligen skiljer 3 HJÄRTAN BIL från mängden.

Med ett brett kontaktnät och starka inköpskanaler är Bedar redo att hjälpa sina kunder att hitta sina drömbilar. Han går det extra steget för att tillfredsställa varje kunds unika behov och önskemål.

Vi vill hylla Bedar Omar för det hårda arbete han lägger ner och för det lilla extra han ger varje kund. Hans passion för branschen och strävan efter att erbjuda bästa möjliga service gör honom värdig titeln Länets Entreprenör 2023. Fortsätt sprida glädje och kvalitet genom 3 HJÄRTAN BIL!

Stort grattis till Bedar Omar – Länets entreprenörer 2023!

VD Bedar Omar
Org.nr: 559153-6007
Mail: info@3hjartanbil.se
Adress: RYTTAREVÄGEN 10 – 302 62 Halmstad
Län: Hallands län
3hjartanbil.se/

Ingwar Lässbu, VD för Lässbu Byggkonsult AB, är en framstående entreprenör som har gjort avtryck inom byggkonsultverksamheten. Hans passion och engagemang har varit avgörande för företagets framgång och dess ställning som en pålitlig aktör inom branschen.

Lässbu Byggkonsult AB har etablerat sig som en pålitlig partner inom byggkonsultverksamheten, och under Ingwars ledarskap har företaget blivit känt för att leverera högkvalitativa tjänster och lösningar till sina kunder.

Ingwar är känd för sin professionalism och kompetens inom byggbranschen, och hans förmåga att leda och inspirera sitt team har varit en nyckelfaktor för framgången. Genom att kombinera teknisk expertis med ett starkt kundfokus har Lässbu Byggkonsult AB blivit ett eftertraktat val för byggprojekt och konsultationer.

Det är med stort nöje vi tilldelar Ingwar Lässbu titeln Länets Entreprenör 2023. Hans dedikation och bidrag till byggkonsultbranschen är en inspiration för andra. Vi ser fram emot att fortsätta följa hans framgångsrika resa och önskar honom fortsatt tillväxt och framgång.

Stort grattis till Ingwar Lässbu – Länets entreprenörer 2023!

VD Ingwar Lässbu
Org.nr: 556935-4060
Mail: ingwar.lassbu@lassbu.se
Adress: ULLBERGSVÄGEN 27 – 135 67 Tyresö
Län: Stockholms län
se.linkedin.com/in/ingwar-l

Henrik Larsson, VD för Larssons Gräv i Lekeryd AB, är en driven entreprenör som har gjort betydande framsteg inom markarbetesbranschen och jord- och skogsbruk. Hans engagemang och kompetens har varit avgörande för företagets framgång och dess roll som en pålitlig aktör inom branschen.

Larssons Gräv i Lekeryd AB har etablerat sig som en pålitlig partner för markarbeten och har även varit engagerat inom jord- och skogsbruk. Henrik Larssons ledarskap har varit en nyckelfaktor för företagets tillväxt och framgång genom åren.

Företaget strävar efter att leverera högkvalitativa marktjänster och bidrar till att forma landskapet genom sina markarbeten. Henrik Larssons dedikation till att äga och förvalta fastigheter kompletterar företagets breda verksamhet och skapar en stabil grund för fortsatt framgång.

Det är med stor glädje vi tilldelar Henrik Larsson titeln Länets Entreprenör 2023. Hans bidrag till markarbetesbranschen och jord- och skogsbruket är en inspiration för andra inom sektorn. Vi ser fram emot att fortsätta följa Henriks resa och önskar honom fortsatt framgång.

Stort grattis till Henrik Larsson – Länets entreprenörer 2023!

VD Henrik Larsson
Org.nr: 556807-1103
Mail: larsson.hestra@live.se
Adress: HESTRA 2 – 561 95 Lekeryd
Län: Jönköpings län
www.facebook.com/p/Larssons

Anders är en sann pionjär och entreprenör med över 20 års erfarenhet som egenföretagare. Hans expertis sträcker sig över komplexa systemlösningar och teknikprojekt, och hans sociala förmåga kombinerad med teknisk kompetens gör honom till en framstående ledare och teammedlem.

Under sina över 30 år inom Telekombranschen och IT har Anders arbetat i olika managementroller, främst som projektledare. Han har framgångsrikt navigerat genom olika typer av projekt, inklusive utveckling, upphandling, implementering och migreringar. Hans imponerande erfarenhet sträcker sig från uppdrag i Sverige till internationella uppdrag runt om i världen.

Anders är inte bara en erfaren och kunnig professionell, utan även en person som enkelt smälter in i nya projekt och verksamheter. Hans dedikation till branschen och förmåga att anpassa sig till olika utmaningar har gjort honom till en respekterad och pålitlig figur inom Telekombranschen och IT.

Vi är stolta över att tilldela Anders titeln Länets Entreprenör 2023. Hans långa och framstående karriär är en inspirationskälla för andra inom branschen. Vi ser fram emot att fortsätta följa hans framgångsrika resa.

Stort grattis till Anders Liljegren – Länets entreprenörer 2023!

VD Anders Liljegren
Org.nr: 556736-3006
Mail: anders@liljegrenconsulting.se
Adress: OXELVÄGEN 2 – 191 43 Sollentuna
Län: Stockholms län
liljegrenconsulting.se/

Tobias Soläng, VD för Leda Snygg, är en framstående entreprenör som har gjort betydande framsteg inom konsultbranschen för projektgenomförande vid ny- och ombyggnation av fastigheter. Hans engagemang och ledarskap har varit avgörande för Leda Snyggs framgång och rykte som en pålitlig partner inom branschen.

Tobias vill särskilt lyfta fram och hylla Malin Ahlgren och alla fantastiska medarbetare som har bidragit till företagets framgångar. Det är tydligt att teamets samarbete och hängivenhet har varit en kritisk faktor i att uppfylla och överträffa kundernas förväntningar.

Leda Snygg sätter kundens behov och förväntningar i centrum för varje projekt. Genom att inleda varje projekt med en gemensam definition av förväntningarna skapar företaget en stark grund för framgångsrika resultat. Regelbunden projektrapportering och personliga kunduppföljningar visar på företagets dedikation till att ge kunderna trygghet och full insyn i projekten.

Vi vill hylla Tobias för det hårda arbete och den energi han och hans team lägger ner i varje projekt. Genom att tilldela honom titeln Länets Entreprenör 2023 erkänner vi inte bara Leda Snyggs professionella framgångar utan också det positiva inflytande de har haft på branschen. Vi ser fram emot att fortsätta följa deras resa och önskar dem fortsatt framgång.

Stort grattis till Tobias Soläng – Länets entreprenörer 2023!

VD Tobias Soläng
Org.nr: 556714-5544
Mail: tobias.solang@ledasnyggt.se
Adress: NYTORGSGATAN 17 – 116 22 Stockholm
Län: Stockholms län
ledasnyggt.se/
instagram.com/ledasnyggt/

Kenan Al Haddad, VD för KA-Cargo AB, har med framgång drivit och lett företaget inom godstransportbranschen. Som visionär entreprenör har Kenan byggt upp och utvecklat KA-Cargo AB till en pålitlig och effektiv aktör inom transportsektorn.

Genom att fokusera på godstransporter har Kenan och hans team etablerat sig som en pålitlig partner för företag som kräver säkra och pålitliga logistiklösningar. Genom att erbjuda högkvalitativa transporttjänster har KA-Cargo AB blivit en viktig del av näringslivet och ekonomin i regionen.

Vi är glada att tilldela Kenan Al Haddad titeln Länets Entreprenör 2023. Hans engagemang för att leverera pålitliga och effektiva godstransporter har varit en nyckel till företagets framgångar. Vi ser fram emot att fortsätta följa deras bidrag till transportbranschen och önskar dem fortsatt framgång och tillväxt.

Stort grattis till Kenan Al Haddad – Länets entreprenörer 2023!

VD Kenan Al Haddad
Org.nr: 556942-4186
Mail: kenan.ftab@gmail.com
Adress: BLIDÖGATAN 20 – 211 24 Malmö
Län: Skåne län
facebook.com/p/KA-CARGO-AB

Åsa är en verklig entreprenör med rötter som sträcker sig tillbaka till sent 90-tal, då hon tillsammans med några vänner förvärvade en kapellfirma där hon ansvarade för redovisningen. År 2010 grundade hon NIBA Redovisningsbyrå och har sedan dess varit en pålitlig partner för företagare som behöver professionell och pålitlig redovisningstjänst.

Åsas framgång som entreprenör är ett resultat av hennes hängivenhet och arbetsmoral. Hennes engagemang för att stötta och hylla sina kollegor, som Maria Ström, är ett tecken på det starka teamarbete som präglar NIBA Redovisningsbyrå.

Åsa delar gärna med sig av sin erfarenhet till dem som funderar på att starta ett företag, och hennes kloka råd om att ha en redovisningsbyrå vid sin sida är ovärderligt. Hon betonar vikten av att hålla koll på alla papper och skaffa professionell hjälp för att undvika problem och förseningar.

Vi är stolta att tilldela Åsa titeln Länets Entreprenör 2023. Hennes framgångsrika resa och engagemang för att stödja andra är beundransvärda. Vi ser fram emot att fortsätta följa deras bidrag till företagsvärlden och önskar dem fortsatt framgång.

Stort grattis till Åsa Cajander – Länets entreprenörer 2023!

VD Åsa Cajander
Org.nr: 556831-3281
Mail: asa@nibaredovisning.se
Adress: KYRKOGATAN 35 – 745 31 Enköping
Län: Uppsala län
nibaredovisning.se/startsida

Hans-Olov Hedman är en banbrytande entreprenör som har varit en kraft inom bygg- och anläggningsbranschen sedan 1988, då han startade Källsta Schakt Aktiebolag. Med över tre decennier av erfarenhet har företaget blivit en pålitlig och etablerad aktör inom mark- och anläggningsarbeten.

Källsta Schakt AB, grundat redan 1982, har blivit en oumbärlig resurs för kommuner, fastighetsägare, företag och större byggherrar i hela Mälardalen, Köping, Arboga, Västerås, Bålsta, Strängnäs, Enköping, Eskilstuna och Stockholm med omnejd. Det är tydligt att Hans-Olov och hans team har spelat en avgörande roll i utvecklingen och framgången av regionens bygg- och anläggningsprojekt.

Vi är stolta att tilldela Hans-Olov Hedman titeln Länets Entreprenör 2023. Hans dedikation och ledarskap har varit en drivkraft för Källsta Schakt AB:s framgångar genom åren. Vi ser fram emot att följa deras fortsatta bidrag till regionens byggbransch och önskar dem fortsatt framgång.

Stort grattis till Hans-Olov Hedman – Länets entreprenörer 2023!

VD Hans-Olov Hedman
Org.nr: 556327-0098
Mail: info@kallstaschakt.se
Adress: KÄLLSTA – 731 98 Köping
Län: Västmanlands län
kallstaschakt.se/

Farhad Isa är en inspirerande och ambitiös entreprenör som driver sitt eget kaffeföretag med framgång. Hans samarbete med Mio Möbler visar på hans förmåga att bygga och bibehålla värdefulla partnerskap för att stärka företaget.

Att vara egenföretagare från 18 års ålder visar på Farhads dedikation och entreprenörsanda. Han har kämpat hårt för att öka framgången för sitt företag och har kontinuerligt strävat efter att överträffa förväntningarna.

Farhad och hans team gör inte bara det nödvändiga; de går alltid det lilla extra för att säkerställa att deras kunder är nöjda och vill återkomma. Deras beslut att satsa på kvalitet före kvantitet visar på deras engagemang för att leverera produkter och tjänster av högsta standard.

Vi är stolta att tilldela Farhad Isa titeln Länets Entreprenör 2023. Hans framgångsrika resa som entreprenör och fokus på kvalitet och kundnöjdhet är verkligen beundransvärda. Vi ser med spänning fram emot att följa deras fortsatta framgångar och innovationer inom branschen.

Stort grattis till Farhad Isa – Länets entreprenörer 2023!

VD Farhad Isa
Org.nr: 559085-1860
Mail: isafarhad@hotmail.com
Adress: DIALOGGATAN 2 – 141 75 Kungens Kurva
Län: Stockholms län
instagram.com/kafebyliam.kungenskurva

en är inte bara en entreprenör inom plåt, fasad och takarbeten, utan också en person som inser vikten av att erkänna och hylla dem som stöttar honom i bakgrunden. Han vill särskilt framhäva sin fru Anna, som har varit en konstant och viktig del av hans liv och företag sedan de gifte sig för 17 år sedan.

Det är tydligt att Ken inte bara ser sitt arbete som en affärsverksamhet utan som en livsstil, och hans hårda arbete och strävan efter kvalitet är en spegelbild av hans engagemang för sitt yrke och sina kunder.

Genom att göra det lilla extra för sina kunder strävar Ken och hans team alltid efter att överträffa förväntningarna och skapa en upplevelse som lämnar varje kund nöjd och vill återkomma.

Vi är glada att tilldela Ken titeln Länets Entreprenör 2023 och vill passa på att hylla inte bara hans professionella framgångar utan också den viktiga roll som Anna har spelat i denna resa. Vi ser fram emot att fortsätta följa deras framgångar och engagemang inom branschen.

Stort grattis till Ken Kembel – Länets entreprenörer 2023!

VD Ken Kembel
Org.nr: 559048-4282
Mail: ken@kembeltakochfasad.se
Adress: RENLAVSGÅNGEN 266 – 135 35 Tyresö
Län: Stockholms län
pvforetagen.se/medlemmar/k/kembel-tak-och-fasad-platslageri-ab/

Maria och Phillip, hjärnorna bakom Prepared, är verkliga pionjärer inom träningsvärlden. Genom att erbjuda allt från träningskläder till skräddarsydda träningsprogram och E-böcker har de skapat en plattform som inte bara handlar om att forma kroppen utan också om att främja hälsa och välmående, både fysiskt och mentalt.

Prepared training är för alla som vill investera i sin hälsa, oavsett om det handlar om att förbättra fysisk kondition, stärka det mentala välbefinnandet eller ta steget in i tävlingsvärlden. Det är en plats där träningspass inte bara är en fysisk aktivitet utan en holistisk upplevelse.

Det som verkligen skiljer Maria och Phillip från mängden är deras engagemang för att göra det lilla extra för sina kunder. Genom att sätta kundnöjdhet i centrum strävar de inte bara efter att uppfylla förväntningar utan att överträffa dem. Detta är nyckeln till att skapa lojala kunder som återvänder gång på gång.

Vi är glada att tilldela Maria och Phillip titeln Länets Entreprenörer 2023. Deras dedikation till att främja hälsa och välmående genom Prepared är beundransvärd. Vi ser fram emot att följa deras fortsatta framgångar och bidrag till träningsvärlden.

Stort grattis till Maria Hesketh och Phillip Hesketh – Länets entreprenörer 2023!

VD Maria Hesketh och Phillip Hesketh
Org.nr: 559157-5716
Mail: maria.akerlund@hotmail.se
Adress: HAVAMALSGATAN 8 – 723 55 Västerås
Län: Västmanlands län
prepared.training/

Frank Hammerö, VD för Kalix Apartments AB, är en dedikerad och framgångsrik entreprenör som har gjort avtryck inom uthyrningsbranschen. Hans engagemang och ledarskap har inte bara etablerat Kalix Apartments som en pålitlig aktör inom uthyrning av lägenheter och personal, utan visar också på Franks förmåga att driva företaget med framgång vid sidan av en heltidsanställning.

Franks resa som entreprenör är en inspirerande berättelse om målmedvetenhet och hårt arbete. Att leda ett företag vid sidan av en heltidsanställning kräver en unik förmåga att hantera utmaningar och balansera olika ansvarsområden. Frank har visat att detta är möjligt genom sin dedikation och passion för Kalix Apartments AB.

Vi hyllar Frank Hammerö för hans entreprenörsanda och prestationer. Att etablera och driva ett framgångsrikt företag är en imponerande bedrift, och Frank förtjänar all lov för att ha lyckats göra det vid sidan av en heltidsanställning. Det är med stolthet vi tilldelar Frank Hammerö titeln Länets Entreprenör 2023. Vi ser med spänning fram emot att följa deras fortsatta resa och framgångar.

Stort grattis till Frank Hammerö – Länets entreprenörer 2023!

VD Frank Hammerö
Org.nr: 559108-5344
Adress: SIGURDSUDDEVÄGEN 9 – 952 95 Båtskärsnäs
Län: Norrbottens län

Kanya Mcleod, VD för McLEOD städ AB, är en exemplarisk entreprenör som har byggt upp sitt städbolag genom hårt arbete och engagemang. Hennes dedikation till företaget har skapat en stark grund för dess framgång. Det är tydligt att Kanya inte bara ser sitt företag som en affärsverksamhet utan som en förlängning av sitt eget arbete och passion.

En särskild framstående detalj är att Kanyas son, Robin, snart kommer att ta över företaget. Det är en underbar övergång och en indikation på det långsiktiga perspektiv och den hållbara vision som präglar McLEOD städ AB. Att se företaget gå från generation till generation är verkligen en inspirerande framtidssyn.

McLEOD städ AB gör inte bara det nödvändiga; de gör det lilla extra för sina kunder. Denna uppmärksamhet på detaljer och strävan efter kundnöjdhet är det som skapar lojalitet och gör att kunderna återkommer gång på gång.

Vi är stolta att tilldela Kanya Mcleod och McLEOD städ AB titeln Länets Entreprenör 2023. Det är en välförtjänt utmärkelse för en entreprenör och ett företag som inte bara gör rent utan också skapar starka och långvariga relationer. Vi ser fram emot att följa deras fortsatta framgångar.

Stort grattis till Kanya Mcleod – Länets entreprenörer 2023!

VD Kanya Mcleod
Org.nr: 559146-4556
Mail: kanyamcleod@hotmail.com
Adress: NORDANVINDSVÄGEN 8 – 582 72 Linköping
Län: Östergötlands Län
facebook.com/mcleodstad/?locale=sv_SE

Östen är verkligen en legend inom företagsvärlden och har gått igenom en imponerande entreprenörsresa. Redan som 19-åring blev han Sveriges yngsta verkstadschef och fortsatte sedan som delägare och framgångsrik ledare för en av Sveriges mest framstående verkstäder. Hans talang och engagemang etablerade företaget i flera svenska städer och gjorde det till en pålitlig aktör på marknaden.

Även efter att ha sålt företaget för 12 år sedan har Östen inte vilat på lagrarna. Han är en sann entreprenör, obeveklig och redo för nya utmaningar. Idag tar han sig an fastighetsvärlden med fokus på kommersiella fastigheter, och Kattarp Invest AB är ett av de företag han driver med framgång.

Östens dedikation och mångåriga erfarenhet har verkligen gjort avtryck inom näringslivet. Han har visat att förändring är en möjlighet att växa och att varje ny fas i livet är en chans att utforska nya områden av framgång.

Vi är stolta att tilldela Östen titeln Länets Entreprenör 2023. Hans resa och insatser är en inspirationskälla för andra entreprenörer och en påminnelse om kraften i att ständigt sträva efter framgång. Vi ser med spänning fram emot att följa hans fortsatta framgångssaga.

Stort grattis till Östen Lindberg – Länets entreprenörer 2023!

JOIS AB, tidigare känd som JA Korrosionskonsult AB, har stolt tilldelats titeln som länets entreprenör 2023. Företaget är en framstående specialist inom områden som totalentreprenad av katodiskt skydd, schaktarbeten, livslängdsbedömning samt tillståndsbedömning av korrosion i avlopp och andra rörsystem i fastigheter.

Den drivande kraften bakom JOIS AB är Jörgen Almqvist, en erfaren expert som ägnat sig åt forskning och uppdrag inom korrosion och rost sedan år 2000. Hans imponerande arbete inkluderar samarbeten med anmärkningsvärda institutioner såsom Korrosionsinstitutet och ÅF- Inspektion och Materialteknik. Jörgen har inte bara författat flera tidningsartiklar och forskningsrapporter inom korrosionsområdet, utan har även utvecklat banbrytande metoder för att bedöma korrosionstillståndet hos olika typer av rörsystem.

En av hans mest framstående bidrag är utvecklingen av den enda fungerande och vedertagna metoden för att bedöma korrosionstillståndet hos avloppsrör av gjutjärn. Dessutom har Jörgen framställt liknande metodik för att bedöma korrosionstillståndet hos andra rör i fastigheter, såsom kallvattenrör, kopparrör, VVC, värmerör, och radiatorer. JOIS AB är därmed inte bara en entreprenörsfirma, utan också en banbrytande aktör som, genom Jörgen Almqvists experthet, har etablerat sig som en ledande kraft inom korrosionsprevention och rörbedömning. Företagets förmåga att erbjuda högkvalitativa tjänster inom totalentreprenad och bedömning av rörsystem har gjort dem värdiga vinnare av titeln länets entreprenör 2023.

Stort grattis till Jörgen Almqvist – Länets entreprenörer 2023!

VD Jörgen Almqvist
Org.nr: 559213-2863
Mail: ja.korrosionskonsult@outlook.com
Adress: GUSTAVSBO 11 – 744 97 Järlåsa
Län: Uppsala län
jakorrosionskonsult.se/om-oss

Delfinens förskola, under ledning av Rolf Palmgren och frun Charlotte Skjäl, är verkligen en plats där barn får vara barn. På bara några år har de skapat en framstående förskola där barnens välmående och kompetent personal är i centrum. Det är en plats där varje barns unika behov och kreativitet tas på största allvar.

Rolf och Charlotte har inte bara byggt upp en välfungerande förskola utan har också tagit steget in i en innovativ värld genom sitt andra företag, Intragate AB. Där tillverkar de en programmerbar labyrint som inte bara är lekfull utan också utvecklande för barnen. Det är tydligt att deras engagemang sträcker sig bortom förskolans väggar och strävar efter att skapa meningsfulla och lärorika upplevelser för barnen.

Vi är stolta att tilldela Rolf Palmgren och Charlotte Skjäl titeln Länets Entreprenörer 2023. Deras dedikation till barnens välmående och innovativa tillvägagångssätt visar på deras unika bidrag till samhället. Ett stort grattis till Rolf, Charlotte och hela teamet på Delfinens förskola och Intragate AB! Vi ser fram emot att fortsätta följa deras inspirerande arbete.

Stort grattis till Rolf Palmgren – Länets entreprenörer 2023!

VD Rolf Palmgren
Org.nr: 559068-3941
Mail: Info@lekbarn.se
Adress: STRÖMSBERGSVÄGEN 33 – 553 08 Jönköping
Län: Jönköpings län
lekbarn.se/

Johan Nothén, VD för JN Värmdö Måleri & Entreprenad AB, är inte bara en affärsledare utan en kreativ visionär inom måleri och entreprenad. Under hans ledning har företaget blomstrat till en pålitlig partner för alla typer av måleriarbeten, från nyproduktion och renovering av äldre villor till professionell tapetsering.

JN Värmdö Måleri AB, under Johans ledning, har etablerat sig som en ledande aktör inom branschen, känd för sitt engagemang för kvalitet och professionalism. Företaget erbjuder en omfattande palett av tjänster, inklusive invändiga och utvändiga måleriarbeten, samt specialiserade arbeten som tapetsering.

Det är hjärtvärmande att se att Johan vill hylla sina kollegor, särskilt Peter Nothén och Alexander Lindberg, för deras insatser och engagemang. Det tyder på en stark sammanhållning inom företaget och visar på vikten av teamwork för att uppnå framgång.

Vi är stolta att tilldela Johan Nothén och JN Värmdö Måleri & Entreprenad AB titeln Länets Entreprenör 2023. Det är en välförtjänt utmärkelse för en ledare och ett företag som inte bara målar väggar utan också skapar konstverk av varje projekt de tar sig an.

Stort grattis till Johan Nothén – Länets entreprenörer 2023!

VD Johan Nothén
Org.nr: 5559046-7675
Mail: jnmalerivarmdo@gmail.com
Adress: KOCKTORPSVÄGEN 57 – 132 43 Saltsjö-Boo
Län: Stockholms län
jn-maleri.se/

Lars har verkligen lyft Klemo Data AB till oanade höjder genom sina enastående prestationer som entreprenör. Hans passion och ledarskap har varit den drivande kraften bakom företagets framgångar, och det starka och kvalitativa team han har byggt upp är en sann testamente till hans förmåga att inspirera och motivera.

Att driva ett företag framåt är ingen lätt uppgift, men Lars har inte bara tagit sig an utmaningen utan har också excellerat i den. Stödet från hans familj, som har funnits där som en konstant peppning, har säkert varit en viktig del av den resan. Det är en fin påminnelse om vikten av stöd och gemenskap i affärsvärlden.

Resultaten talar för sig själva när det gäller Klemo Data AB. Företaget strålar av hög kvalitet och har skapat en stark relation med sina kunder från första ögonkastet. Det är tydligt att Lars och hans team inte bara strävar efter att uppfylla förväntningarna utan att överträffa dem.

Vi är stolta att tilldela Lars och Klemo Data AB titeln Länets Entreprenör 2023. Det är en välförtjänt utmärkelse för en passionerad och dedikerad entreprenör och ett företag som har gjort avtryck genom sin höga kvalitet och kundnöjdhet.

Stort grattis till Lars Klemo – Länets entreprenörer 2023!

VD Lars Klemo
Org.nr: 556637-5209
Mail: lasse@klemo.se
Adress: LASTVÄGEN 21 – 981 38 Kiruna
Län: Norrbottens län

Kickis Mat AB är inte bara ett företag; det är en passionerad familj där matlagning och entreprenörskap sammanflätas till en enastående kombination. Genom åren har de inte bara levererat mat av högsta kvalitet utan har också fört fram sina imponerande förmågor och kompetens som entreprenörer.

Det är tydligt att Kickis Mat sätter kvalitet framför kvantitet, och det är den filosofin som har gjort dem till en unik aktör på marknaden. I en värld där snabbhet ofta prioriteras är det uppfriskande att se ett företag som håller fast vid sina värderingar och fokuserar på att skapa smakupplevelser av högsta klass.

Familjen bakom Kickis Mat har varit hjärtat i företaget och har gemensamt arbetat för att lyfta fram deras passion och expertis. Dessutom har David spelat en betydande roll i att underlätta företagandet och bidra till dess framgång.

Vi är stolta att tilldela Kickis Mat AB titeln Länets Entreprenörer. Det är en välförtjänt utmärkelse för ett företag som inte bara har skapat en stark närvaro på marknaden utan också har inspirerat och glatt smaklökarna hos många. Vi ser med glädje fram emot att följa deras resa vidare.

Stort grattis till Kickis Mat AB – Länets entreprenörer 2023!

VD Jasmine Tham
Org.nr: 556639-4481
Mail: kikkismat@gmail.com
Adress: HILMERS VÄG 3 – 434 91 Kungsbacka
Län: Hallands län
kikkismat.se/

Petter Jonsnäs, VD för Jonsnäs Bygg AB, är verkligen en entreprenör med en passion för att bygga och skapa. Med en tydlig vision och dedikation till sitt arbete har han framgångsrikt ledt företaget mot en imponerande riktning.

Jonsnäs Bygg AB är inte bara ett byggföretag; det är en plats där försäljning av byggtjänster och material möter expertis inom ombyggnationer, reparationer och nybyggen av fastigheter och lokaler. Petter har inte bara förvaltat företagets verksamhet på ett exemplariskt sätt, utan har också varit drivande i att ta fram ritningar och underlag för komplexa projekt.

Petter Jonsnäs har inte bara förankrat sig som en framstående entreprenör inom byggbranschen, utan har också visat sitt engagemang för hållbar förvaltning av både fast och lös egendom. Hans företag präglas av professionalism, kvalitet och en stark vilja att möta kundernas behov på bästa möjliga sätt.

Vi är stolta att tilldela Petter Jonsnäs och Jonsnäs Bygg AB titeln Länets Entreprenör 2023. Det är en välförtjänt utmärkelse för en ledare och ett företag som inte bara bygger strukturer utan också bygger starka och långvariga relationer med sina kunder.

Stort grattis till Petter Jonsnäs – Länets entreprenörer 2023!

VD Petter Jonsnäs
Org.nr: 559182-5137
Mail: jonsnas@gmail.com
Adress: ULRICEHAMNSVÄGEN 28 – 121 39 Johanneshov
Län: Stockholms län

Thomas Holmesjö är den strålande stjärnan som har kammat hem priset som länets entreprenör för 2023. Tillsammans med sin otroliga fru Jenny har de tagit företaget Kräftor & Guidefiske i Vättern AB till nya höjder och skapat en framgångssaga som imponerar på oss alla.

Thomas, med sin djupa kunskap och erfarenhet inom fiske, har sett till att kvaliteten alltid håller högsta standard sedan dag ett. Han har lyckats kombinera passionen för fisket med en professionell inställning, vilket har gjort företaget till en framstående aktör inom branschen.

Jenny, Thomas’ partner in crime, har varit den drivande kraften bakom kulisserna och har tagit hand om alla andra aspekter av företaget. Denna dynamiska duo kompletterar varandra på ett fantastiskt sätt, och deras samarbete har varit nyckeln till deras framgång.

Genom att överskrida alla våra granskningspunkter har Thomas och Jenny visat sig vara enastående entreprenörer. De har inte bara skapat ett framgångsrikt företag utan har också blivit en inspiration för andra genom sitt dedikerade arbete och starka partnerskap.

Vi gratulerar Thomas Holmesjö och Jenny för att ha blivit länets entreprenörer för 2023. Deras historia är en påminnelse om kraften i passion, samarbete och hårt arbete. Vi ser med spänning fram emot att följa deras fortsatta resa och önskar dem all framgång i framtiden.

Stort grattis till Thomas Holmesjö och Jenny Lilje-Holmesjö – Länets entreprenörer 2023!

VD Thomas Holmesjö
Org.nr: 556659-0534
Mail: thomasfiske@hotmail.com
Adress: Sjögatan 48 A – 563 31 Gränna
Län: Jönköpings län

Magnus Pettersson är verkligen en kraft att räkna med inom entreprenörsvärlden. Hans första företag, Kolpen Hinner AB, bär med sig en imponerande historia av framgång och kvalitet. Magnus har genom åren visat upp en oöverträffad kompetens och dedikation till sitt arbete, vilket har resulterat i enastående prestationer och imponerande siffror.

Det är tydligt att Magnus inte bara ser sitt företag som en affärsrörelse utan som en möjlighet att skapa verklig kundnöjdhet. Genom sitt hårda arbete och passion ser han till att varje kund får exakt det de önskar och lämnar med ett leende på läpparna. Magnus förstår vikten av att bygga varaktiga relationer och leverera högsta kvalitet i varje projekt.

Vi ser verkligen fram emot att fortsätta resan med Kolpen Hinner AB och att få vara en del av deras fortsatta framgångar. Magnus Petterssons erkännande av hans fru Kristina Ulrika Pettersson, som har varit en stöttepelare och underlättat företagandet, är också en viktig påminnelse om att bakom varje framstående entreprenör finns ofta en stark och stöttande partner.

Stort grattis till Magnus Pettersson och Kolpen Hinner AB för att ha tilldelats titeln Länets Entreprenör 2023. En väl förtjänt utmärkelse för en exceptionell entreprenör och hans dedikerade team!

Stort grattis till Magnus Pettersson – Länets entreprenör 2023!

VD Magnus Pettersson
Org.nr: 556659-0534
Mail: info@kolpen.eu
Adress: Gustav Vasas Väg 8 – 777 94 Söderbärke
Län: Dalarnas län


Håkan Tillgren, VD för Kulleröd Bygg AB, är verkligen en eldsjäl inom byggbranschen. Med sitt engagemang och ledarskap har bolaget blomstrat och skapat en stark närvaro inom byggnadsarbete, renovering, tillbyggnad och våtrum med fokus på bostadshus för privatkunder.

Det som verkligen sätter Kulleröd Bygg AB i en klass för sig är Håkans strävan efter att göra det lilla extra för sina kunder. Han förstår att nöjda kunder är nyckeln till framgång och är dedikerad till att överträffa deras förväntningar. Genom att sätta kundens behov i centrum och leverera tjänster av högsta kvalitet har Håkan och hans team skapat en lojal kundkrets som inte bara återkommer utan också rekommenderar Kulleröd Bygg AB till andra.

Vi är stolta att tilldela Håkan Tillgren och Kulleröd Bygg AB titeln Länets Entreprenör 2023. Det är en välförtjänt utmärkelse för ett företag som inte bara bygger hus, utan också bygger varaktiga relationer genom sitt exceptionella arbete och engagemang för kundnöjdhet.

Stort grattis till Håkan Tillgren – Länets entreprenör 2023!

VD Håkan Tillgren
Org.nr: 556970-0593
Mail: info@kullerodbygg.se
Adress: Kulleröd 4665 – 282 65 Bjärnum
Län: Skåne län

Jonas, en mästare inom ventilation med över 25 års erfarenhet, är verkligen en stjärna i branschen. Hans passion för ventilation är inget annat än en familjetradition, och med förebilder som pappa, morbror och kusin är det tydligt att det är en kallelse snarare än bara ett yrke. Jonas har inte bara tagit med sig sin omfattande erfarenhet från över två decennier inom branschen utan har också skapat en perfekt balans mellan arbetsliv och privatliv.

Genom att starta Klimat & Fastighetsteknik i Trosa 2019 har Jonas visat att hans expertis och dedikation är receptet på framgång. Företagets snabba expansion är ett bevis på hans förmåga att inte bara uppfylla utan överträffa kundernas förväntningar. Jakten på kompetent personal är konstant, och Jonas är redo att ta itu med alla utmaningar, oavsett om det är i Uppsala, Stockholm eller Södermanlandslän.

Inget uppdrag är för stort eller för litet för Jonas och hans team. De har inte bara accepterat uppdrag från Statens fastighetsverk och Stockholmsmässan, utan har också framgångsrikt tagit sig in i byggnader som inte alla vågar sig in i. Ett stort grattis till Jonas och hans team för att ha blivit tilldelade titeln Länets Entreprenör 2023! En välförtjänt utmärkelse för en passionerad och skicklig ledare.

Stort grattis till Jonas Granander – Länets entreprenör 2023!

VD Jonas Granander
Org.nr: 559200-3239
Mail: jonas@ventilationonline.se
Adress: GÄRDESVÄGEN 10 – 619 73 Vagnhärad
Län: Södermanlands län

Göran Sahlsten, en av grundarna och VD för Klinte El Aktiebolag, har varit en hängiven företagsledare sedan 1978. Företaget, startat av hans far 1975, har vuxit och utvecklats under deras gemensamma arbete fram till 2003. De senaste 20 åren har Göran tagit täten och lett företaget till nya höjder.

Klinte El Aktiebolag, som började som en lokal aktör i Klinte, har nu expanderat sitt arbetsområde och utför elektroniska installationer över hela länet. Göran har alltid hållit fast vid sina ledord – ärlighet, hårt arbete, och kvalitet. Dessa principer har varit grundläggande för företagets framgång.

Bakom varje framstående entreprenör finns ofta en stark stöttande kraft. För Göran är det ingen annan än hans fru, Ulla Sahlsten. Hennes ovärderliga bidrag som bollplank och stöttepelare har varit avgörande, och hon sköter även företagets bokföring. Göran är ödmjuk inför hennes insatser och tackar henne hjärtligt för allt stöd genom åren, trots att de också har uppfostrat fyra barn tillsammans. Det är med glädje och erkännande vi tilldelar Göran Sahlsten titeln Länets Entreprenör 2023.

Stort grattis till Göran Sahlsten – Länets entreprenör 2023!

VD Göran Sahlsten
Org.nr: 556270-1044
Mail: Klinteel@telia.com
Adress: Levide bocksarve 175 – 623 53 Hemse
Län: Gotlands län

Jami Hundsport, grundat 1990 av Mi, är inte bara en butik utan en hel hundsportens värld i sig. Sedan öppnandet av den första fysiska butiken i Västervik 1996 har Jami Hundsport vuxit till en imponerande anläggning med en bredd av faciliteter, inklusive butik, tillverkning, trim, hundsim, rehab, veterinär, träningshall och café, som alla sträcker sig över 650 kvm.

Med ett engagemang för kvalitet och miljömedvetenhet skapar Jami Hundsport produkter för bruks och lydnad. Det svenska vegetabilgarvade lädret i deras tillverkning visar deras omsorg för djur och natur. Deras produkter används inte bara på nationell nivå, utan når också hundälskare runt om i världen.

Mi, grundare och visionär bakom Jami Hundsport, är känd för sitt kreativa sinne och förmåga att tänka utanför boxen. Med stöd från sin man och partner har hon kontinuerligt skapat och förverkligat fantastiska idéer. Vi är stolta över att tilldela Mi och Jami Hundsport titeln Länets Entreprenör 2023 och ser fram emot att fortsätta stödja deras passion och framgång inom hundsporten.

Stort grattis till Mi Nilsson – Länets entreprenör 2023!

VD Mi Nilsson
Org.nr: 556672-6260
Mail: info@jamihundsport.se
Adress: Kolonivägen 13  59362 Västervik
Län: Kalmar län
jamihundsport.se/sv/
instagram.com/jamihundsport/
facebook.com/jamihundsport
jamivastervik.se/

Lotta Sundell, VD för Lotta Sundell Performance Support AB, är en dedikerad entreprenör som fokuserar på att hjälpa företag att effektivisera och förbättra personalens kompetensutveckling. Lotta är också delägare i Learntech AB, där hon som senior Learning & Performance konsult samt diplomerad coach & teamcoach delar med sig av sin omfattande expertis.

Hon driver också CoachingByLotta, coaching för unga vuxna och individer som vill utvecklas personligt eller professionellt.

Lotta ser coaching som en kraftfull metod för att stödja individer, team och organisationer i att genomgå förändringar och nå sina mål. Hennes engagemang och hårda arbete för att skapa positiva resultat för företag och individer förtjänar att lyftas fram och hyllas.

Vi är glada över att kunna erkänna Lotta Sundell och Lotta Sundell Performance Support AB som Länets Entreprenör 2023 och ser fram emot att fortsätta följa hennes framgångsrika arbete inom kompetensutveckling och coaching.

Stort grattis till Lotta Sundell – Länets entreprenör 2023!

VD Lotta Sundell
Org.nr: 556843-8997
Mail: lotta.sundell@learntech.se
Adress: FYRKANTSVÄGEN 4 – 163 46 Spånga
Län: Stockholms län
coachingbylotta.se

Jan Härdén, VD för Micro Asia AB, är en visionär och erfaren ledare inom den tunga industrin. Med många år i branschen och en imponerande portfölj av internationella klienter har Jan etablerat sig som en pålitlig expert inom konsultverksamheten för industriella projekt.

Under hans ledarskap har Micro Asia AB inte bara upprätthållit högsta standarder inom branschen, utan också byggt starka och långsiktiga relationer med klienter runt om i världen. Jan Härdén har varit en nyckelfigur i att skapa framgångsrika lösningar och leverera resultat som överträffar förväntningarna.

Vi är stolta över att tilldela Jan Härdén titeln Länets Entreprenör 2023 och ser fram emot att fortsätta stödja Micro Asia AB i deras fortsatta framgångar inom den tunga industrin.

Stort grattis till Jan Härdén – Länets entreprenör 2023!

VD Jan Härdén
Org.nr: 556510-4980
Mail: microasia@telia.com
Adress: LILJEVÄGEN 12 – 815 37 Tierp
Län: Uppsala län

Micke Jönsson, VD för M&N Plattsättning AB, är en förebild inom branschen för plattsättning och försäljning av kakel. Med en dedikation till sitt arbete och fokus på att leverera högkvalitativa resultat har Micke skapat en stark och pålitlig verksamhet.

Genom åren har M&N Plattsättning AB byggt upp en lojal kundkrets, och det är ingen slump. Micke har kontinuerligt levererat utmärkt arbete och strävat efter att göra varje kund nöjd. Företagets framgång vilar på principen att göra det lilla extra för kunderna, vilket skapar en positiv upplevelse och säkerställer att de återkommer gång på gång.

Vi är stolta över att tilldela Micke Jönsson titeln Länets Entreprenör 2023 och ser fram emot att fortsätta stödja M&N Plattsättning AB på deras framgångsresa inom branschen.

Stort grattis till Micke Jönsson – Länets entreprenör 2023!

VD Micke Jönsson
Org.nr: 559214-0148
Mail: m-n.plattsattning@telia.com
Adress: Arkitektgatan 51 1203 – 215 63 Malmö
Län: Skåne län

Khalid Ahmed, VD för Khalid Ahmed Taxi AB, har visat sig vara en sann entreprenör genom hela sitt liv. Från att driva hotell till livsmedelsbutiker och nu som ledare inom taxibranschen, har Khalid demonstrerat enastående mångsidighet och uthållighet.

Efter en period av sjukdom har Khalid funnit sin plats och passion inom taxiindustrin. Med stolthet och dedikation leder han nu ett team på sex anställda och strävar efter att ytterligare expandera sitt företag. Khalids resa är en inspirerande berättelse om att aldrig ge upp och alltid hålla fast vid sitt driv.

Sedan 2018 har Khalid, med sitt oöverträffade engagemang, tagit taxiindustrin i Västernorrlands län med storm. Hans motto att leverera och utföra ett jobb som man är stolt över är en viktig påminnelse om vikten av att uppskatta varje ögonblick och sträva efter excellens i allt man gör.

Vi är stolta över att tilldela Khalid Ahmed titeln Länets Entreprenör 2023 och ser fram emot att fortsätta stödja hans framgångsrika resa inom taxibranschen.

Stort grattis till Khalid Ahmed – Länets entreprenör 2023!

VD Khalid Ahmed
Org.nr: 559162-4050
Mail: ka_fixit@hotmail.com
Adress: POLARISVÄGEN 9 D – 863 32 Sundsbruk
Län: Västernorrlands län


Jonas Qvist, VD för JQ Bygg & Förvaltning AB, är en verklig mångsysslare inom byggbranschen. Med ett fokus på uppförande, reparation, underhåll och nedmontering av byggnader, teknisk förvaltning av fastigheter samt grafisk design och formgivning, har Jonas och hans team visat en imponerande bredd av kompetenser.

Jonas är inte bara en affärsman; han är en sann allfixare som tar itu med olika projekt med enastående skicklighet och kreativitet. Hans förmåga att överväga både tekniska och estetiska aspekter gör honom till en mångsidig entreprenör som strävar efter att erbjuda sina kunder en helhetsupplevelse.

Med enastående kompetens och dedikation till kvalitet och innovation har JQ Bygg & Förvaltning AB etablerat sig som en pålitlig partner inom byggsektorn. Vi är stolta över att tilldela Jonas Qvist titeln Länets Entreprenör 2023 och ser fram emot att fortsätta stödja hans strävan efter excellens inom bygg- och fastighetsbranschen.

Stort grattis till Jonas Qvist – Länets entreprenör 2023!

VD Jonas Qvist
Org.nr: 556871-4702
Mail: jonas-qvist@protonmail.com
Adress: LÖVHOLMSVÄGEN 82 LGH 1201 – 117 65 Stockholm
Län: Stockholms län

Suzan Adriess, VD för Montessoriförskolan Bromma Planeten AB, har med stor framgång och engagemang skapat en unik lärandemiljö på Montessoriförskolan Pyramiden. Grundad 2005 och belägen mitt i Östermalm nära Karlaplan, har förskolan blivit en trygg och familjär plats där barnens utveckling främjas genom en kombination av utelek, teoretisk inlärning och självständiga aktiviteter.

Montessoriförskolan Pyramiden har under Suzans ledarskap samlat ett kompetent och dedikerat team bestående av utbildade montessorilärare, förskollärare och barnskötare. Med sju lärare och en kapacitet att ta hand om 30 barn delas förskolan in i avdelningar baserat på ålder, vilket möjliggör en individanpassad undervisning enligt montessoripedagogiken.

Vi vill hylla Suzan Adriess för hennes fantastiska insatser och hängivenhet till att skapa en pedagogiskt berikande miljö för barnen på Montessoriförskolan Pyramiden. Hennes ledarskap har gjort det möjligt för barnen att trivas, växa och lära sig på bästa sätt. Med stolthet och glädje tilldelar vi Suzan Adriess titeln Länets Entreprenör 2023 och ser fram emot att fortsätta stödja hennes arbete med att forma framtidens generation.

Stort grattis till Suzan Adriess – Länets entreprenör 2023!

VD Suzan Adriess
Org.nr: 556680-6369
Mail: suzanadriess@hotmail.com
Adress: GREVGATAN 42 – 114 53 Stockholm
Län: Stockholms län
pyramidenmontessori.com/

Suzan Adriess, VD för Montessoriförskolan Bromma Planeten AB, är en visionär ledare som har förverkligat och skapat en inspirerande lärmiljö för barn. Grundad 2012, har Montessoriförskolan Planeten i Bromma under Suzans ledarskap vuxit till en trygg och familjär plats där barnen får utvecklas fritt och öppet.

På Montessoriförskolan Bromma Planeten är miljön utformad för att främja självständighet och lärande. Suzan har samlat ett dedikerat team av utbildade montessorilärare, förskollärare och barnskötare som tillsammans strävar efter att skapa en pedagogiskt givande och kärleksfull atmosfär.

Med 12 anställda och en kapacitet att ta hand om 50 barn delas förskolan in i tre avdelningar baserat på ålder. Genom att tillämpa montessoripedagogiken ger Suzan och hennes kompetenta team varje barn möjligheten att lära sig på ett individanpassat sätt.

Vi vill hylla Suzan Adriess för hennes engagemang och hårda arbete som har gjort Montessoriförskolan Bromma Planeten AB till en framstående och välrenommerad förskola. Det är med stolthet och glädje vi tilldelar henne titeln Länets Entreprenör 2023. Vi ser fram emot att fortsätta följa och stödja hennes inspirerande arbete inom utbildningssektorn.

Stort grattis till Suzan Adriess – Länets entreprenör 2023!

VD Suzan Adriess
Org.nr: 556896-1253
Mail: suzanadriess@hotmail.com
Adress: SÖDERBERGA ALLÉ 28 – 168 62 Bromma
Län: Stockholms län
planetenmontessori.com

Jonas Wikman, VD för J. Wikman Gräv & Fastighetsentreprenad AB, är en framstående entreprenör inom gräv- och fastighetsentreprenad. Hans dedikation och expertis har varit avgörande för företagets framgång. Vi vill lyfta fram och hylla Jonas för det exceptionella arbete han och hans team utför.

Genom att göra det lilla extra för sina kunder visar J. Wikman Gräv & Fastighetsentreprenad AB en stark hängivenhet till kundnöjdhet och kvalitet i sitt arbete. Jonas Wikmans engagemang och ledarskap har varit en viktig drivkraft bakom företagets prestationer.

Det är med stor glädje och stolthet vi tilldelar Jonas Wikman och J. Wikman Gräv & Fastighetsentreprenad AB titeln Länets Entreprenör 2023. Vi ser fram emot att fortsätta följa deras framgångsresa inom gräv- och fastighetsentreprenad.

Stort grattis till Jonas Wikman – Länets entreprenör 2023!

VD Jonas Wikman
Org.nr: 556769-7577
Mail: kontakt@wikmanentreprenad.se
Adress: VIK 11 – 824 91 Hudiksvall
Län: Gävleborgs län

Lars Svensson, VD för Hillsta Transport Aktiebolag, är en mångsidig entreprenör med en passion för transport, försäljning av får och uthyrning av semesterboenden. Genom sitt företag har Lars skapat en plattform för olika verksamheter, vilket är imponerande i sig.

Det är tydligt att Lars inte bara är en affärsman utan också en person som värdesätter och erkänner stödet från sina närmaste. Han tar sig tid att hylla sin partner, Susanne, som har varit en konstant och stöttande närvaro i hans entreprenöriella resa.

Med en mångsidig portfölj av tjänster och engagemang för att inkludera nära och kära, representerar Lars Svensson och Hillsta Transport Aktiebolag en företagsanda som går utöver det vanliga. Vi ser med spänning fram emot att se fortsatta framgångar och nyskapande initiativ från Lars och hans team.

Stort grattis till Lars Svensson – Länets entreprenör 2023!

VD Lars Svensson
Org.nr: 556443-4958
Mail: lars@hillsta.se
Adress: HILLSTABACKEN 6 – 824 65 Näsviken
Län: Gävleborgs län
hillsta.se/


Fredrik Eriksson och Mitt Dala Bygg AB har på kort tid gjort betydande avtryck i byggbranschen. Genom att förena skicklighet och professionalism har de skapat en stark grund för framgång. Det är inte bara byggnader de konstruerar; de bygger varaktiga relationer med sina kunder.

Med fokus på att överträffa förväntningar har Mitt Dala Bygg AB skapat en arbetsmiljö där kvalitet och engagemang är ledorden. Genom att inte bara möta, utan överträffa förväntningar, har de etablerat sig som en pålitlig partner för byggprojekt av alla storlekar.

Vi ser med spänning fram emot att fortsätta följa Mitt Dala Bygg AB:s framgångar och är glada över att rekommendera dem som en pålitlig och kompetent aktör inom byggbranschen. Med deras passion och dedikation kommer de säkerligen att fortsätta leverera imponerande resultat och högsta kvalitet i varje projekt de tar sig an.

Stort grattis till Fredrik Eriksson – Länets entreprenör 2023!

VD Fredrik Eriksson
Org.nr: 559214-3571
Mail: fredrik@mittdalabygg.se
Adress: Hällvägen 1 – 781 60 Gustafs
Län: Dalarnas län
mittdalabyggab.se/

Mikael Johansson, VD för MMM Transport AB, leder ett företag som drivs tillsammans med frun Sofia och de har gjort avtryck inom transportbranschen i Luleå. Med stolthet kan vi meddela att de har vunnit utmärkelsen för snyggaste Volvo på deras fordon inte mindre än två gånger.

Det är tydligt att MMM Transport AB inte bara prioriterar effektiv transportverksamhet utan också lägger vikt vid kvalitet och estetik, vilket bekräftas av deras framstående prestationer i snygghetstävlingen för sina fordon.

Vi applåderar Mikael och Sofia Johansson och hela teamet på MMM Transport AB för deras engagemang och framgång inom transportsektorn. Vi ser fram emot att fortsätta följa deras resa och önskar dem allt gott i framtiden.

Stort grattis till Mikael och Sofia Johansson – Länets entreprenör 2023!

VD Mikael Johansson
Org.nr: 559203-2857
Mail: Sofia.m.johansson86@gmail.com
Adress: STORHOLMSVÄGEN 16 – 975 98 Luleå
Län: Norrbottens län
instagram.com/mmm_transport/?hl=en
facebook.com/p/MMM-Transport-AB-100064770561780/

Daniel Johnsson, VD för Lindvägen Service AB, har snabbt etablerat och lett ett imponerande företag som blivit en pålitlig partner för bygg- och anläggningsprojekt av alla storlekar. Sedan företagets start i slutet av 2017 har de inte bara utfört många jobb, stora som små, utan också blivit återförsäljare av tre stora och välkända märken.

Lindvägen Service AB erbjuder en omfattande lista av tjänster inom bygg och anläggning, från små renoveringsprojekt till stora nybyggen. Deras expertis sträcker sig från dränering och avlopp till planering och plattläggning. Ambitionen är tydlig – att vara kundens självklara val vid totalentreprenader.

Med deras dedikation och expertis är de verkligen en tillgång för samhället och kunderna.

Stort grattis till Daniel Johnsson – Länets entreprenör 2023!

VD Daniel Johnsson
Org.nr: 559140-8835
Mail: daniel@lindvagenservice.se
Adress: LINDVÄGEN 18 – 463 72 Lödöse
Län: Västra Götalands län
lindvagenservice.se/

Mellby Horsepower, ägt och drivet av Johan & Cizzi Almby, är en inspirerande och passionerad duo som har förvandlat gården till en blomstrande hästverksamhet sedan de flyttade från Stockholm till Mellby 2012. Cizzi Almby, med ett långt förflutet inom hästsport sedan tidig ålder, visar genom sitt hjärta och engagemang att hästarna är mer än bara djur för henne – de är en del av familjen.

Genom åren har Mellby Horsepower inte bara blivit en central aktör inom hästsporten utan även gjort betydande bidrag till gymutvecklingen i Sverige. Deras engagemang sträcker sig bortom gården och har positivt påverkat olika områden av samhället.

Vi vill hylla Johan och Cizzi Almby för deras dedikation, passion och betydelsefulla bidrag till både hästsporten och gymutvecklingen i Sverige. Deras historia är en inspirerande resa som vi ser fram emot att följa, och vi önskar dem fortsatt framgång och glädje i allt de tar sig för.

Stort grattis till Johan Almby – Länets entreprenör 2023!

VD Johan Almby
Org.nr: 559035-7769
Mail: info@mellbyhorsepower.se
Adress: MELLBY 521 – 312 96 Laholm
Län: Hallands Län
mellbyhorsepower.webnode.se/

Emelie Porsarp, VD för Insyn Interiör AB, är en mästare på styling och inredning med en enastående känsla för stil som verkligen får henne att sticka ut ur mängden. Sedan företagets start 2014 har de framgångsrikt byggt upp ett omfattande kontaktnät och samarbetar både med mäklare, företag och privatpersoner.

Insyn Interiör AB strävar alltid efter att göra det lilla extra för sina kunder för att säkerställa att de alltid är nöjda och skapar därmed långvariga relationer. Emelies unika talang och engagemang för inredning har tydligt gjort företaget till en ledande aktör inom branschen.

Vi applåderar Emelie Porsarp och hela teamet på Insyn Interiör AB för deras framstående arbete och dedikation till att skapa vackra och funktionella utrymmen. Vi ser fram emot att följa deras fortsatta framgångar och önskar dem allt gott i framtiden.

Stort grattis till Emelie Porsarp – Länets entreprenör 2023!

VD Emelie Porsarp
Org.nr: 556970-2441
Mail: emelie@InsynInterior.se
Adress: SÖDRA PARKHEMSVÄGEN 45 – 146 48 Tullinge
Län: Stockholms län
insyninterior.se/
instagram.com/insyninterior/

Ulf Marklund, VD för Matech Marin AB, har en imponerande historia som entreprenör och har framgångsrikt drivit företag under större delen av sina 65 år. Matech Marin AB, trots att det inte är hans huvudverksamhet, har blivit en betydelsefull del av hans entreprenörsresa.

I samband med denna utmärkelse vill Ulf Marklund rikta en hedrande hyllning till sin kollega Mikael Andersson. Mikael har spelat en väsentlig roll och bidragit till framgången för Matech Marin AB.

Vi delar glädjen över denna erkända prestation och tackar Ulf Marklund och Mikael Andersson för deras dedikation och engagemang inom företagsvärlden. Vi ser fram emot att följa deras fortsatta framgångar.

Stort grattis till Ulf Marklund – Länets entreprenör 2023!

VD Ulf Marklund
Org.nr: 556918-7171
Län: Västerbottens län


Finn Jönsson, VD för Finn Fixar AB, är en inspirerande entreprenör som har gjort betydande framsteg inom sitt företag. Vi vill också uppmärksamma och tacka hans livspartner, Maria Jönsson, för det ovärderliga stöd och den hjälp hon har erbjudit genom åren.

Finn och hans team på Finn Fixar AB strävar alltid efter att överträffa förväntningarna för sina kunder och skapa långvariga relationer. Deras engagemang och dedikation har resulterat i välförtjänt framgång och erkännande som Länets Entreprenör 2023.

Vi ser fram emot att följa Finn Fixar AB:s fortsatta framgång och det positiva inflytande de har på branschen och samhället i stort. Tack för ert bidrag och er påverkan.

Stort grattis till Finn Jönsson – Länets entreprenör 2023!

VD Finn Jönsson
Org.nr: 556879-0157
Mail: finnfixar@live.se
Adress: ANNBACKEN 2 – 827 63 Färila
Län: Gävleborgs län

Joakim Fredriksson, VD för Hus & Bryggsnickar’n i Roslagen AB, är med stolthet och välförtjänt erkännande tilldelad titeln Länets Entreprenör 2023! Genom åren som entreprenör har Joakim visat en enastående kompetens inom egenföretagande och levererat tjänster av högsta kvalitet.

Joakims förmåga att skapa starka relationer med sina kunder vittnar om hans dedikation till att sätta deras nöjdhet i fokus. Med ett imponerande engagemang och driv gör Joakim alltid det lilla extra för att säkerställa att varje projekt blir perfekt och överträffar förväntningarna.

Att tilldelas titeln Länets Entreprenör 2023 är ett bevis på Joakims oöverträffade professionalism och dedikation. Vi gratulerar honom varmt för denna prestigefyllda utmärkelse och ser fram emot att följa hans fortsatta framgångar inom företagsvärlden.

Stort grattis till Joakim Fredriksson – Länets entreprenör 2023!

VD Joakim Fredriksson
Org.nr: 556934-1778
Mail: joakim@husbobrygg.se
Adress: Bromsebyvägen 110 – 184 93 Åkersberga
Län: Stockholms län


Helena, grundare av Hellux Arbetsmiljö AB, är en beundransvärd entreprenör som på bara sju år har lyckats skapa betydande framgångar. Hennes resa började med ett inspirerande ögonblick när hennes dotter, som gillade filmen Hitta Nemo var trött på övervägande och prat om att starta eget, uppmanade Helena att “hoppa ur den där guldfisk-skålen och våga satsa på livet” som de sagt i filmen. Det var detta uppmuntrande steg som ledde Helena att förverkliga sin entreprenörsdröm.

Att starta eget företag är alltid en modig handling, och Helena har visat att mod och beslutsamhet verkligen lönar sig. På kort tid har Hellux Arbetsmiljö AB blivit en framstående aktör inom branschen, och Helenas dedikation och drivkraft har varit avgörande för dess framgång.

Att tilldelas titeln Länets Entreprenör är ett välförtjänt erkännande av Helenas hårda arbete och modiga beslut. Vi beundrar Helena och hela teamet på Hellux Arbetsmiljö AB för deras framgångar och önskar dem fortsatt framgång på deras företagsresa.

Stort grattis till Helena Alm Bergsland – Länets entreprenör 2023!

VD Helena Alm Bergsland
Org.nr: 559082-5294
Mail: helena@helluxab.se
Adress: STENHAGSGATAN 8 B – 653 44 Karlstad
Län: Värmlands län

Mikael Elgar Gustafsson och Joanna Gustafsson, hjärnorna bakom Mikeadelica Production AB, förtjänar stora gratulationer för deras framstående prestationer och det positiva avtryck de har gjort inom video- och filmproduktion. Genom åren har de inte bara lyft företaget till nya höjder utan har också skapat en arbetsmiljö som andas glädje och kreativitet.

Mikeadelica Production AB har gjort sig känt för att skapa en positiv och rolig arbetsplats där varje medarbetare, oavsett roll, känner sig väl omhändertagen och uppskattad. Denna omtanke och engagemang för sitt team är något som verkligen utmärker dem i branschen.

Att tilldelas titeln Länets Entreprenör 2023 är en välförtjänt erkännande av deras hårda arbete, dedikation och förmåga att skapa en arbetskultur som stimulerar kreativitet och framgång.

Vi ser med spänning fram emot att se era fortsatta framgångar och kreativa verk!

Stort grattis till Mikeadelica Production AB – Länets entreprenörer 2023!

VD Mikael Elgar Gustafsson
Org.nr: 556862-1055
Mail: micke@mikeadelica.com
Adress: Storgatan 102 B – 171 55 Solna
Län: Stockholms län
mikeadelica.com/

Mikael Heed, VD för MH Demontering AB, är inte bara en entreprenör utan också en visionär ledare som har samlat ett imponerande team och åstadkommit extraordinära framgångar. Genom sin dedikation och sitt ledarskap har Mikael och hans team inte bara levererat imponerande prestationer utan också levererat tjänster av högsta kvalitet till sina kunder.

MH Demontering AB har inte bara kundnöjdhet som sin grundprincip utan har också en stark inriktning på hållbarhet och återvinning. Denna fokus på att vara miljömedvetna och hållbara har spelat en viktig roll i att förtjäna titeln som Länets Entreprenörer 2023.

Vi vill hylla Mikael Heed och hela teamet på MH Demontering AB för deras exceptionella insatser och erkännandet som länets entreprenörer. Det är inspirerande att se ett företag som inte bara strävar efter affärsframgång utan också värnar om miljön och samhället.

Stort grattis till Mikael Heed – Länets entreprenör 2023!

VD Mikael Heed
Org.nr: 556627-8031
Mail: micke_heed_23@hotmail.com
Adress: Omvägen 21 – 772 70 Saxdalen
Län: Dalarnas län


Michael Jönsson, VD för Mark & Anläggning Simmelsberga AB, förtjänar en stor hyllning för sitt dedikerade arbete och engagemang för att erbjuda hög kvalitet till sina kunder. Med lång erfarenhet inom branschen har Michael skapat en stark och pålitlig närvaro för sitt företag.

Det är inte bara kvaliteten på det arbete som Mark & Anläggning Simmelsberga AB utför som imponerar, utan även den positiva arbetsmiljön som Michael skapar för sitt team. Att se till att medarbetarna trivs på jobbet är en viktig del av att skapa en framgångsrik och hållbar verksamhet, och Michael verkar verkligen förstå detta.

Vi vill också passa på att hylla sin fru, Saras bidrag till företaget genom att hantera bokföringen. Samarbetet och stödet från henne i både arbete och i hemmet är ovärderligt.

Det är med stor glädje vi tilldelar Michael Jönsson och hela teamet på Mark & Anläggning Simmelsberga AB utmärkelsen som länets entreprenör. Ett erkännande välförtjänt för det hårda arbete och dedikation som bidrar till företagets framgång. Fortsätt att inspirera och leverera kvalitet!

Stort grattis till Michael Jönsson – Länets entreprenör 2023!

VD Michael Jönsson
Org.nr: 556744-0697
Mail: michael@markoanlaggning.se
Adress: Simmelsberga 2179 – 268 76 Kågeröd
Län: Skåne län
markoanlaggning.se/


Michael Reijtos, grundare av M Reijtos Byggservice Aktiebolag, är en sann entreprenör som startade sitt företag redan 1989 av ren entusiasm och kärlek för byggbranschen. Hans resor runt om i världen, särskilt de tre åren i USA, har berikat hans erfarenheter och givit honom unika insikter som han har tagit med sig in i sitt företag.

Michaels beslut att starta eget företag trots att han insåg att det skulle vara mycket arbete visar på hans drivkraft och passion för att driva och skapa. Hans ord till dem som överväger att starta eget är inte bara ärliga utan också inspirerande, och de reflekterar över den speciella mentaliteten som krävs för att vara framgångsrik som entreprenör.

Vi vill hylla Michael Reijtos som länets entreprenör och gratulera honom till den välförtjänta utmärkelsen. Hans långa engagemang inom byggbranschen och hans vilja att driva och skapa har gjort M Reijtos Byggservice Aktiebolag till en framstående aktör i branschen.

Stort grattis till Michael Reijto – Länets entreprenör 2023!

VD Michael Reijto
Org.nr: 556355-1695
Mail: michael@reijto.se
Adress: BROBYVÄGEN 1 – 186 96 Vallentuna
Län: Stockholms län
reijto.se

Rickard och Yvette, det dynamiska teamet bakom Godiskristallen AB, förtjänar stora gratulationer för att ha blivit utnämnda till länets entreprenörer 2023! Deras otroliga prestationer och hängivenhet har varit synliga ända från start och har gjort Godiskristallen till en framstående aktör inom godis- och snacksbranschen.

Genom att leverera otrolig kvalitet på snacks och godis har Rickard och Yvette säkrat sina kunders helgmys och kvällsmys genom åren. Godiskristallen har inte bara erövrat hjärtan utan har även byggt upp en stark online-närvaro med glada kunder och fantastiska omdömen på sociala medier.

Att tilldelas titeln länets entreprenörer är en erkännande av deras hårda arbete, dedikation och högkvalitativa produkter. Vi vill gratulera dem till denna välförtjänta utmärkelse och önska dem fortsatt framgång.

För alla som har möjlighet att besöka Godiskristallen AB rekommenderar vi starkt att göra det och uppleva den enastående kvalitet som de erbjuder.

Stort grattis till Rickard Christensen och Yvette Annica C Alves Stjernhammar – Länets entreprenör 2023!

VD Rickard Christensen, VD Yvette Annica C Alves Stjernhammar
Org.nr: 559051-2058
Mail: info@godiskristallen.se
Adress: Kanongatan 155 – 254 67 Helsingborg
Län: Skåne Län
godiskristallen.se/
facebook.com/skanesstorstagodisbutik/
instagram.com/godiskristallen/

Åsa Hallin, den passionerade ägaren av vintagebutiken Kuriåsa strax utanför Hemse, är en enastående entreprenör och en sann inspirationskälla för lokal handel. I en smakfullt renoverad lada har Åsa skapat en oas för vintageentusiaster och skapar en unik shoppingupplevelse för sina kunder.

Trots motgångar har Åsa framgångsrikt lyckats skapa tillväxt för Kuriåsa. Hennes dedikation till att välja ut noga utvalda vintagefynd gör butiken till ett perfekt stopp för dem som vill bli inspirerade på plats och uppskattar att ha ett utbud av kvalitetsfynd utan att behöva rota igenom mängder av skräp.

Det lilla extra som Åsa lägger ner för att göra kunderna nöjda är vad som verkligen sätter Kuriåsa isär. Den personliga servicen och omsorgen om varje kund gör butiken till en plats där människor inte bara handlar, utan också skapar minnen och känner sig välkomna.

Vi vill hylla Åsa Hallin som länets entreprenör och gratulera henne till denna välförtjänta utmärkelse. Hennes passion och engagemang för att skapa en unik vintageupplevelse är en inspiration för oss alla.

Stort grattis till Åsa Hallin – Länets entreprenör 2023!

VD Åsa Hallin
Org.nr: 556933-1407
Mail: kuriasaab@gmail.com
Adress: Hemse Halldings 138 – 623 50 Hemse
Län: Gotlands län
kuriasa.se/

Vi är stolta över att tilldela Magnus Holmström titeln som länets entreprenör och gratulerar honom till denna välförtjänta utmärkelse.

Magnus Holmström, grundare och driver av IT Service i Norr AB, är en enastående entreprenör med ett starkt engagemang för att fungera som de små företagens IT-avdelning. Han har inte bara byggt upp sitt företag från grunden utan har också dedikerat sig till att vara en pålitlig partner för små företag inom IT-tjänster.

Med mångårig erfarenhet och en passion för branschen har Magnus skapat en verksamhet som är inriktad på att stödja och hjälpa små företag med deras IT-behov. Han har visat en imponerande förmåga att anpassa sig och vara flexibel, vilket är avgörande i en snabbt föränderlig IT-miljö.

Magnus kom in i branschen genom sitt intresse och har gått från att vara anställd till att starta sitt eget bolag när det företag han tidigare arbetade på gick i konkurs. Detta är ett tydligt bevis på hans entreprenörsanda och förmåga att vända utmaningar till möjligheter.

Magnus Holmström vill hylla sina kunder, och det är en fin gest som visar på tacksamhet och erkännande för det förtroende och samarbete som har byggts upp över åren.

Stort grattis till Magnus Holmström – Länets entreprenör 2023!

VD Magnus Holmström
Org.nr: 556903-7988
Mail: magnus@itserviceinorr.se
Adress: Gångvägen 46 – 945 32 Norrfjärden
Län: Norrbottens län
itserviceinorr.se/

Livia Lundbäck, VD för Livias Begravningsbyrå AB, är en enastående entreprenör med över 20 års erfarenhet inom branschen. Hennes dedikation till att vara där och stötta kunder genom svåra situationer har gjort henne till en respekterad och omtyckt person inom sitt område.

Sedan företagets start har Livia haft en tydlig filosofi – att kunna arrangera kärleksfulla, värdiga och personliga begravningar till ett rimligt pris. Hennes engagemang för att skapa minnesvärda och meningsfulla stunder för dem som sörjer har gjort Livias Begravningsbyrå till en pålitlig och kärleksfull partner under svåra tider.

Vi vill hylla Livia Lundbäck som entreprenör och gratulera henne till titeln som länets entreprenör. Hennes långa erfarenhet och hjärtliga engagemang inom begravningsbranschen är en källa till inspiration. Vi ser fram emot att fortsätta följa hennes viktiga arbete och bidrag till samhället.

Stort grattis till Livia Lundbäck – Länets entreprenör 2023!

VD Livia Lundbäck
Org.nr: 559031-6831
Mail: livia@liviasbegravningsbyra.se
Adress: Marketenterivägen 1 – 415 28 Göteborg
Län: Västra Götalands län
liviasbegravningsbyra.se/

Stefan Hjalmarsson, VD för Hjalmarssons Åkeri i Tingsryd Aktiebolag, är en enastående entreprenör med en lång historia av framgång och engagemang inom transportbranschen. Sedan företagets start 1994 i Tingsryd har Stefan och hans team framgångsrikt utvecklat och diversifierat verksamheten.

I början erbjöd de en grusbil till sina kunder och körde transporter åt LBC. Sedan dess har företaget expanderat och breddat sina tjänster till att inkludera olika transporter, tunga transporter, anläggning av trädgårdar samt försäljning av grus och makadam. En viktig milstolpe var flytten till Urshult år 2011.

Med en dedikation att göra det lilla extra för sina kunder har Hjalmarssons Åkeri skapat en stark kundnöjdhet och lojalitet. Stefan och hans team strävar alltid efter att överträffa kundernas förväntningar och säkerställa att varje kund lämnar med ett leende på läpparna.

Vi vill hylla Stefan Hjalmarsson som entreprenör och gratulera honom till titeln som länets entreprenör. Hans hängivenhet till att utveckla och förbättra sitt företag är inspirerande, och vi ser fram emot att följa deras fortsatta framgångar.

Stort grattis till Stefan Hjalmarsson – Länets entreprenör 2023!

VD Stefan Hjalmarsson
Org.nr: 556487-5119
Mail: hjalmarssonsakeriab@gmail.com
Adress: SMEDJEVÄGEN 29 – 360 13 Urshult
Län: Kronobergs län
hjalmarssonsakeri.se/

Håkan Carlsson, VD för Håkan Carlsson Måleri och Boat AB, är en föredömlig entreprenör som har gjort betydande framsteg inom måleri och båtparkering. Hans engagemang och hängivenhet till sitt företag har gjort det möjligt för verksamheten att växa och blomstra under hans ledning.

Håkan Carlsson Måleri och Boat AB erbjuder högkvalitativa målartjänster och säker båtparkering. Håkans färdigheter och erfarenhet inom dessa områden har gjort hans företag till ett pålitligt val för kunder som söker professionellt utförda arbeten och säker förvaring av sina båtar.

Vi vill hylla Håkan som entreprenör och erkänna det hårda arbete och den passion han investerar i sitt företag. Hans dedikation till att leverera tjänster av högsta kvalitet och skapa en pålitlig båtparkering visar på hans engagemang för kundnöjdhet och företagets framgång.

Vi är stolta över att tilldela Håkan Carlsson titeln som länets entreprenör och gratulerar honom till denna välförtjänta utmärkelse. Hans bidrag till branschen och samhället är en källa till inspiration, och vi ser fram emot att följa hans fortsatta framgångar. Ett stort grattis till Håkan och Håkan Carlsson Måleri och Boat AB!

Stort grattis till Håkan Carlsson – Länets entreprenör 2023!

VD Håkan Carlsson
Org.nr: 556953-1196
Mail: info@carlssonboat.se
Adress: Kroksdalsliden 13 – 471 32 Skärhamn
Län: Västra Götalands län
carlssonboat.se/

Benjamin Forsman, VD för Hoby Kulle Herrgård AB, är en enastående entreprenör och visionär som tillsammans med Tove Hammerin har skapat och utvecklat en verklig pärla av en herrgård sedan 2019. För dem är Hoby Kulle Herrgård inte bara en verksamhet utan ett livsprojekt och en fantastisk livsstil.

Hoby Kulle Herrgård erbjuder en mångfald av tjänster, inklusive Bed&Breakfast, sommarcafé, butik, restaurang samt möjligheter för event och konferenser. Benjamin och Tove har skapat en atmosfär där alla gäster behandlas som unika och där varje besök blir en minnesvärd upplevelse. Deras engagemang för att göra det lilla extra, något som ingen annan gör, har gjort Hoby Kulle Herrgård till en speciell destination.

På gården kan man inte bara bo och äta gott utan också njuta av sinnesro och koppla av i en underbar miljö. Benjamin och Tove har skapat inte bara en plats för avkoppling utan även för olika evenemang som bröllop och fester, vilket ytterligare berikar deras verksamhet.

Vi vill stolt tilldela Benjamin Forsman titeln som länets entreprenör och gratulera honom och Tove Hammerin till denna välförtjänta utmärkelse. Deras hårda arbete och dedikation till Hoby Kulle Herrgård är en inspirerande prestation, och vi ser fram emot att se deras fortsatta framgångar. Ett stort grattis till Benjamin, Tove och hela teamet på Hoby Kulle Herrgård AB!

Stort grattis till Benjamin Forsman – Länets entreprenör 2023!

VD Benjamin Forsman
Org.nr: 556901-3252
Mail: info@hobykulleherrgard.se
Adress: HOBYKULLSVÄGEN 7 – 372 62 Bräkne-Hoby
Län: Blekinge län
hobykulleherrgard.se/
instagram.com/hobykulleherrgard/


Vi är stolta över att tilldela Suzan Adriess titeln som länets entreprenör och gratulerar henne till denna välförtjänta utmärkelse. Hennes dedikation till att skapa en positiv och utvecklande miljö för barnen är en inspiration för hela samhället.

Suzan Adriess, grundare och visionär bakom Montessoriförskolan Gitarren, är en enastående entreprenör som skapar en trygg och familjär miljö för barnens utveckling. Hennes passion för barnens välbefinnande och lärande genomsyrar varje aspekt av förskolans verksamhet.

Montessoriförskolan Gitarren erbjuder en unik kombination av utelek, teoretisk inlärning och självständiga aktiviteter för att främja varje barns utveckling på bästa sätt. Suzans vision sträcker sig bortom det nuvarande och inkluderar en önskan att expandera med ökad kvalitet. Hon strävar efter att skapa en harmonisk arbetsplats där barn, pedagoger och föräldrar kan känna sig trygga och där utvecklingsmöjligheterna sträcker sig över fysiska, intellektuella, sociala och emotionella områden.

Suzan vill tacka sin familj och alla medarbetare som bidrar till det fantastiska arbete som görs på Montessoriförskolan Gitarren. Genom sitt hårda arbete och engagemang skapar Suzan en plats där alla kan trivas och där barnens välbefinnande står i fokus.

Stort grattis till Suzan Adriess – Länets entreprenör 2023!

VD Suzan Adriess
Org.nr: 556798-5717
Mail: suzanadriess@hotmail.com
Adress: LUFTSKEPPSGATAN 2 – 128 32 Skarpnäck
Län: Stockholms län
gitarrenmontessori.com/

Vi är stolta över att tilldela Manuela Hansson titeln som länets entreprenör och gratulerar henne till denna välförtjänta utmärkelse. Hennes passion för att leverera högkvalitativ städning och skapa nöjda kunder är beundransvärd och inspirerande.

Manuela Hansson, VD för M Dasilva Städ AB, är en utmärkt entreprenör som har framgångsrikt förvaltat och drivit ett familjeföretag med fokus på städning för både företag och privatpersoner. Hennes engagemang för att upprätthålla en stark och positiv relation med varje kund är tydligt och speglar sig i företagets arbetsmetoder.

M Dasilva Städ AB har etablerat sig som en pålitlig och professionell städtjänst, och Manuela har varit en nyckelfigur i att forma företagets värderingar. Pålitlighet och noggrannhet är inte bara ord för dem, utan verkliga ledord som genomsyrar deras arbete. Målet är enkelt men kraftfullt – att se till att varje kund blir nöjd.

För Manuela och hennes team är kundkontakt av största vikt, och deras arbetsmetoder är präglade av att skapa och bevara starka relationer. Det är detta personliga engagemang och fokus på kundtillfredsställelse som har gjort M Dasilva Städ AB till ett pålitligt val för städtjänster.

Stort grattis till Manuela Hansson – Länets entreprenör 2023!

VD Manuela Hansson
Org.nr: 556967-1968
Mail: info@dasilvastad.com
Adress: Erik Dahlbergsgatan 8B – 211 48 Malmö
Län: Skåne län
mdasilvastad.se/

Vi är stolta över att tilldela Micke Jönsson titeln som länets entreprenör och gratulerar honom till denna välförtjänta utmärkelse. Hans dedikation till kvalitet och kundtillfredsställelse är en förebild för branschen.

Micke Jönsson, VD för M&N Plattsättning AB, är en enastående entreprenör inom plattsättning och försäljning av kakel. Han har framgångsrikt drivit sitt företag och skapat en stark kundbas genom att fokusera på hög kvalitet och kundnöjdhet.

M&N Plattsättning AB, under Mickes ledning, har etablerat sig som en pålitlig partner inom branschen. Genom att erbjuda enastående plattsättningsarbeten och kvalitetskakel har Micke byggt upp långvariga relationer med fasta kunder. Dessa kunder återvänder regelbundet, en indikation på det pålitliga och högkvalitativa arbete som Micke och hans team levererar.

En av Mickes framstående egenskaper är hans engagemang för att säkerställa kundnöjdhet. Han har lagt vikt på att överträffa kundernas förväntningar och har därigenom skapat en positiv rykte som en plattsättningsentreprenör som levererar på löftena.

Stort grattis till Micke Jönsson – Länets entreprenör 2023!

VD Micke Jönsson
Org.nr: 559214-0148
Mail: m-n.plattsattning@telia.com
Adress: Arkitektgatan 51 1203 – 215 63 Malmö
Län: Skåne län

Gunilla Norén och Samuel Norén, grundarna av Målerigruppen Växjö AB, är två enastående entreprenörer som har förvandlat sitt företag till en framstående aktör inom branschen. Startat år 2012 har deras resa varit en inspirerande framgångssaga.

Gunilla inledde företaget, och när Samuel anslöt sig, tog de Målerigruppen Växjö AB till nya höjder. Från att ursprungligen erbjuda sina tjänster till privatpersoner utvidgade de snabbt sitt arbetsområde till hotell och senare till ramavtal. Deras förmåga att anpassa och utveckla sig själva och företaget visar på deras flexibilitet och företagets framåtsträvande natur.

För att bibehålla företagets höga standard har de fokuserat på noggrann planering, både när det gäller personal och projekt. Gunilla betonar vikten av att inte vara större än vad verksamheten kan leverera, vilket är en klok strategi som har hållit Målerigruppen Växjö AB på en stabil och hållbar nivå.

Inte nog med att stanna vid måleri de har även framgångsrikt utvecklat verksamheten till att inkludera tak- och fasadtvätt. Denna expansion visar på deras förmåga att identifiera och svara på marknadens behov och efterfrågan.

Vi är stolta över att tilldela Gunilla Norén och Samuel Norén titeln som länets entreprenörer och gratulerar dem till denna välförtjänta utmärkelse. Målerigruppen Växjö AB är en förebild inom branschen, och deras engagemang för kvalitet och mångsidig service är beundransvärt. Stort grattis till er båda och företagets framgång!

Stort grattis till Gunilla och Samuel Norén – Länets entreprenör 2023!

VD Gunilla Norén
Org.nr: 556895-6659
Mail: malerigruppen@gmail.com
Mobil: 0767-80 00 84
Län: Kronobergs län
målareväxjö.se

Vi är stolta över att tilldela Annika Nellskog titeln som länets entreprenör och gratulerar henne till denna välförtjänta utmärkelse. Hennes prestationer är en inspirerande modell för andra inom branschen.

Annika Nellskog, VD för Nellskog Konsult AB, är en enastående entreprenör som har gjort betydande insatser inom konsultverksamhet inom ekonomi och fastigheter. Hennes expertis och engagemang har varit avgörande för företagets framgång.

I sin väg mot att bli länets entreprenör vill Annika också framhäva och hylla sin man, Anders. Det är en vacker gest som visar på erkännande och tacksamhet för stödet och samarbetet som har varit en del av hennes framgångsresa.

Nellskog Konsult AB, under Annikas ledning, har etablerat sig som en pålitlig och kompetent partner inom ekonomi och fastigheter. Annikas dedikation till att leverera högkvalitativa konsulttjänster har inte bara byggt företagets rykte utan har också bidragit till att stärka branschen som helhet.

Stort grattis till Annika Nellskog – Länets entreprenör 2023!

VD Annika Nellskog
Org.nr: 559240-7109
Mail: annika.nellskog@nellskogkonsult.se
Adress: Rasmuskroken 2 – 472 31 Svanesund
Län: Västra Götalands län

Magnus Carlberg, VD för Magnus Carlberg Transport AB, är en framstående entreprenör som har gjort betydande avtryck inom transportbranschen. Hans engagemang och ledarskap har inte bara drivit företaget framåt utan har också satt en standard för professionalism och kvalitet.

Magnus Carlberg Transport AB är inriktat på lastbilsåkeri och därmed förenlig verksamhet. Under Magnus’ ledning har företaget blivit känt för att leverera pålitliga och effektiva transportlösningar. Han har inte bara byggt upp ett företag, utan har också skapat en stark och pålitlig partner inom transportsektorn.

Magnus’ dedikation till sitt arbete och branschen har inte gått obemärkt förbi. Han har visat att han kan möta utmaningar med en positiv inställning och en vilja att göra det extra för att uppnå kundens behov och förväntningar.

Vi är stolta över att tilldela Magnus Carlberg titeln som länets entreprenör och gratulerar honom till denna välförtjänta utmärkelse. Hans bidrag till transportsektorn och företagsvärlden som helhet är beundransvärt, och vi ser fram emot att fortsätta följa hans framgångsrika resa. Stort grattis till Magnus Carlberg Transport AB och dess inspirerande VD!

Stort grattis till Magnus Carlberg – Länets entreprenör 2023!

VD Magnus Carlberg
Org.nr: 556895-4530
Mail: carlberg.transport@tlook.com
Adress: VALLGATAN 11 – 574 72 Landsbro
Län: Jönköpings län
facebook.com/p/Magnus-Carlberg-Transport-AB

Ann-Louise Lund, VD för Man & Woman Fashion Sweden AB, är en exceptionell entreprenör med en unik utstrålning som fångar upp alla kunder med ett leende. Hennes dedikation och engagemang för sitt arbete strålar igenom, och det är tydligt att hon gör det lilla extra för att skapa en oförglömlig upplevelse för sina kunder.

I sin klädaffär driver Ann-Louise inte bara en plats för shopping utan också en plats för gemenskap och stil. Med modevisningar i butiken skapar hon en atmosfär av kreativitet och inspiration, vilket har gjort Man & Woman Fashion Sweden AB till en destination för modeentusiaster.

Ann-Louise är inte bara en framstående företagsledare utan också en person med ett hjärta av guld. Hon ger allt från botten av sitt hjärta och strävar efter att ge den bästa servicen till varje kund. Det är den typen av personligt engagemang och omtanke som skapar varaktiga och meningsfulla kundrelationer.

Det är också värt att notera Ann-Louises ödmjuka gest att hylla sin dotter, som alltid har varit där för att stötta och pusha henne. Det är i dessa familjeband och stöttande relationer som vi ser grunden för Ann-Louises framgång.

Vi är stolta över att tilldela Ann-Louise Lund titeln som länets entreprenör och gratulerar henne till denna välförtjänta utmärkelse. Hennes passion för mode och kundservice är en inspiration för hela branschen. Fortsätt sprida ditt leende och skapa minnesvärda stunder för dina kunder!

Stort grattis till Ann-Louise Lund – Länets entreprenör 2023!

VD Ann-Louise Lund
Org.nr: 556944-9761
Mail: manfashionlaholm@hotmail.com
Adress: Industrigatan 39 – 312 34 Laholm
Län: Hallands län
facebook.com/manandwomanfashionlaholm/?locale=sv_SE


Martin Segerdahl, VD för Martin Segerdahls AB, är en sann stjärna inom entreprenadbranschen och en värdig mottagare av titeln som länets entreprenör. Hans passion och hängivenhet till branschen har inte bara lyft hans eget företag utan har också satt en hög standard för professionellt arbete.

Med lång erfarenhet inom entreprenadbranschen har Martin inte bara förvaltat företaget med skicklighet utan har också varit en inspirerande ledare för sitt team. Hans dedikation till att leverera kvalitet och överträffa förväntningar har gjort honom förtroendeingivande bland både kunder och kollegor.

Martin Segerdahls AB, under Martins ledning, representerar en förebild för excellence inom entreprenad. Hans hängivenhet till branschen har bidragit till att forma företagets framgång och sätta en standard för professionalism och kvalitet.

Vi är stolta över att tilldela Martin Segerdahl titeln som länets entreprenör och ser fram emot att fortsätta se hans företag blomstra och inspirera andra i branschen. Hans insatser och dedikation är en källa till inspiration för hela entreprenadgemenskapen.

Stort grattis till Martin Segerdahl – Länets entreprenör 2023!

VD Martin Segerdahl
Org.nr: 559170-3268
Mail: martin@segerdahls.se
Adress: ENGELBREKTSGATAN 41 – 432 42 Varberg
Län: Hallands län


Patrik Lundmark, VD för Lundmarks Gräv AB, är en entreprenör med enastående engagemang och dedikation till kvalitet. Under sin tid som företagsledare har han konsekvent placerat kvalitet som högsta prioritet, vilket har resulterat i en imponerande framgångssaga för Lundmarks Gräv AB.

Patrik har inte bara lyckats lyfta företaget till otroliga höjder utan har också bevarat och upprätthållit en konstant hög kvalitet i företagets tjänster. Hans fokus på att göra kunderna nöjda har varit en nyckelfaktor i den framgångsrika resan, och det är tydligt att kundens tillfredsställelse är av yttersta vikt för honom.

Bakom varje framgångsrik entreprenör står en stödjande och förstående familj, och Patrik är inget undantag. Hans hårda arbete, som ibland inneburit sena kvällar och extra ansträngning, har möjliggjorts och underlättats av hans familj och sambon. Patrik själv betonar deras avgörande roll och säger att “utan dem hade detta inte funkat.”

Det är ingen överraskning att Patrik Lundmark nu tilldelas titeln som Länets Entreprenör 2023. Lundmarks Gräv AB levererar bäst inom entreprenadverksamhet, och detta är en välförtjänt erkännande av Patriks otroliga insatser och fina prestationer sedan företagets start

Stort grattis till Patrik Lundmark – Länets entreprenör 2023!

VD Patrik Lundmark
Org.nr: 559152-5190
Mail: patrik@lundmarkgrav.se
Adress: YTTERSTA 226 – 946 92 Lillpite
Län: Norrbottens Län


Tarmo Ülem, VD för Isoekspert Isolering AB, är en entreprenör med en imponerande resa och dedikation till sitt arbete. Från sin ankomst till Sverige 2005 från Estland, där han snabbt lärde sig det svenska språket, har Tarmo stigit i rang och blivit en framstående företagsledare inom bygg, ventilation, VVS och isoleringstjänster.

Efter endast sex år inom branschen tog Tarmo det modiga steget att starta sitt första företag. Isoekspert Isolering AB har sedan dess utmärkt sig genom att erbjuda inte bara grundläggande tjänster utan att gå det extra steget för att säkerställa kundens fulla tillfredsställelse. Tarmo och hans team strävar efter att göra det lilla extra, vilket skapar nöjda kunder som återvänder gång på gång.

Isoekspert Isolering AB är inte bara inriktat på att leverera kvantitet utan har också en tydlig satsning på kvalitet. Tarmo och hans team har insett att det är genom att prioritera hög kvalitet i sitt arbete som de kan bygga långsiktiga och framgångsrika relationer med sina kunder.

Stort grattis till Tarmo Ülem – Länets entreprenör 2023!

VD Tarmo Ülem
Org.nr: 556875-5697
Adress: SÖDRA SKOGEN 27 – 647 92 Mariefred
Län: Södermanlands län

Anna Hussfelt Axelsson, VD för Lindome Lön och Redovisning AB, är en värdig mottagare av utmärkelsen som länets entreprenör. Hennes dedikation och ledarskap har inte bara lyft företaget utan också skapat en stark och positiv arbetsmiljö.

Anna hyllar främst sina medarbetare och betonar vikten av att sätta kundens företag i fokus. För henne och hennes team är kundens framgång lika betydelsefull som själva kunden. Lindome Lön och Redovisning AB strävar mot att vara mer än bara en redovisningsbyrå; de strävar efter att vara en personlig partner där företagare känner sig trygga att lämna över sin ekonomi.

Företagets mål är tydligt – att vara en personlig redovisningsbyrå där engagemang, tillgänglighet, proaktivitet och kommunikation är centrala element. Genom att fokusera på dessa principer strävar de efter att hjälpa kundens företag att nå sina önskade mål. Lindome Lön och Redovisning AB värderar högt långsiktiga och förtroendefulla kundrelationer, vilket är en av anledningarna till deras framgång och erkännande som länets entreprenör.

Stort grattis till Anna Hussfelt Axelsson – Länets entreprenör 2023!

VD Anna Hussfelt Axelsson
Org.nr: 556861-8275
Mail: anna@lindomeredovisning.se
Adress: KROKSJÖVÄGEN 38 – 437 92 Lindome
Län: Västra Götalands län
lindomeredovisning.se/


Dler Raheem, VD för Nawroz Gross AB, är stolt mottagare av länets entreprenörsutnämning och erhåller nu ett välförtjänt certifikat från oss.

Med fokus på hög kvalitet och konkurrenskraftiga priser har Nawroz Gross AB framgångsrikt etablerat sig på marknaden. Dlers vision sträcker sig bortom nuet, med målet att växa och bli ännu större i framtiden.

För Nawroz Gross AB är det en självklarhet att göra det lilla extra för sina kunder. Genom att leverera kvalitetsprodukter och överträffa förväntningarna strävar företaget efter att skapa nöjda kunder som gärna återkommer.

Stort grattis till Dler Raheem – Länets entreprenör 2023!

VD Dler Raheem
Org.nr: 559116-7050
Mail: darco.kamran@hotmail.com
Adress: LÄRJEÅGATAN 2 – 415 02 Göteborg
Län: Västra Götalands län

Lamula Thorén är en verklig entreprenör med ett hjärta fullt av omsorg. Hennes företag, Livis Omsorg AB, har blivit utnämnt till länets entreprenör för 2023, och det är inte svårt att förstå varför. Lamula har hängivit sig åt att leverera vård och omsorg av högsta kvalitet och samtidigt skapa en arbetsmiljö där varje anställd kan blomstra och vara sig själva.

I hjärtat av Lamulas filosofi ligger människorna – både de som arbetar inom företaget och de som tar emot deras vårdtjänster. Hon förstår att för att leverera den bästa vårdkvaliteten måste man ha rätt personer på plats, och det innebär inte bara kompetens utan också förmågan att skapa en varm och inkluderande miljö.

För Lamula är trivsel och välbefinnande för både personal och kunder av högsta prioritet. Att skapa en kultur där alla kan vara sig själva och trivas är en nyckelaspekt av hennes framgång. Det handlar inte bara om att ge vård och omsorg, utan att skapa meningsfulla och positiva relationer som verkligen gör skillnad i människors liv.

Vi gratulerar Lamula Thorén till att ha blivit länets entreprenör för 2023 och vi ser fram emot att följa hennes fortsatta arbete med att förbättra livet för dem hon tar hand om och dem som arbetar i hennes företag. Hennes dedikation till kvalitet och människor är en inspiration för oss alla.

Stort grattis till Pierre Lamula Thorén – Länets entreprenör 2023!

VD Lamula Thorén
Org.nr: 556810-7196
Mail: lamula.thoren@livisomsorg.se
Adress: Jungfrugatan 13 – 114 44 Stockholm
Län: Stockholms län
https://livissomsorg.se/

Pierre Michael Niklasson, en framstående entreprenör, har blivit tilldelad priset som länets entreprenör för 2023. Genom sitt företag, Niklassons i Västragötaland AB, har han förändrat spelet inom grundpålnings- och grundförstärkningsbranschen, särskilt när det gäller villor.

Niklassons i Västragötaland AB har en stark och tydlig inriktning på att erbjuda högkvalitativa tjänster och produkter. Pierre Michael och hans team har gjort kvalitet och hållbarhet till grundpelare i sin verksamhet, vilket garanterar att deras kunder får de bästa möjliga resultaten när det gäller grundpålnings- och grundförstärkningstjänster.

Det som verkligen sätter Niklassons i Västragötaland AB isär är deras flexibilitet. De har inte begränsat sig till en specifik stad eller region; istället sträcker sig deras expertis till hela landet. Oavsett var du befinner dig i Sverige, kan du räkna med att få deras hjälp och service av högsta kvalitet.

Pierre Michael Niklasson är en sann pionjär inom branschen och en förebild för andra entreprenörer. Hans engagemang för att erbjuda kunderna bästa möjliga lösningar och hans ständiga strävan efter kvalitet och hållbarhet har varit nyckeln till hans framgång.

Vi gratulerar Pierre Michael Niklasson och Niklassons i Västragötaland AB till detta välförtjänta pris som länets entreprenör för 2023 och ser fram emot att se hur hans företag fortsätter att forma branschen med högkvalitativa tjänster och enastående flexibilitet.

Stort grattis till Pierre Michael Niklasson – Länets entreprenör 2023!

VD Niklasson, Pierre Michael
Org.nr: 556799-3166
Mail: info@grundförstärkarna.se
Adress: PERMYRSVÄGEN 8 – 452 90 Strömstad
Län: Västra Götalands län
www.facebook.com/
grundforstarkarna.se/

Maria Erdman, en sann entreprenör, har blivit tilldelad priset som länets entreprenör för 2023. Hennes företag, Mias Butik AB, är en livsmedelsbutik som verkligen sätter kundens välmående och nöjdhet i centrum.

Det är tydligt att Maria har lagt ned en oerhörd mängd arbete och engagemang för att uppnå de imponerande resultat som har lett till denna utmärkelse. Hennes passion för att driva en butik där kunderna är i fokus är tydlig, och det har resulterat i lojala och nöjda kunder som uppskattar hennes arbete.

Men framgången är inte bara Marias egen, och hon är snabb att rikta sin tacksamhet till sin familj och alla medarbetare som har varit en del av hennes resa. Det är ofta tillsammans med andra att de största drömmarna blir till verklighet, och Maria har haft förmånen att omges av stödjande och dedikerade individer.

Maria Erdmans arbete och hennes hängivenhet till att skapa en positiv kundupplevelse är en inspirerande bedrift. Att driva en livsmedelsbutik är en utmaning i sig, och att göra det med en sådan uppenbar omtanke om kundernas välmående är föredömligt. Det är med stort nöje och gratulationer som vi tilldelar henne priset som länets entreprenör för 2023 och ser fram emot att följa hennes fortsatta framgångar.

Stort grattis till Maria Erdman – Länets entreprenör 2023!

VD Maria Erdman
Org.nr: 556970-4686
Mail: miaochroger@gmail.com
Adress: JÄRNVÄGSGATAN 14 – 364 31 Åseda
Län: Kronobergs län
m.facebook.com
www.instagram.com

Anders Nilsson, en sann pionjär och entreprenör, har blivit tilldelad priset som länets entreprenör för 2023. Hans resa som företagare sträcker sig över flera år, och hans entreprenörsanda har varit en pådrivande kraft sedan länge innan han startade sitt nuvarande företag.

Anders är hjärnan bakom Misitu AB, ett lokalt företag som specialiserar sig på service och försäljning av produkter inom grönyteskötsel. Vad som verkligen utmärker Misitu AB är deras starka fokus på miljön och hållbarhet. De har gjort ett medvetet val att inrikta sig på batteridrivna miljövänliga produkter som riktar sig både till professionella kunder och privatpersoner.

Anders Nilsson har en imponerande 15-årig erfarenhet inom branschen, och han har byggt upp sitt företag från grunden. Hans vision har alltid varit att vara en ledande aktör inom branschen samtidigt som han tar ansvar för miljön. Därför är samtliga av hans produkter eldrivna, vilket minskar påverkan på miljön och främjar hållbara metoder inom grönyteskötsel.

Misitu AB specialiserar sig på produkter som används inom trädgårds- och parkskötsel. Oavsett om det handlar om professionella redskap eller produkter för privatpersoner, så har Anders och hans team den expertis och kunskap som krävs för att möta behoven inom grönyteskötsel. Det är ingen överraskning att de även är stolta leverantörer till några av Sveriges största aktörer inom branschen.

Anders Nilssons engagemang för att främja miljövänliga metoder och samtidigt leverera högkvalitativa produkter är en inspirerande bedrift. Det är en ära att gratulera honom till utmärkelsen som länets entreprenör för 2023 och se fram emot hans fortsatta framgångar inom grönyteskötselbranschen.

Stort grattis till Anders Nilsson – Länets entreprenör 2023!

VD Anders Nilsson
Org.nr: 556899-8917
Mail: misituab@gmail.se
Adress: STEGEBORG BJÖRKVIK – 614 97 Söderköping
Län: Östergötlands län
https://www.misitu.se/

Jonas Granholm, en entreprenör med en lång och framgångsrik resa inom elbranschen, är stolt mottagare av priset som länets entreprenör för 2023. Han är mannen bakom Granholms EL AB, ett företag med en rik historia och en strålande framtid.

Granholms EL AB grundades i Sunne 1974 och har sedan dess vuxit stadigt. Idag har företaget åtta engagerade medarbetare, men de är alltid på jakt efter nya talanger att ansluta till sitt team. Med sitt säte i Sunne är de redo att ta sig an elprojekt i hela Värmland och dess omgivningar.

Granholms EL AB är kända för sin kompetens inom alla aspekter av elinstallationer. De erbjuder tjänster som spänner över en mängd olika områden, inklusive service och felsökning, både för privatpersoner och företag. Oavsett om det handlar om att hantera elbehov inom industri, installera laddstationer för elbilar eller utföra elarbeten i bostäder, har de kompetensen och erfarenheten som krävs. Inget projekt är för stort eller för smått för deras skickliga team.

Jonas Granholm vill även passa på att hylla det fantastiska teamet som han har samlat runt sig. Deras hårda arbete, engagemang och kompetens har varit avgörande för företagets framgång. Jonas är tacksam för det hårda arbete som alla har lagt ner och det bidrag de har gett till att göra Granholms EL AB till en framgångsrik verksamhet.

Med en lång historia av kvalitet och professionalism är Jonas Granholm och hans team redo att ta sig an nya utmaningar och fortsätta leverera högkvalitativa elinstallationer till sina kunder. Det är en ära att gratulera Jonas Granholm till utmärkelsen som länets entreprenör för 2023 och se fram emot deras fortsatta framgångar inom elbranschen.

Stort grattis till Jonas Granholm – Länets entreprenör 2023!

VD Jonas Granholm
Org.nr: 556856-9551
Mail: granholms.el@gmail.com
Adress: Sörgårdsgatan 6 – 686 35 Sunne
Län: Värmlands län
https://granholmsel.se/

Mikael Sigfridsson är stolt mottagare av priset som länets entreprenör för 2023. Hans dedikation till verktygstillverkning och hans inspirerande karriär är en berättelse om hängivenhet och målmedvetenhet.

Mikael inledde sin yrkesbana som anställd och utvecklade snabbt sitt kunnande. År 1981 tog han på sig rollen som ägare och VD för ett företag inom verktygstillverkning, en position som han höll fram till 2011. Det mest imponerande är att under de första två decennierna i denna position tillbringade han större delen av sin tid i verkstaden, där han aktivt deltog i tillverkningsprocessen istället för att enbart sitta vid VD-stolen.

Under år 2000 tog Mikael initiativet att importera verktygsformar, både för plast och gjutning, från Taiwan. Därefter, från 2004, utökade han importen för att inkludera alla plastverktyg från Kina, samtidigt som gjutverktygen fortsatte att importeras från Taiwan.

I juni 2015 beslutade Mikael att gå vidare och lämnade in sin avskedsansökan från Stalverktyg. Den 15 september var hans sista dag på sitt gamla företag. Därefter, den 17 mars 2016, började han arbeta som teknisk säljare för linjära produkter på Internordic AB. Han spelade en avgörande roll i att utvärdera den svenska marknaden och inrätta lager på Internordic för de mest eftertraktade produkterna med hjälp av den tyska leverantören NTN-SNR. Dessutom var han involverad i att presentera och demonstrera produkterna tekniskt både på företagets webbplats och i katalogen.

År 2017 kom insikten att det här inte längre var rätt bana för Mikael. Efter tre månaders uppsägningstid sa han farväl till Internordic den 24 januari. Under 2017 ägnade han sig åt att köra buss och bygga ett nytt hem åt sig själv och sin familj. Det var ett år fyllt av nya möjligheter och utmaningar.

Mikael Sigfridsson vill särskilt tacka alla nära och kära som har varit en stöttepelare under hans resa. Vissa av dessa människor var okända för honom i början, men deras påverkan och stöd har varit avgörande i hans resa. Det är med stor beundran vi gratulerar Mikael Sigfridsson till utmärkelsen som länets entreprenör för 2023 och ser fram emot att följa hans fortsatta äventyr och bidrag till näringslivet.

Stort grattis till Mikael Sigfridsson – Länets entreprenör 2023!

VD Mikael Sigfridsson
Org.nr: 556694-1232
Mail: mikael@msmold.se
Län: Jönköpings län

Det är med stor beundran och glädje vi tillkännager att Christer Edsberger är mottagaren av priset som länets entreprenör för 2023. Christer är en förebild och inspiratör för oss alla, och hans resa till framgång är inget mindre än imponerande.

Christer började sin entreprenörsresa redan som 15-åring när han flyttade hemifrån till Göteborg för att följa sina studier. Under dagarna var han i skolan och på kvällarna arbetade han extra inom restaurangbranschen. Vid 17 års ålder hade han en dagtidsanställning som snickare och arbetade som kock på kvällarna.

När Christer fyllde 30 år valde han att studera vid Chalmers tekniska högskola, och efter avslutade studier startade han sitt eget företag, Näringsfastighetskonsult i Göteborg. Hans entreprenörskap och beslutsamhet har varit en inspiration för många och har visat att ingenting är omöjligt med hårt arbete och engagemang.

Christer Edsberger är inte bara en företagsledare, han är också en förebild för alla som drömmer om att förverkliga sina ambitioner. Hans historia är en påminnelse om att med viljestyrka och dedikation kan man uppnå stor framgång.

Vi ser med stor förväntan fram emot att följa Christer Edsbergers fortsatta resa och hans fortsatta bidrag till branschen. Hans utmärkelse som länets entreprenör för 2023 är en välförtjänt hyllning till hans arbetsinsats och hans förmåga att inspirera andra. Grattis till Christer Edsberger för denna prestigefyllda utmärkelse, och vi ser med spänning fram emot att följa hans fortsatta framgångar och hans fortsatta roll som en inspirationskälla för många.

Stort grattis till Christer Edsberger – Länets entreprenör 2023!

VD Christer Edsberger
Org.nr: 556608-0122
Mail: Christer.Edsberger@telia.com
Adress: BOX 660 – 442 18 Kungälv
Län: Västra Götalands län

Med glädje och erkännande tillkännager vi att Kenneth Mollberg är mottagaren av priset som länets entreprenör för 2023. Kenneth har ägnat sin karriär åt att erbjuda ett brett spektrum av tjänster till privatpersoner, inklusive byggkonsultation, fastighetsservice och handel med byggmaterial.

Kenneths fokus på kvalitet och hållbarhet är en av hans signaturdrag. Han har dedikerat sig till att upprätthålla högsta standard i allt han gör och ser till att hans kunder får enastående resultat.

Som entreprenör har Kenneth varit en pålitlig partner för privatpersoner som söker professionell rådgivning och tjänster inom byggbranschen. Hans arbete har gjort det möjligt för många att förverkliga sina projekt och drömmar.

Vi ser med stor förväntan fram emot att följa Kenneth Mollbergs fortsatta arbete och hans bidrag till branschen. Hans utmärkelse som länets entreprenör för 2023 är en välförtjänt hyllning till hans engagemang och hans strävan efter kvalitet och hållbarhet. Grattis till Kenneth Mollberg för denna prestigefyllda utmärkelse, och vi ser fram emot att följa hans fortsatta framgångar och hans fortsatta arbete med att erbjuda högkvalitativa tjänster inom byggsektorn till privatpersoner.

Stort grattis till Kenneth Mollberg – Länets entreprenör 2023!

VD Kenneth Mollberg
Org.nr: 556929-8879
Mail: kenneth@Mollbergbyggvaror.se
Adress: bäckseda rosenholm 1 – 574 92 Vetlanda
Län: Jönköpings län

Det är med glädje och beundran vi tillkännager att Sonny Andersson är mottagaren av priset som länets entreprenör för 2023. Tillsammans med sin vän Jan har han skapat och framgångsrikt drivit företaget Furulund Städ AB sedan 2009.

Sonny och Jan är mer än bara affärspartners; de är långvariga vänner med en djup förståelse för varandras styrkor och kompletterar varandra på ett sätt som är sällsynt. Denna starka grund har varit nyckeln till deras framgång och deras förmåga att skapa en välfungerande arbetsrelation.

Furulund Städ AB har under årens lopp lyckats förvalta sina kunder på ett föredömligt sätt. De har specialiserat sig på att bygga långvariga och förtroendefulla relationer, och det är deras höga standard när det kommer till städ- och fastighetsservice som gör det möjligt. Kunden lojalitet är en direkt reflektion av kvaliteten på deras arbete.

Det som särskiljer Sonny och Jan är deras dedikation till att upprätthålla hög standard i alla aspekter av sitt arbete. De erbjuder en komplett lösning med struktur, kvalitet och en imponerande arbetsmoral som är kärnan i deras framgång.

Vi ser med stor förväntan fram emot att följa Sonny Andersson och Jan i deras fortsatta resa och deras bidrag till branschen. Deras utmärkelse som länets entreprenörer för 2023 är en välförtjänt hyllning till deras enastående arbete och dedikation. Grattis till Sonny Andersson, Jan och hela teamet på Furulund Städ AB för denna prestigefyllda utmärkelse. Vi ser fram emot att följa deras fortsatta framgångar och deras förmåga att bygga starka och långvariga relationer med sina kunder.

Stort grattis till Sonny Andersson – Länets entreprenör 2023!

VD Sonny Andersson
Org.nr: 556774-9964
Mail: sonny@gitab.se
Adress: PRÄSTKRAGESTIGEN 5 – 439 71 Fjärås
Län: Hallands län

Vi har nöjet att hylla Mikael Gustavsson, vinnaren av priset som länets entreprenör för 2023. Mikael har en imponerande bakgrund inom tjänster och material inom skorstensfejeri och har visat en oöverträffad hängivenhet för att upprätthålla branschens högsta standarder.

Med en lång och gedigen erfarenhet har Mikael inte bara skaffat sig expertkunskap inom området, utan han har också visat en stark ambition att fortsätta växa och utveckla sitt företag. Hans strävan efter att alltid ge det allra bästa till sina kunder är tydlig och har positionerat honom som en betrodd auktoritet inom skorstensfejeribranschen.

Mikaels arbete är inte bara en företagsverksamhet; det är en passion som genomsyrar allt han gör. Hans dedikation till att säkerställa att kunderna får den bästa servicen och de mest pålitliga materialen är beundransvärd.

Vi ser fram emot att följa Mikaels fortsatta resa och att se hur han kommer att fortsätta att leverera de högsta standarderna inom skorstensfejeribranschen. Grattis till Mikael Gustavsson för denna välförtjänta utmärkelse som länets entreprenör för 2023.

Stort grattis till Mikael Gustavsson – Länets entreprenör 2023!

VD Mikael Gustavsson
Org.nr: 556778-4227
Mail: mikaelgustavsson70@gmail.com
Adress: KUNG VALDEMARS VÄG 44- 592 41 Vadstena
Län: Östergötlands län

Vi är stolta och glada över att få gratulera Patrik Karlsson, vinnaren av priset som länets entreprenör för 2023 med sitt framstående företag, L-tech AB. Patrik har tillsammans med sitt team gjort enastående prestationer inom branschen, och hans dedikation till kvalitet och innovation har positionerat företaget som en ledare på marknaden.

L-tech AB har på senare tid ingått i ett givande samarbete med Verktygsservice för att erbjuda sina kunder ännu bättre service och möjligheter. Tillsammans har de skapat ett gemensamt moderbolag och blivit den ledande aktören i Sverige när det kommer till lasersvetsning, både i termer av antal maskiner, kundbas och omsättning.

L-tech har varit verksamt sedan 2016 och har etablerat sig i moderna och ändamålsenliga lokaler. Deras motto är tydligt och imponerande: “Flexibilitet och hög kvalitet.” Det är denna filosofi som genomsyrar allt de gör, och ingenting är omöjligt för dem när det kommer till att leverera enastående resultat till sina kunder.

Patrik Karlssons utmärkelse som länets entreprenör för 2023 är en hyllning till hans vision, ledarskap och passion för att driva företaget framåt. Vi ser fram emot att följa L-tech AB:s fortsatta framgångar och deras fortsatta bidrag till teknik och industri. Stort grattis till Patrik Karlsson och hela teamet på L-tech AB!

Stort grattis till Patrik Karlsson – Länets entreprenör 2023!

VD Patrik Karlsson
Org.nr: 556953-9504
Mail: patrik@l-tech.se
Adress: LUNDAVÄGEN 52 – 333 71 Bredaryd
Län: Jönköpings län
https://verktygsservice.nu/