Anders Olof Engstrand, den drivande kraften bakom Keramikstudion Gustavsberg AB, hyllas för sitt långvariga och hängivna arbete inom konsthantverksbranschen. Hans dedikation och engagemang har varit av central betydelse för företagets framgång under många år.

En särskild hyllning riktas även till Lisa Larson, född 1931 i Härlunda, Småland, och en av vår tids mest älskade konstnärer. Under sin tid vid Gustavsbergs porslinsfabrik mellan 1954 och 1980 skapade Larson många ikoniska figurer och serier, inklusive de populära adventsbarnen som idag pryder många hem. Hennes fortsatta kreativitet har resulterat i nya figurer som fortfarande bär den karakteristiska “touchen Lisa” som är så omtyckt av människor världen över.

Keramikstudion Gustavsberg AB är specialiserat på konstverk i keramik, porslin och figurer. Med utmärkelsen som länets entreprenör två år i rad hyllas deras dedikation och hårda arbete inom branschen. Företaget har etablerat sig som en pålitlig aktör med hög kvalitet och en stark passion för sitt arbete.

Genom tillverkning och handel med konsthantverk fortsätter Keramikstudion Gustavsberg AB att sprida glädje och skönhet med sina unika och handgjorda produkter. Utmärkelsen som länets entreprenör är en välförtjänt hyllning till deras enastående bidrag till konsthantverksvärlden och deras dedikation till konstens bevarande och främjande.

Stort grattis till (Keramikstudion Gustavsberg AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Anders Olof Engstrand
Org.nr: 556490-0800
Mail: info@kstudion.se
Adress: ODELBERGS VÄG 5 D – 134 40 Gustavsberg
Län: Stockholms län
kstudion.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *