VD Christer Mårtensson och hans företag Måbo Förvaltning AB har blivit hyllade för sin imponerande erfarenhet och expertis inom projektering, uthyrning och anpassning av kommersiella fastigheter, butiker och kontor. Med en lång historia av att arbeta med etablering för olika företag, har de kontinuerligt levererat genom att identifiera lämpliga områden, förvärva mark och bygga nya lokaler.

Som ett familjeägt fastighetsbolag har Måbo Förvaltning AB varit en betydande aktör sedan starten 1989, med grundaren Bo Mårtensson som en nyckelfigur i företagets framgång. Christer Mårtensson hyllar sin far och erkänner hans betydelse för företagets utveckling och framgång.

Med en stark vision att bygga för generationer har Måbo Förvaltning AB kontinuerligt arbetat för att upprätthålla hög kvalitet och erbjuda sina kunder enastående service. Det är denna kvalitet och dedikation som har lett till att Christer vinner utmärkelsen som länets entreprenör för andra året i rad. Hans förmåga att upprätthålla starka kundrelationer och leverera över förväntan gör honom och hans företag till en oumbärlig del av samhället. Vi gratulerar Christer Mårtensson och Måbo Förvaltning AB till deras välförtjänta framgångar och ser fram emot deras fortsatta bidrag till Skellefteås tillväxt och utveckling.

Stort grattis till (Måbo Förvaltning AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Christer Mårtensson
Org.nr: 556991-8567
Mail: christer.martensson@maboinvest.se
Adress: NÅLVÄGEN 5 – 931 57 Skellefteå
Län: Västerbottens län
maboinvest.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *