Norbergs Elinstallationer, under ledning av Thomas Segerbäck, är ett företag som strävar efter att möta era behov av elektriska installationer samt service och försäljning av vitvaror och småel. Med en stark inriktning på kunnande och erfarenhet inom branschen har de etablerat sig som en pålitlig aktör på marknaden.

En av deras främsta styrkor är deras noggrant utvalda sortiment av vitvaror, vilket vittnar om deras strävan efter hög kvalitet. Norbergs Elinstallationer erbjuder helhetslösningar inom el, telekommunikation, kraft, data, samt installationer av centraldammsugare och golvvärme.

Genom att erbjuda kompletta lösningar och enastående service har Norbergs Elinstallationer skapat sig ett starkt rykte inom branschen. Vi hyllar Thomas Segerbäck och hans team för deras dedikation till att uppfylla kundernas behov och för deras bidrag till att skapa säkra och effektiva elektriska installationer i vårt län.

Stort grattis till (Norbergs Elinstallationer Thomas Segerbäck AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Thomas Segerbäck
Org.nr: 556374-3532
Mail: info@norbergs-el.se
Adress: Rotegatan 14 – 774 35 Avesta
Län: Dalarnas län
norbergs-el.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *