Vi vill hylla Micklagård Aktiebolag för deras enastående prestationer och betydande bidrag till det lokala näringslivet. Paret Jan Gullberg och Annete Gullberg grundade Micklagård år 1988 och har sedan dess levererat friluftskläder av egen design och tillverkning med enastående kvalitet och unika material.

Idag har Micklagårds kläder spridit sig till kunder i hela 36 länder och har även fått synlighet i stora Hollywood-filmer. Detta vittnar om företagets globala erkännande och deras förmåga att leverera produkter av hög kvalitet som når ut till en internationell publik.

En av Micklagårds framgångsfaktorer är deras dedikation till personlig kundkontakt. Genom att erbjuda både personliga samtal och expertisrådgivning strävar de alltid efter att tillgodose kundernas individuella behov och önskemål.

Vi vill gratulera Micklagård Aktiebolag till utmärkelsen som länets entreprenör och önskar dem fortsatt framgång och välgång i framtiden.

Stort grattis till (Micklagård Aktiebolag) – Länets entreprenörer 2024!

VD Jan Gullberg
Org.nr: 556347-0557
Mail: hello@Micklagaard.se
Adress: Skålviksvägen 3 – 683 32 Hagfors
Län: Värmlands län
micklagaard.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *