VE Kakel och Rot AB, under ledning av Vicktor Edsvik, har gjort sig kända som en pålitlig och professionell aktör inom ombyggnader av badrum och kök samt helrenovering av lägenheter och villor. Med en tydlig inriktning på att hålla i den totala entreprenaden för varje projekt har de etablerat sig som en pålitlig partner för alla renoveringsbehov.

På deras hemsida kan man hitta ett imponerande galleri av renoveringsobjekt, som fungerar som referenser för potentiella kunder som funderar på att genomföra egna renoveringar. Att kontakta VE Kakel och Rot AB är enkelt, och deras dedikerade team är redo att svara på frågor och erbjuda skräddarsydda lösningar för varje behov.

Vicktor Edsvik, som har en bakgrund inom en familj av entreprenörer, har alltid haft ett starkt intresse för att driva eget företag. Han brinner för att skapa enastående kundupplevelser och säkerställa att alla parter är nöjda och trygga i varje projekt. Med sitt fokus på att lyssna, lära och växa, och med inspiration från sin fars visdomsord, strävar han och hans team efter att leverera välutförda arbeten som överträffar förväntningarna.

Med två på varandra följande år som vinnare av Länets Entreprenör, siktar VE Kakel och Rot AB på långsiktiga relationer både inom företaget och med sina kunder. Deras strävan efter kvalitet och hållbarhet återspeglas inte bara i deras arbete utan också i deras syn på affärer – det är enastående att kunna gå in i ett kök som stått i 20 år och fortfarande håller hög standard.

Stort grattis till (VE Kakel och Rot AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Vicktor Edsvik
Org.nr: 556809-1010
Mail: info@kakelochrot.se
Adress: Reprovägen 1 – 183 77 Täby
Län: Stockholms län
https://www.kakelochrot.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *