Maria Kåks och Bingsjö Trafik AB har blivit hyllade som länets entreprenör för deras enastående insatser inom busstrafiken i Dalarna.

Bingsjö Trafik AB är välkänt för att vara Dalarnas ledande linjetrafikföretag, och de erbjuder även sina tjänster till föreningar och Röda Korset. Lokalt är de omtyckta och välkända för sin pålitlighet och kundfokus.

Under ledning av Maria Kåks fortsätter Bingsjö Trafik AB att vara en pålitlig aktör inom branschen. De har nyligen introducerat en ny buss som maximerar komforten för sina passagerare, vilket visar deras engagemang för att erbjuda bästa möjliga resa.

En stor eloge går också till Peter Jones, som har varit en central figur i bolaget och bidragit till dess framgångar genom åren.

Om du letar efter en resa med stil, komfort och vänligt bemötande är Bingsjö Trafik AB det självklara valet. Vi gratulerar Maria Kåks och hela teamet på Bingsjö Trafik AB till denna välförtjänta utmärkelse och ser fram emot deras fortsatta framgångar i framtiden.

Stort grattis till (Bingsjö Trafik AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Maria Kåks
Org.nr: 556334-5411
Mail: infotrafik@telia.com
Adress: Bingsjö Dådransvägen 38 – 790 26 Enviken
Län: Dalarnas län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *