Margaretha Bredin och hennes make Esbjörn har blivit hyllade som framstående entreprenörer i länet, med deras företag Industri demonteringen Ankis Skrot AB. Deras engagemang och dedikation till att bygga och upprätthålla starka kundrelationer har gjort dem framstående inom branschen.

Industri demonteringen Ankis Skrot AB är ett aktiebolag som specialiserar sig på demontering av industriellt material, hantering av skrot och återvinning av industriella metaller. Med ett starkt fokus på hållbarhet och återvinning arbetar de för att minska miljöpåverkan och främja en mer hållbar verksamhet.

Margaretha och Esbjörn har genom åren byggt upp en stark och pålitlig verksamhet som präglas av professionalism och engagemang. Deras förmåga att hantera industriellt material och metaller har gjort dem till en betrodd partner inom branschen, och deras höga standarder för kundservice har bidragit till att etablera långvariga relationer med sina kunder.

Med en vision om att främja hållbarhet och miljömedvetenhet fortsätter Industridemonteringen Ankis Skrot AB att vara en ledande aktör inom sin bransch. Margaretha och Esbjörn förtjänar denna hyllning för deras dedikation och bidrag till att främja en mer hållbar och ansvarsfull hantering av industriellt material och skrot.

Stort grattis till (Industridemonteringen Ankis Skrot AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Margaretha Bredin
Org.nr: 559037-2636
Mail: ankisskrot@outlook.com
Adress: Råbogatan 16 – 267 76 Ekeby
Län: Skåne
ankisskrotLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *