Isabel Sahlin, grundare av Jabelli Hair AB, har gjort sig känd som en skicklig frisör med lång erfarenhet inom branschen. Med expertis inom både klippning och färgning, både för herr och dam, har hon etablerat sig som en pålitlig och kreativ professionell inom hårstyling.

Isabel är inte bara en begåvad frisör utan också en entreprenör som driver sitt företag med passion och dedikation. Med stöd från sin far, som bidrar med ekonomisk expertis, har Jabelli Hair AB blomstrat och blivit en välkänd destination för dem som söker högkvalitativa frisörtjänster.

Isabels skicklighet och engagemang för sitt arbete har inte bara lett till lojala kunder, utan också till erkännande inom branschen. Hennes förmåga att skapa personliga och stilfulla hårklippningar har gjort Jabelli Hair AB till ett namn att räkna med i frisörvärlden.

Med en kombination av talang, erfarenhet och en stark affärsinstinkt är Isabel Sahlin en värdig mottagare av länets entreprenörsutmärkelse. Hennes bidrag till branschen och samhället som helhet förtjänar att hyllas och uppmärksammas.

Stort grattis till (jabelli hair AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Isabel Sahlin
Org.nr: 556846-7814
Mail: isabell_sahlin@hotmail.com
Adress: Skatan 209 – 862 96 Njurunda
Län: Västernorrlands län
fixitnjurunda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *