Dalarnas Byggare, under ledning av Markus Wallner, är ett namn som förknippas med professionalism och kvalitet inom byggbranschen i Falun och Dalarna. Med en dedikerad och skicklig personal erbjuder företaget ett brett utbud av byggtjänster för både privatpersoner och företag.

När det kommer till byggprojekt är det avgörande att arbetet utförs korrekt och i enlighet med gällande byggnormer. Dalarnas Byggare förstår vikten av att leverera resultat av högsta kvalitet och strävar alltid efter att uppnå 100 % kundnöjdhet. Genom att ta varje nytt uppdrag på stort allvar och med fokus på detaljer har företaget etablerat sig som en pålitlig partner för alla typer av byggprojekt.

Med erfarenhet av nybyggnationer, tillbyggnader, totalrenoveringar och husrenoveringar i Dalarna har Dalarnas Byggare byggt upp ett gott rykte i regionen. Oavsett om det handlar om att arbeta för privatpersoner, företag eller bostadsrättsföreningar, strävar företaget alltid efter att leverera arbete av högsta standard.

Det som utmärker Dalarnas Byggare är inte bara deras skickliga hantverkare utan också deras stora yrkesstolthet och engagemang. Genom att hålla sig uppdaterade om de senaste branschreglerna och genom att kommunicera tydligt med kunderna ser företaget till att varje projekt genomförs smidigt och med minimala olägenheter för de boende.

Att bli utnämnd till länets entreprenör för både 2023 och 2024 är en välförtjänt utmärkelse för Dalarnas Byggare, och vi ser fram emot att fortsätta följa deras framgångsrika resa inom byggbranschen.

Stort grattis till (Dalarnas byggare AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Markus Wallner
Org.nr: 559106-4901
Mail: dalarnasbyggare@gmail.com
Adress: KNIVA-NYGÅRDEN 375 – 791 96 Falun
Län: Dalarnas län
dalarnasbyggare.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *