A&A VVS-Service i Örebro AB, under ledning av Andreas Per Åke Olsen, har blivit utnämnt till länets entreprenör och mottar nu ett välförtjänt certifikat för sitt enastående arbete inom VVS-branschen.

Som ett auktoriserat VVS-företag sätter A&A VVS-Service alltid sina kunders mål och visioner i fokus. Genom att erbjuda en omfattande tjänst som sträcker sig från planering och projektering till utförande, säkerställer de att varje kunds behov och önskemål tillgodoses på bästa möjliga sätt.

Flexibilitet och stolthet över det utförda arbetet är grundläggande principer för företaget, som ständigt strävar efter att leverera högsta kvalitet i varje projekt de utför. Oavsett om det gäller ny eller ombyggnation, eller mindre servicejobb, kan kunderna lita på att A&A VVS-Service levererar pålitliga och professionella tjänster.

Med en personalstyrka på 20 medarbetare besitter företaget en bred och gedigen kompetens inom VVS-branschen. Deras expertis sträcker sig över olika områden inom VVS och garanterar att varje uppdrag utförs med hög precision och noggrannhet.

A&A VVS-Service betjänar en mångfald av kunder, inklusive fastighetsbolag, föreningar, byggföretag, försäkringsbolag och privatpersoner. Deras mångsidiga och omfattande erfarenhet gör dem till en pålitlig partner för alla VVS-relaterade behov och krav.

Vi gratulerar A&A VVS-Service och Andreas Per Åke Olsen till denna prestigefyllda utmärkelse som länets entreprenör och ser fram emot att fortsätta följa deras framgångsrika resa inom VVS-branschen.

Stort grattis till (A&A VVS-Service i Örebro AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Andreas Per Åke Olsen
Mail: andreas@vvsservice.se
Adress: Nastagatan, 8 – 702 27 Örebro
Län: Örebro län
vvsservice.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *