Vi vill lyfta fram Robert Hallgren och hans företag, Hallgren & Söner Gräv AB, som har utmärkt sig genom sin kompetens och dedikation inom väg, vatten och byggnadsentreprenader. Med en stark förankring i branschen har företaget vunnit länets entreprenörsutmärkelse två år i rad.

Hallgren & Söner Gräv AB är känt för sin höga standard och professionella utförande av olika entreprenadprojekt. Genom att erbjuda en bredd av tjänster inom väg, vatten och byggsektorn har de etablerat sig som en pålitlig partner för både offentliga och privata kunder.

Företagets framgångar är resultatet av hårt arbete, expertis och en vilja att alltid leverera över förväntningarna. Med ett fokus på kvalitet och noggrannhet har de skapat en stark position på marknaden och fortsätter att driva innovation och förbättring i sitt arbete.

Vi vill gratulera Robert Hallgren och hela teamet på Hallgren & Söner Gräv AB för deras enastående prestationer och deras betydande bidrag till samhället genom sitt arbete inom entreprenadsektorn. Med deras fortsatta engagemang och professionalism är de en förebild för företagare och entreprenörer runt om i länet.

Stort grattis till (Hallgren & Söner Gräv AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Robert Hallgren
Org.nr: 556695-4409
Mail: info@hosgab.se
Adress: KUNGSGATAN 29 – 462 33 Vänersborg
Län: Västra Götalands län
facebook.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *