Vi vill rikta en stor hyllning till Studio Gustafsson AB och dess grundare, Hanna Gustafsson, för deras enastående arbete och framstående prestationer inom frisörbranschen.

Studio Gustafsson AB är mer än bara en frisörsalong det är en plats där kreativitet, skönhet och professionell service möts för att skapa fantastiska resultat. Med ett passionerat engagemang för sitt arbete och en djup förståelse för kundernas behov har Hanna och hennes team skapat en unik och välrenommerad destination för hårvård.

Hanna Gustafsson, som själv är en begåvad frisör och entreprenör, har med sin vision och dedikation till verksamheten skapat en atmosfär där varje kund känner sig välkommen och omhändertagen. Genom att erbjuda skräddarsydda behandlingar och att alltid sträva efter att överträffa förväntningarna har Studio Gustafsson AB blivit ett namn att räkna med inom branschen.

Vi uppmanar alla att besöka Studio Gustafsson AB och uppleva den exceptionella service och expertis som de har att erbjuda. För mer information och för att boka din nästa frisörbehandling, besök gärna deras hemsida nedanför.

Stort grattis till Studio Gustafsson AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Hanna Gustafsson
Org.nr: 559025-1608
Mail: hanna@salongstudio.se
Adress: Trädgårds gatan 15 – 692 30 Kumla
Län: Örebro län
salongstudio15.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *