Kim Kastås, ensam ägare och driftansvarig för Gym1 i Visby, har under de senaste tio åren dedikerat sig till att förbättra gymmet och skapa en trivsam och välkomnande miljö för alla medlemmar. Med en stadig vision om att ständigt utveckla och förbättra gymmet har Kim investerat i högkvalitativ utrustning och skapat en atmosfär som präglas av vänlighet och gemenskap.

Genom Kim’s hårda arbete och engagemang har Gym1 i Visby fått erkännande som ett av de främsta gymmen i Sverige. Denna framgång är en direkt reflektion av Kims passion och dedikation till att erbjuda sina medlemmar den bästa möjliga upplevelsen. Vi vill hylla Kim Kastås och Gym1 Visby AB för deras framgångsrika arbete och för att skapa en träningsmiljö där medlemmarna trivs och når sina mål.

Kim’s vision och ledarskap har gjort Gym1 till en uppskattad destination för fitnessentusiaster i Visby och vi ser fram emot att fortsätta följa deras framgångsrika resa.

Stort grattis till Gym1 Visby AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Kim Kastås
Org.nr: 559242-2769
Mail: info@gym1.com
Adress: STENKUMLAVÄG 8 B – 621 46 Visby
Län: Gotlands län
https://gym1.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *