En HEL Business & IT Konsult AB och dess VD, Eva-Lotta Ahlström, har blivit utnämnda till länets entreprenör och mottar nu välförtjänt erkännande för sitt enastående arbete. Eva-Lotta hyllas för sin enastående prestation och för att hon år efter år har uppfyllt alla kriterier med bravur.

Eva-Lotta är nyckeln och hemligheten bakom företagets framgång. Hennes outtröttliga arbetsinsats och dedikation till att leverera högkvalitativa resultat har varit avgörande för företagets framgång. Hon hyllar även Marcus Holmgren som en förebild och en stor inspirationskälla, vars närvaro har varit en betydande drivkraft för henne.

En HEL Business & IT Konsult AB har som målsättning att hjälpa företag att uppnå sin fulla potential och nå sina högsta höjder. Med en starkt förankrad övertygelse om att kvalitet är nyckeln till framgång, strävar Eva-Lotta och hennes team alltid efter att leverera de bästa möjliga resultaten.

Vi gratulerar En HEL Business & IT Konsult AB och Eva-Lotta Ahlström till denna välförtjänta utmärkelse och ser fram emot att följa deras fortsatta framgångar och bidrag till näringslivet och samhället i stort.

Stort grattis till En HEL Business & IT Konsult AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Eva-Lotta Ahlström
Org.nr: 556780-8505
Mail: evalotta.ahlstroem@gmail.com
Adress: EKVÄGEN 6 – 178 33 Ekerö
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *