Saber Susaeg, VD för Belfor Städ AB Byggservice, är en sann entreprenör som har byggt sitt företag från grunden. Med en imponerande bakgrund och en stark vilja att lyckas har Saber skapat ett företag som är en ledande aktör inom städ- och byggservicebranschen.

Belfor Städ AB Byggservice erbjuder en bred variation av städtjänster samt bygg- och renoveringsarbeten. Med en lång erfarenhet och expertis inom branschen har Saber lyckats överträffa förväntningarna hos sina kunder och etablera sig som en av de mest rekommenderade entreprenörerna i länet.

För Saber är kvalitet viktigare än kvantitet, och han strävar alltid efter att leverera service av högsta standard. Genom att prioritera sina kunders nöjdhet har han skapat en stark kundbas och ett gott rykte i branschen.

Saber har visat prov på enastående ledarskap och företagsanda, vilket har bidragit till att Belfor Städ AB Byggservice har blivit en förebild för andra företag i regionen. Hans engagemang för att överträffa förväntningarna och hans dedikation till att skapa en positiv arbetsmiljö för sina anställda är en del av det som har gjort honom till en framgångsrik entreprenör.

Att bli utnämnd till länets entreprenör för andra året i rad är en exceptionell bedrift och ett bevis på Sabers framstående prestationer. Endast tio andra företag har tidigare lyckats uppnå denna ärofyllda titel två år i rad, vilket gör Sabers prestation ännu mer imponerande.

Stort grattis till Belfor Städ AB Byggservice – Länets entreprenörer 2024!

VD Saber Susaeg
Org.nr: 556889-1625
Mail: info@belforstadab.se
Adress: STUPVÄGEN 11 2TR – 191 42 Sollentuna
Län: Stockholms län
belforstadab.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *