Vi vill hylla Fastighetsteknik Peter Allansson Aktiebolag och dess grundare, Peter Allansson, för deras enastående bidrag till fastighetsbranschen under de senaste 30 åren. Peter har visat enastående prestationer och en passion för sitt arbete som har präglat företagets framgång genom åren.

Genom sin långa erfarenhet och expertis har Peter byggt upp ett företag som är känt för sin professionalism, tillförlitlighet och högkvalitativa tjänster inom fastighetsteknik. Hans dedikation till branschen och hans kärlek till sitt arbete syns tydligt i den höga standard som hans företag upprätthåller.

Vi vill även rikta en hyllning till Peters son, som har visat sitt engagemang genom att hoppa in som styrelsemedlem när det behövdes. Denna familjedrivna anda och samarbete är en del av det som gör Fastighetsteknik Peter Allansson Aktiebolag till en framstående aktör inom branschen.

Aktiebolaget strävar efter att leverera utbildning och installationer av högsta kvalitet inom fastighetsbranschen och därmed bidrar de inte bara till företagets framgång utan också till samhällets utveckling och förbättring. Vi är stolta över att hylla dem som länets entreprenör och ser fram emot deras fortsatta framgångar i framtiden.

Stort grattis till Fastighetsteknik Peter Allansson Aktiebolag – Länets entreprenörer 2024!

VD Peter Allansson
Org.nr: 556440-3946
Mail: allanssonpeter@gmail.com
Adress: GENVÄGEN 46 – 831 42 Östersund
Län: Jämtlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *