Vi är stolta över att hylla Barks Måleri & Dekoration AB och dess grundare, Ove Bark, för deras enastående bidrag till branschen och deras nyligen erhållna utmärkelse som länets entreprenör. Med över 20 års erfarenhet har Ove och hans team visat en enastående kompetens och professionalism inom måleri och dekorationsbranschen.

Sedan grundandet av Barks Måleri & Dekoration år 2000 har företaget fortsatt att växa och utmärka sig som en pålitlig aktör inom branschen. Genom att tillhandahålla högkvalitativa tjänster och arbeta med engagemang och noggrannhet har de vunnit förtroendet från ett brett spektrum av kunder.

Ove Bark och hans team strävar efter att sätta färg på tillvaron genom att erbjuda tjänster av hög kvalitet och leverera resultat som överträffar förväntningarna. Med en dedikation till kundens tillfredsställelse och en utarbetad miljö- och kvalitetsplan garanterar de att varje projekt hanteras med omsorg och professionalism.

Barks Måleri & Dekoration är inte bara ett måleri, det är ett företag som bär med sig stolthet och lång erfarenhet. De strävar alltid efter att vara pålitliga och punktliga, och deras mål är att leverera inte bara ett färdigt resultat utan också en positiv och tillfredsställande kundupplevelse.

Vi vill gratulera Ove Bark och hela teamet på Barks Måleri & Dekoration AB för deras välförtjänta utmärkelse. Deras passion, professionalism och dedikation till att leverera högkvalitativa tjänster är en inspiration för oss alla. Vi ser fram emot att fortsätta att följa deras framgångsrika resa inom branschen.

Stort grattis till Barks Måleri & Dekoration AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Ove Bark
Org.nr: 556750-4922
Mail: info@barksmaleri.se
Adress: NAVESTADSGATAN 37 – 603 66 Norrköping
Län: Östergötlands län
barksmaleri.se
facebook.com/barksmaleri.se
barksmaleri/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *