Vi vill framföra en hyllning till Mats Ove Bengtsson och Z-Verkstan AB för deras oöverträffade arbete och dedikation. Mats Ove har inte bara byggt upp ett framgångsrikt företag, utan har också personligen visat enastående ledarskap och yrkeskunnande. Hans passion för branschen och för att hjälpa kunderna lyser igenom i varje aspekt av företagets verksamhet.

Genom Mats Oves strålande ledarskap har Z-Verkstan AB blivit en förebild för andra inom branschen. Hans förmåga att motivera och inspirera sitt team har skapat en arbetskultur där excellence och professionalism är normen. Han är inte bara en entreprenör utan även en mentor och en förebild för sina anställda, vilket har bidragit till en positiv och produktiv arbetsmiljö.

Mats Oves och Z-Verkstan AB:s engagemang för att leverera överlägsen service och kvalitet i varje kundinteraktion har cementerat deras rykte som en pålitlig partner för bilägare och företag i behov av bilreparationer och reservdelar. Deras ovärderliga bidrag till samhället och branschen förtjänar den högsta hyllningen och erkännandet.

Vi är stolta över att få dela detta certifikat med Mats Ove Bengtsson och Z-Verkstan AB och önskar dem fortsatt framgång och välstånd på deras resa framåt.

Stort grattis till Z-Verkstan AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Mats Ove Bengtsson
Org.nr: 556835-2024
Mail: info@z-verkstan.se
Adress: VALLVÄGEN 6 – 831 48 Östersund
Län: Jämtlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *