Vi hyllar Jörgen Johansson och hans företag Västsvensk Fuktteknik AB för deras enastående engagemang och dedikation inom fuktteknik och skadesanering. Med en gedigen erfarenhet från både branschen och byggtekniken har Jörgen och hans team identifierat ett viktigt behov på marknaden och strävat efter att fylla det med sin expertis och serviceorienterade inställning.

Startat år 2017 har företaget snabbt vuxit till att bli en pålitlig aktör inom området, med tre skickliga tekniker som tillsammans utgör hjärtat av verksamheten. Deras mål är tydligt: att leverera högkvalitativa tjänster och att växa ytterligare under de kommande åren.

Västsvensk Fuktteknik AB erbjuder en omfattande lista av tjänster som täcker allt från skadesanering till fuktmätningar och krypgrundsavfuktning. Med sin djupa förståelse för både fuktteknik och byggteknik kan Jörgen och hans team inte bara identifiera kundernas behov utan även leverera skräddarsydda lösningar som passar dem perfekt.

Deras engagemang för att hålla sig ajour med den senaste tekniken och branschens bästa praxis, tillsammans med deras starka kundfokus, har gjort dem till en eftertraktad partner för alla som står inför utmaningar relaterade till fukt och skador. Vi hyllar Jörgen Johansson och Västsvensk Fuktteknik AB för deras enastående insatser och önskar dem fortsatt framgång i deras resa.

Stort grattis till Västsvensk Fuktteknik AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Jörgen Johansson
Org.nr: 559142-3487
Mail: jorgen@vsft.se
Adress: GALVANISERINGSGATAN 4 – 417 07 Göteborg
Län: Västra Götalands län
vsft.se/kontakt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *