Björn Jakobsson och Irene Nyberg har inte bara skapat ett företag tillsammans, utan också en berättelse om uthållighet, passion och gemenskap. Deras resa med Allved Öst AB har varit en inspirerande och ibland utmanande färd som kännetecknas av en stark vilja att lyckas och ett brinnande engagemang för sitt arbete.

Allved Öst AB är inte bara ett företag som producerar och säljer ved. Det är ett företag som bär på en vision om att erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster till sina kunder samtidigt som de värnar om miljön och hållbarheten. Genom att hålla fast vid sina värderingar och sträva efter att ständigt förbättra sig har de lyckats bygga upp ett starkt varumärke som är synonymt med pålitlighet och professionalism.

Det är inte bara deras affärssinne som imponerar, utan också deras förmåga att skapa och upprätthålla starka relationer. Björn och Irene är inte bara affärspartners, de är också livspartners som delar en gemensam vision och ett gemensamt mål. Deras företag är ett uttryck för deras gemensamma strävan efter framgång och deras ömsesidiga stöd för varandra har varit avgörande för företagets tillväxt och utveckling.

Genom att hylla Björn och Irene hyllar vi inte bara deras prestationer som entreprenörer, utan också deras dedikation till sitt arbete och deras förmåga att inspirera och motivera andra. Vi ser med spänning fram emot att följa deras fortsatta framgångar och önskar dem all lycka i framtiden.

Stort grattis till Allved Öst AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Björn Jakobsson
Org.nr: 556738-5728
Mail: bjorn47jakobsson@gmail.com
Adress: TORPVÄGEN 27 – 602 10 Norrköping
Län: Östergötlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *