Vi är stolta över att hylla Tollarps Transportservice AB och dess grundare, Björn Persson, för deras enastående prestationer och uthållighet inom transportbranschen. Genom Björns hängivenhet och hårda arbete har företaget vuxit från ingenting till en stabil och välmående verksamhet, med en stadig grund som vilar på hans personliga insatser.

Björn Persson är en sann entreprenör som har kämpat sig upp från grunden och byggt upp sitt företag med egen kraft och beslutsamhet. Med en åkeriverksamhet som kärnan i verksamheten har han investerat blod, svett och tårar för att säkerställa framgång för företaget, trots utmaningar som höga bränslepriser och en tuff marknadskonkurrens.

Under de senaste åren, när många andra åkeribolag har kämpat med ekonomiska utmaningar, har Björn visat en imponerande förmåga att öka omsättningen och samtidigt upprätthålla hög kvalitet i tjänsterna som erbjuds av Tollarps Transportservice AB. Hans beslutsamhet och fokus har varit avgörande för företagets framgång.

Björn vill rikta ett stort tack till Trygve Bengtsons Åkeri, ägt av Trygve Bengtsson, för det ovärderliga stödet och samarbetet under svåra tider. Trygve Bengtsson kom Björn till undsättning när företaget stod inför tuffa utmaningar och var nära konkurs. Genom ett strategiskt samarbete lyckades de vända företagets öde och skapa en starkare och mer hållbar framtid för Tollarps Transportservice AB.

Vi gratulerar Björn Persson och Tollarps Transportservice AB för deras enastående prestationer och önskar dem fortsatt framgång och tillväxt i framtiden. Deras historia är en inspirerande påminnelse om kraften i uthållighet, samarbete och entreprenörskap.

Stort grattis till Tollarps Transportservice AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Björn Persson
Org.nr: 556903-1932
Mail: bjorne74@telia.com
Adress: TRÄNEVÄGEN 37 – 298 91 Tollarp
Län: Skåne län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *