Klas Enoch, VD för Willards AB, är en imponerande entreprenör med lång erfarenhet och bred kompetens inom det maskintekniska området. Hans företag, Willards AB, har framstått som en pålitlig partner för sina kunder, och deras förmåga att hantera allt från felsökning och demontage till renovering och återmontage visar på en stark dedikation till kvalitet och omfattande lösningar.

Willards strävar efter att vara en långsiktig samarbetspartner och det främsta valet för förebyggande underhåll och akut felavhjälpning. Genom att ha full kontroll över processerna garanterar de sina kunder trygghet och kvalitet i varje steg.

Klas Enoch och Willards AB har verkligen satt en hög standard inom branschen, och deras arbete är en inspirerande modell för andra företag. Fortsätt att leverera på er imponerande kompetens och dedikation till att möta kundernas behov och förväntningar.

Stort grattis till Klas Enoch – Länets entreprenörer 2023!

VD Klas Enoch
Org.nr: 556893-7634
Mail: klas.enoch@willards.se
Adress: STÄLLVERKSVÄGEN 14 – 981 38 Kiruna
Län: Norrbottens län
willards.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *