Tinna Leijonhufvud, VD för Veterinär Leijonhufvud AB, är inte bara en veterinär utan också länets stjärnentreprenör. Med en passion för djurens välbefinnande och en hängivenhet för att tillhandahålla högkvalitativ veterinärvård har Tinna gjort sig känd som en pålitlig och engagerad professionell inom sitt område.

Veterinär Leijonhufvud AB sträcker sig långt utöver traditionell veterinärvård. Tinna erbjuder personliga hembesök och tar sig tid att resa till häststall för att säkerställa att alla djur får den vård de förtjänar. Från vaccinationer, besiktningar och chipmärkning till dräktighetsundersökningar med ultraljud, tandstensborttagning och olika kirurgiska ingrepp – Tinna tar hand om allt.

Certifikatet som länets entreprenör är en välförtjänt erkännande av Tinna Leijonhufvud och hennes engagemang för djurhälsa. Vi hyllar henne för det fantastiska arbete hon gör och önskar henne fortsatt framgång och glädje i sitt viktiga arbete.

Stort grattis till Tinna Leijonhufvud – Länets entreprenörer 2023!

VD Tinna Leijonhufvud
Org.nr: 556687-8079
Mail: tinnaleijonhufvud@gmail.com
Adress: ALLARP 851 – 264 53 Ljungbyhed
Län: Skåne län
vetleij.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *