Ata, grundare av Solby Förvaltning AB, hyllas som länets framstående entreprenör för hans enastående arbete och företagets utveckling. Under Atas ledning har Solby Förvaltning AB blivit en framstående aktör inom fastighetsförvaltning, präglad av innovativa lösningar och marknadsnärvaro. Företaget har utmärkt sig genom innovativa lösningar inom fastighetsförvaltning och har skapat en stark närvaro på marknaden. Atas framåtblickande strategier och beslutsamhet har varit avgörande för Solby Förvaltning AB:s framgång.

Ata vill även rikta ett varmt tack till sin familj, barn och fru, för deras ovärderliga stöd. Detta certifikat representerar erkännandet av Atas dedikation och ledarskap. Vi ser fram emot att fortsätta följa Solby Förvaltning AB:s framgångar och önskar Ata och hans team en fortsatt blomstrande framtid.

Stort grattis till Ata Ramawi – Länets entreprenörer 2023!

VD Ata Ramawi
Org.nr: 556920-6906
Mail: paradiselivs@gmail.com
Adress: Lövhagsgatan 27 – 724 71 Västerås
Län: Västmanlands län

11 Responses

  1. Pingback: shafaa macrodo
  2. Pingback: trustbet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *