Länets entreprenör 2023!

Vi är glada att presentera årets Länets Entreprenör 2023, Houda Mirza, en sann mästare inom skönhetsbranschen. Hennes verksamhet inkluderar solarium, skönhetsbehandlingar, spa och gym, allt med ett starkt fokus på att förbättra kundens välmående.

Houda Mirza har etablerat sig som en framstående entreprenör genom att erbjuda en omfattande upplevelse som kombinerar skönhet och hälsa. Hennes engagemang för kundens välmående är påtagligt och reflekteras i varje aspekt av hennes verksamhet.

I en bransch där kvalitet och hygien är av yttersta vikt, har Houda Mirza utmärkt sig genom att sätta höga standarder och leverera tjänster av högsta kvalitet. Hennes solarium, skönhetsbehandlingar och spa erbjuder en avkopplande och revitaliserande upplevelse som kunderna värderar högt.

Houda Mirzas önskan att främja välmående och skönhet har nu blivit belönad med titeln Länets Entreprenör 2023. Vi ser med spänning fram emot att se henne fortsätta att skapa en positiv inverkan på människors liv genom hennes dedikation till skönhet och hälsa.

Stort grattis till Houda Mirza – Länets entreprenör 2023!

VD Houda Mirza
Org.nr: 559218-9566
Adress: STORA GATAN 74 – 724 60 Västerås
Län: Västmanlands läns
https://vasteras.relaxlounge.se/

11 Responses

  1. Pingback: buy passport
  2. Pingback: niches youtube
  3. Pingback: naga356
  4. Pingback: important source
  5. Pingback: lottovip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *