Det är med stor glädje och erkännande vi hyllar Göran och Skärströms Entreprenad Resö AB för deras utnämning till länets entreprenör inom schaktning, grävning och markbearbetning. Göran har visat enastående engagemang och skicklighet inom sitt arbete, och vi är stolta att överlämna detta certifikat till företaget för deras framstående prestationer.

Skärströms Entreprenad Resö AB har etablerat sig som en pålitlig aktör inom områdena schaktning, grävning och markbearbetning. Företagets dedikation till att leverera högkvalitativa tjänster inom dessa områden har varit en nyckelfaktor i deras framgång. Görans ledarskap och hängivenhet till företaget har varit en avgörande faktor i dess utveckling. Att bedriva en framgångsrik verksamhet inom entreprenad kräver inte bara teknisk kompetens utan också en passion för att möta och överträffa kundens förväntningar.

Vi vill även ta tillfället i akt att tacka och hylla Görans son, Jonas Skärström, för hans bidrag och stöd till företaget. Det är i samarbete och gemensam ansträngning som Skärströms Entreprenad Resö AB har nått de framgångar de uppnått idag.

Vi gratulerar Göran och hela teamet på Skärströms Entreprenad Resö AB och ser med spänning fram emot att fortsätta följa deras resa inom entreprenadbranschen. Möjliggörandet av viktiga projekt och deras bidrag till samhällets infrastruktur är verkligen värt att firas och uppmärksamma.

Stort grattis till Göran Skärström – Länets entreprenörer 2023!

VD Göran Skärström
Org.nr: 556654-3855
Mail: skarstrom.rese@hotmail.se
Adress: Justin backen 13 – 457 97 Resö
Län: Västra götalands län

7 Responses

  1. Pingback: social signals
  2. Pingback: kojic acid serum
  3. Pingback: bacon999

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *