Vi är glada över att få hylla Ania Nyberg Witwitzka och hennes företag, Shine Through Art AB, för deras enastående bidrag till konstens värld och affärsutveckling. Ania är inte bara en konstnär hon är också en inspirerande lärare och coach som delar med sig av sin passion och sin kreativitet till andra.

Anias engagemang för konsten sträcker sig långt tillbaka. Sedan 2006 har hon undervisat i måleri och har hjälpt hundratals människor att utforska sin kreativitet och upptäcka sin inre styrka genom konstskapande. Hennes kurser, som riktar sig till kvinnor i åldrarna 50-80 och även till personer som är sjukskrivna, har blivit mycket uppskattade och har blivit en källa till glädje och terapi för många.

Det är Anias önskan att hjälpa andra att hitta tillbaka till sig själva genom konsten som driver henne framåt. Genom att erbjuda både fysiska och online-kurser samt individuell coaching strävar hon efter att skapa en plattform där människor kan utforska sin kreativitet och uttrycka sig själva på ett fritt och autentiskt sätt.

Med Shine Through Art AB strävar Ania inte bara efter att inspirera och lära ut konst, utan också att integrera konst i affärsutveckling och konsultverksamhet för företag och organisationer. Genom att erbjuda kurser och coachning inom både konstnärlig och affärsmässig utveckling skapar hon en unik och innovativ approach till både konsten och företagsvärlden.

Vi är övertygade om att Ania Nyberg Witwitzka och Shine Through Art AB kommer att fortsätta sprida ljus och inspiration genom sin konstnärliga vision och affärsverksamhet. Vi är stolta över att kunna hylla dem som länets entreprenör och ser fram emot att se deras fortsatta framgångar och bidrag till samhället.

Stort grattis till Shine Through Art AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Ania Nyberg Witwitzka
Org.nr: 559201-3337
Mail: info@shinethroughart.com
Adress: Västra Kasernvägen 4 – 185 41 Vaxholm
Län: Stockholms län
shinethroughart.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *