Shanthi AB, under ledning av Shanthi Grönstedt, har förtjänstfullt utsetts till länets framstående entreprenör inom evenemangsbranschen. Företaget är specialiserat på att skapa och genomföra olika typer av event, från konferenser och kick-off till digitala möten och filmproduktioner.

Shanthi AB fungerar som en kreativ och personlig eventproducent och planerare, där företagets expertis sträcker sig från teknisk support och digitala studioarrangemang till moderering av event och inspirerande föreläsningar. Deras motto är att endast fantasin sätter gränser, och de är dedikerade till att göra varje event minnesvärt och unikt.

Företaget sätter stort värde på personliga relationer och engagemang, och deras framgång bygger på många års erfarenhet inom branschen. Shanthi AB har etablerat ett stabilt nätverk med pålitliga samarbetspartners runt om i landet, vilket stärker deras kapacitet att leverera högkvalitativa event och konferenser. Utöver sina nationella projekt stoltserar Shanthi AB med att arrangera konferenser utomlands och erbjuda evenemang både i studio och på anläggningar över hela landet. Som personliga eventplanerare frigör de tid och ger inspiration, och deras flexibilitet gör att de kan anpassa sig efter kundens unika behov.

Vi överlämnar detta certifikat till Shanthi AB och Shanthi Grönstedt som en hyllning till deras enastående bidrag till evenemangsbranschen i länet. Med deras kreativitet, engagemang och gedigna erfarenhet ser vi fram emot att se fortsatta framgångar och unika evenemang under deras ledning.

Stort grattis till Shanthi Grönstedt – Länets entreprenörer 2023!

VD Shanthi Grönstedt
Org.nr: 559217-9773
Mail: kontakt@shanthi.se
Adress: ERIKSÖVÄGEN 4 – 185 34 Vaxholm
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *