Josefin Ottosson, VD för Selma Josefin AB, är verkligen en framstående entreprenör som har sina ögon på framtiden. Hennes initiativ att starta en podcast under 2024 visar på en innovativ och engagerad inställning till att utveckla sitt företag och personliga varumärke.

Josefin är inte bara en driven affärsentreprenör utan också aktiv inom sociala medier, där hon skapar en närvaro och synlighet för sitt företag. Att sträva efter att synas ännu mer som entreprenör är ett beundransvärt mål, och det är tydligt att Josefin är redo att ta nästa steg i sin företagsresa.

Vi gratulerar Josefin Ottosson och Selma Josefin AB för den välförtjänta utnämningen som länets entreprenör. Hennes engagemang och framåtriktade vision kommer säkert att fortsätta inspirera andra inom företagsvärlden. Lycka till med den kommande podcasten och allt det spännande som framtiden har att erbjuda!

Stort grattis till Josefin Ottosson – Länets entreprenörer 2023!

VD Josefin Ottosson
Org.nr: 559028-6026
Mail: josefins2001@hotmail.com
Adress: SLIPGATAN 7 – 117 39 Stockholm
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *