Niclas Burman – Länets Entreprenör 2023

Denna passionerade entreprenören har nyligen avslutat sin tid vid rodret för Piteå Grus och Transport AB för att nu bli delägare i Nordic Power Sverige Maskin och Entreprenad AB. Niclas har inte bara byggt upp ett starkt rykte i Länet, hans vision är att även göra Nordic Power till en framstående aktör inom branschen.

I Nordic Power, ligger fokus på att skapa hållbara tekniska lösningar, vården om miljön är tydlig. Niclas en ledare som bryr sig om det Norrländska arvet och strävar efter att vara en “Schysst” företagspartner för regionens kunder och företag. Med målet att vara en lokal aktör i Norrland och uppnå en nationell närvaro inom endast 5 år, visar Niclas på sitt engagemang och framåtanda.

Niclas förstår att förtroende förtjänas, och för Nordic Power är tillit något som byggs genom ömsesidig respekt och kompetens i varje projekt. Han ser varje uppdrag som en möjlighet att bevisa företagets kompetens och strävar alltid mot framsteg och utveckling.

Målet för Nordic Power och Niclas är tydligt – att driva utvecklingen och forma nästa generations kundupplevelse. De strävar efter att göra det enkelt för kunder att förverkliga sina byggidéer och tar sikte på att ta bort det konservativa inom anläggnings- och maskinbranschen. Niclas och Nordic Power är banbrytande krafter som inspirerar till förändring och framsteg, och hans utnämning som Länets Entreprenör 2023 är en välförtjänt hyllning till hans ledarskap och vision.

Stort grattis till Niclas Burman – Länets entreprenörer 2023!

VD Niclas Burman
Org.nr: 559162-3946
Mail: niclas_burman@hotmail.com
Adress: Enbärsstigen 22 – 941 41 Piteå
Län: Norrbottens län

www.nordicpower.nu/

8 Responses

  1. Pingback: aksara 178
  2. Pingback: bonanza178
  3. Pingback: url

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *