Matte Norberg, VD på Phonkworks System & Media AB, är en verklig branschveteran med en imponerande resa sedan 1999. Genom låg- och högkonjunkturer har han byggt upp en solid kompetens och självförtroende som genomsyrar hans arbete.

De senaste 20 åren har Matte fokuserat på att utveckla sin expertis inom IT-utveckling och mediaproduktion, och han har inte bara hanterat utan excellerat i uppdrag för några av Sveriges största företag. Som Java Software Developer och Engineer har han visat på enastående teknisk skicklighet och problemlösningsförmåga.

Matte är inte bara en framstående företagsledare utan också en hängiven familjeman. Stöttad av sina föräldrar och sin fantastiska familj, Teresia och barnen, har han balanserat framgångsrikt både yrkesliv och personligt liv.

Phonkworks System & Media AB under ledning av Matte Norberg är ett exempel på framstående prestationer och en inspirerande historia. Vi hyllar Matte för hans dedikation, expertis och ovärdeliga bidrag till IT- och mediabranschen.

Stort grattis till Matte Norberg – Länets entreprenörer 2023!

VD Matte Norberg
Org.nr: 559221-2418
Mail: matte.norberg@outlook.com
Adress: KRUKMAKARGATAN 42 – 117 26 Stockholm
Län: Stockholms län
se.linkedin.com/in/matte-norberg

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *