PCM Transport AB, under ledning av Patrick Mäkitaavola, har stolt utnämnts till länets entreprenör och mottar nu ett förtjänt certifikat. Företaget specialiserar sig på godstransporter på väg och erbjuder även logistiktjänster samt andra verksamheter som är förenliga med deras huvudsyfte.

Patrick har en imponerande karriär inom branschen, med över 30 års erfarenhet sedan han inledde sin resa år 1988. Hans hårda arbete och dedikation har varit nyckelfaktorer i företagets framgång. Han nämner också vikten av stöd från sin fru och erkänner det bidrag som partnerskapet har haft i företagets resa, vilket förstärks av ordspråket “bakom en framgångsrik man finns det alltid en kvinna.”

Patrick har klara ambitioner att inte bara fortsätta växa sitt företag utan också att överföra företagsarvet till sina söner. Denna syn på långsiktig framgång och generationsskifte är en inspiration och ett bevis på Patrick och PCM Transports engagemang för branschen.

Vi hyllar PCM Transport AB och Patrick Mäkitaavola för deras framstående bidrag till transport- och logistiksektorn samt för deras vision om hållbar framgång och överlämnande av arvet till kommande generationer.

Stort grattis till Patrick Mäkitaavola – Länets entreprenörer 2023!

VD Patrick Mäkitaavola
Org.nr: 559207-6763
Mail: pcmtransportab@gmail.com
Adress: KUIVAKANGAS 23 – 957 32 Övertorneå
Län: Norrbottens län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *