Birgitta är en företagsledare som inte bara driver Östersunds Assistansförmedling Aktiebolag utan skapar också en miljö som ger helhetslösningar till familjer med barn med unika behov. Sedan Birgitta tog över företaget 2015 har hon visat enastående ledarskap och engagemang.

Ett stort fokus ligger på att erbjuda hjälp och stöd till familjer, och Birgitta är medveten om att detta inte skulle vara möjligt utan det dedikerade arbete som hennes fantastiska medarbetare utför varje dag. Hon hyllar dem och inser att deras insatser är avgörande för företagets framgång.

Birgitta tar även tillfället i akt att hylla dem som har inspirerat och stöttat henne på vägen, inklusive sin gamla chef Nils Åke, företrädaren Maria och den långvariga personalansvariga Jessica. Dessa personer har bidragit till hennes framgång och har varit en viktig del av företagets utveckling.

Birgittas engagemang för att skapa positiv förändring och stödja dem i behov är verkligen beundransvärt. Vi ser med spänning fram emot att se fortsatt framgång och påverkan från Östersunds Assistansförmedling under Birgittas ledning.

Stort grattis till Birgitta Lainio – Länets entreprenörer 2023!

VD Birgitta Lainio
Org.nr: 556617-7217
Mail: birgitta@osdass.se
Adress: ODENSKOGSVÄGEN 27 – 831 48 Östersund
Län: Jämtlands län
ostersundsassistansformedling.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *