Sumiko Ankarsvärd, VD för Nakamura Läkarkonsult AB, är en oerhört dedikerad och kompetent entreprenör som har ägnat många år åt att erbjuda kvalitativ läkarkonsultation inom barn- och ungdomsmedicin samt barn- och ungdomspsykiatri. Hennes passion och engagemang för sitt arbete har varit en viktig drivkraft bakom företagets framgång och positiva påverkan på samhället.

Sumiko älskar det hon gör och brinner för att göra skillnad i barns och ungas liv genom sin medicinska expertis. Hennes yrkeserfarenhet och dedikation till att främja hälsa och välbefinnande för de unga generationerna är en inspirerande berättelse om engagemang och omtanke.

Förutom sitt professionella engagemang är Sumiko tacksam för det stöd hon får från sin sambo och sina barn. Familjen har varit en viktig stöttepelare och en del av hennes framgångsresa.

Vi vill hylla Sumiko Ankarsvärd för hennes exceptionella arbete och dedikation till att förbättra hälsan och välmåendet för barn och unga. Hennes insatser är värdefulla och inspirerande, och vi ser fram emot att fortsätta följa hennes framgångar inom branschen.

Stort grattis till Sumiko Ankarsvärd – Länets entreprenörer 2023!

VD Sumiko Ankarsvärd
Org.nr: 559058-0618
Mail: sumikoankarsward@hotmail.com
Adress: REPSLAGAREGATAN 3 A LGH 1101 – 413 18 Göteborg
Län: Västra Götalands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *