MSV Entreprenad AB, under ledning av Michael Olsson, har blivit erkända som länets entreprenör och tilldelats ett välförtjänt certifikat. Företaget specialiserar sig som ställningsföretag och utmärker sig genom nära relationer och hög kvalitet både när det gäller säkerhet och utförande.

När Michael startade företaget hade han en vision att växa tillsammans med de företag de samarbetar med. Idag håller de fast vid denna vision genom att behålla ett begränsat antal företagspartners, cirka 5-6, och arbetar nära med personliga kontakter. Deras engagemang ligger i att tillgodose kundernas intressen och säkerställa hög kvalitet. Utbildning är en central del av deras verksamhet för att säkerställa att alla är rätt utbildade och uppfyller höga standarder.

MSV Entreprenad AB, med sina många års erfarenhet i ledningen, är en pålitlig och ansvarsfull partner inom ställningsbyggbranschen. Certifikatet är en bekräftelse på deras starka engagemang för kvalitet och säkerhet. Vi önskar MSV Entreprenad AB fortsatt framgång i deras entreprenöriella strävanden.

Stort grattis till MSV Entreprenad AB – Länets entreprenörer 2023!

VD Michael Olsson
Org.nr: 559285-2189
Mail: info@msventreprenad.se
Adress: FOLKUNGAGATAN 28 B – 753 36 Uppsala
Län: Uppsala län
msventreprenad.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *