MRO INTERNATIONAL AB är en förebild inom branschen och en värdig mottagare av utmärkelsen som länets entreprenör. Deras engagemang för att erbjuda bästa möjliga service präglar varje aspekt av deras verksamhet.

Med en imponerande bredd av kompetens inom pensioner, förmåner, upphandlingar, och avtal till ledande befattningshavare, har MRO INTERNATIONAL AB visat sig vara en pålitlig partner för sina kunder. Deras dedikation till området Compensation & Benefits gör dem till en ledande kraft inom branschen.

Vi vill hylla MRO INTERNATIONAL AB för deras framstående prestationer och betona deras engagemang för kundnöjdhet och professionell service. Tack för att ni är en sådan viktig del av näringslivet i vårt län!

Stort grattis till MRO INTERNATIONAL AB – Länets entreprenörer 2023!

VD Rolf Ödmark
Org.nr: 559062-3343
Mail: rolf.odmark@mroInternational.eu
Adress: TORSPLAN 8 – 113 65 Stockholm
Län: Stockholms län
mrointernational.eu/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *