Vi är stolta över att tilldela Micke Jönsson titeln som länets entreprenör och gratulerar honom till denna välförtjänta utmärkelse. Hans dedikation till kvalitet och kundtillfredsställelse är en förebild för branschen.

Micke Jönsson, VD för M&N Plattsättning AB, är en enastående entreprenör inom plattsättning och försäljning av kakel. Han har framgångsrikt drivit sitt företag och skapat en stark kundbas genom att fokusera på hög kvalitet och kundnöjdhet.

M&N Plattsättning AB, under Mickes ledning, har etablerat sig som en pålitlig partner inom branschen. Genom att erbjuda enastående plattsättningsarbeten och kvalitetskakel har Micke byggt upp långvariga relationer med fasta kunder. Dessa kunder återvänder regelbundet, en indikation på det pålitliga och högkvalitativa arbete som Micke och hans team levererar.

En av Mickes framstående egenskaper är hans engagemang för att säkerställa kundnöjdhet. Han har lagt vikt på att överträffa kundernas förväntningar och har därigenom skapat en positiv rykte som en plattsättningsentreprenör som levererar på löftena.

Stort grattis till Micke Jönsson – Länets entreprenör 2023!

VD Micke Jönsson
Org.nr: 559214-0148
Mail: m-n.plattsattning@telia.com
Adress: Arkitektgatan 51 1203 – 215 63 Malmö
Län: Skåne län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *