Vi är stolta och glada över att få gratulera Patrik Karlsson, vinnaren av priset som länets entreprenör för 2023 med sitt framstående företag, L-tech AB. Patrik har tillsammans med sitt team gjort enastående prestationer inom branschen, och hans dedikation till kvalitet och innovation har positionerat företaget som en ledare på marknaden.

L-tech AB har på senare tid ingått i ett givande samarbete med Verktygsservice för att erbjuda sina kunder ännu bättre service och möjligheter. Tillsammans har de skapat ett gemensamt moderbolag och blivit den ledande aktören i Sverige när det kommer till lasersvetsning, både i termer av antal maskiner, kundbas och omsättning.

L-tech har varit verksamt sedan 2016 och har etablerat sig i moderna och ändamålsenliga lokaler. Deras motto är tydligt och imponerande: “Flexibilitet och hög kvalitet.” Det är denna filosofi som genomsyrar allt de gör, och ingenting är omöjligt för dem när det kommer till att leverera enastående resultat till sina kunder.

Patrik Karlssons utmärkelse som länets entreprenör för 2023 är en hyllning till hans vision, ledarskap och passion för att driva företaget framåt. Vi ser fram emot att följa L-tech AB:s fortsatta framgångar och deras fortsatta bidrag till teknik och industri. Stort grattis till Patrik Karlsson och hela teamet på L-tech AB!

Stort grattis till Patrik Karlsson – Länets entreprenör 2023!

VD Patrik Karlsson
Org.nr: 556953-9504
Mail: patrik@l-tech.se
Adress: LUNDAVÄGEN 52 – 333 71 Bredaryd
Län: Jönköpings län
https://verktygsservice.nu/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *