Farhad Isa är en inspirerande och ambitiös entreprenör som driver sitt eget kaffeföretag med framgång. Hans samarbete med Mio Möbler visar på hans förmåga att bygga och bibehålla värdefulla partnerskap för att stärka företaget.

Att vara egenföretagare från 18 års ålder visar på Farhads dedikation och entreprenörsanda. Han har kämpat hårt för att öka framgången för sitt företag och har kontinuerligt strävat efter att överträffa förväntningarna.

Farhad och hans team gör inte bara det nödvändiga; de går alltid det lilla extra för att säkerställa att deras kunder är nöjda och vill återkomma. Deras beslut att satsa på kvalitet före kvantitet visar på deras engagemang för att leverera produkter och tjänster av högsta standard.

Vi är stolta att tilldela Farhad Isa titeln Länets Entreprenör 2023. Hans framgångsrika resa som entreprenör och fokus på kvalitet och kundnöjdhet är verkligen beundransvärda. Vi ser med spänning fram emot att följa deras fortsatta framgångar och innovationer inom branschen.

Stort grattis till Farhad Isa – Länets entreprenörer 2023!

VD Farhad Isa
Org.nr: 559085-1860
Mail: isafarhad@hotmail.com
Adress: DIALOGGATAN 2 – 141 75 Kungens Kurva
Län: Stockholms län
instagram.com/kafebyliam.kungenskurva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *