Tobias Soläng, VD för Leda Snygg, är en framstående entreprenör som har gjort betydande framsteg inom konsultbranschen för projektgenomförande vid ny- och ombyggnation av fastigheter. Hans engagemang och ledarskap har varit avgörande för Leda Snyggs framgång och rykte som en pålitlig partner inom branschen.

Tobias vill särskilt lyfta fram och hylla Malin Ahlgren och alla fantastiska medarbetare som har bidragit till företagets framgångar. Det är tydligt att teamets samarbete och hängivenhet har varit en kritisk faktor i att uppfylla och överträffa kundernas förväntningar.

Leda Snygg sätter kundens behov och förväntningar i centrum för varje projekt. Genom att inleda varje projekt med en gemensam definition av förväntningarna skapar företaget en stark grund för framgångsrika resultat. Regelbunden projektrapportering och personliga kunduppföljningar visar på företagets dedikation till att ge kunderna trygghet och full insyn i projekten.

Vi vill hylla Tobias för det hårda arbete och den energi han och hans team lägger ner i varje projekt. Genom att tilldela honom titeln Länets Entreprenör 2023 erkänner vi inte bara Leda Snyggs professionella framgångar utan också det positiva inflytande de har haft på branschen. Vi ser fram emot att fortsätta följa deras resa och önskar dem fortsatt framgång.

Stort grattis till Tobias Soläng – Länets entreprenörer 2023!

VD Tobias Soläng
Org.nr: 556714-5544
Mail: tobias.solang@ledasnyggt.se
Adress: NYTORGSGATAN 17 – 116 22 Stockholm
Län: Stockholms län
ledasnyggt.se/
instagram.com/ledasnyggt/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *