Med enastående prestationer genom åren och ett genuint intresse av att förbättra individens tillvaro har Patrik Thorsell och LaVie Behandling AB förtjänat titeln som Länets Entreprenör 2023! Genom lång erfarenhet och hängivenhet för att hjälpa människor att långsiktigt förbättra sina liv har Patrik lyft företaget till otroliga höjder.

Kvaliteten och omsorgen som LaVie Behandling AB tillför är helt dedikerad och hjälper stadigt sina kunder att återintegreras i samhället. Inom områden som HVB och Stödboende har de tydligt visat sina prestationer och satt standarden för branschen.

Vi är glada över att tilldela Patrik Thorsell och LaVie Behandling AB med denna välförtjänta utmärkelse som Länets Entreprenör 2023. Det är inspirerande att se hur de genom sitt arbete gör verklig skillnad i människors liv och samhället som helhet.

Stort grattis till Patrik Thorsell – Länets entreprenörer 2023!

VD Patrik Thorsell
Org.nr: 556932-5474
Mail: patrikthorsell@hotmail.com
Adress: HEJARGRÄND 2 – 721 33 Västerås
Län: Västmalands län
laviebehandling.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *