Kurt Johansson, den värdiga vinnaren av priset “Länets Entreprenör för 2023”, är en dedikerad företagsledare som har präglat gräv- och anläggningsbranschen i över fyra decennier. Med en imponerande karriär som företagare sedan 1975 har Kurt visat en oöverträffad passion och engagemang för sitt arbete.

Under de senaste 30 åren har Birgitta varit Kurt’s pålitliga partner, en del av resan och en viktig del av hans framgång. Tillsammans har de skapat och upprätthållit en verksamhet som inte bara utmärker sig i branschen utan också värdesätter och prioriterar starka kundrelationer.

För Kurt är kunderna av yttersta vikt, och han har dedicerat sin tid och energi för att bygga och bibehålla dessa relationer. Hans förmåga att förstå och möta kundernas behov har varit en nyckel till hans framgång, och priset är ett välförtjänt erkännande av hans enastående insatser.

Kurt Johansson är mer än en entreprenör; han är en eldsjäl som brinner för sitt arbete och branschen. Att vinna detta pris är inte bara en hyllning till hans yrkesmässiga framgång utan också ett erkännande av den passion och dedikation han har lagt ner i sitt arbete genom åren. Han är en förebild för andra i branschen och ett bevis på att när man älskar det man gör, kan man nå nya höjder och fortsätta blomstra i sitt företag över lång tid.

Stort grattis till Kurt Johansson – Länets entreprenörer 2023!

VD Kurt Johansson
Org.nr: 556606-3201
Mail: lallisobirgitta@gmail.com
Adress: Alsings Väg 39 – 777 51 Smedjebacken
Län: Dalarnas län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *