Krister Persson, VD för KPIG AB, har med stor expertis och över 28 års erfarenhet skapat en framstående verksamhet inom teknisk märkning för både industri och VVS-anläggningar. Sedan företagets grundande 2013 har Krister och hans team visat på en imponerande nivå av dedikation och kvalitet i sitt arbete.

Att vara involverad i verksamhet i Norge visar på företagets internationella räckvidd och framgång. Vi vill hylla Krister för hans ledarskap och önskar honom och KPIG AB fortsatt framgång och erkännande. Ett stort tack till alla arbetskollegor som har bidragit till företagets framgångar. Erat arbete är en inspiration för andra företag och entreprenörer!

Stort grattis till Krister Persson – Länets entreprenörer 2023!

VD Krister Persson
Org.nr: 556969-4135
Mail: krister@kpig.se
Adress: MOVÄGEN 4 – 818 30 Valbo
Län: Gävleborgs län
kpig.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *