Ragna Berlin, VD för Konstpool Aktiebolag, är en framstående entreprenör inom konstbranschen. Genom sitt arbete har hon skapat en plattform som främjar konstnärers verksamhet och ger praktiska lösningar för hela konstgemenskapen.

Konstpool Aktiebolag är mer än bara en webbplats; det är ett administrativt system som underlättar att ansöka till uppdrag, jobb, stipendier, residens och mycket mer, samt förenklar hantering och bedömning av ansökningarna för uppdragsgivare. Ragna har verkligen lyckats bygga upp en central plats att nå ut via och för konstnärer att hitta information som hjälper dem att utveckla sina verksamheter.

Ragnas erfarenhet som konstnär har gett henne en unik insikt i konstbranschen. Genom Konstpool Aktiebolag tar hon det ett steg längre genom att inkludera dans och performance. Hennes önskan att även underlätta för dessa grupper visar på hennes innovativa och expansiva synsätt.

Vi är stolta att tilldela Ragna Berlin titeln Länets Entreprenör 2023. Hennes arbete med Konstpool Aktiebolag har  skapat en digital plattform för en kreativ gemenskap där konstnärer kan blomstra och utvecklas. Vi ser med spänning fram emot att följa deras fortsatta framgångar inom kulturen.

Stort grattis till Ragna Berlin – Länets entreprenörer 2023!

VD Ragna Berlin
Org.nr: 556908-3644
Mail: ragna@konstpool.se
Adress: VÄSTRA HENRIKSBORGSVÄGEN 38 – 131 72 Nacka
Län: Stockholms län
konstpool.se/sv/home

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *