Jonas, en mästare inom ventilation med över 25 års erfarenhet, är verkligen en stjärna i branschen. Hans passion för ventilation är inget annat än en familjetradition, och med förebilder som pappa, morbror och kusin är det tydligt att det är en kallelse snarare än bara ett yrke. Jonas har inte bara tagit med sig sin omfattande erfarenhet från över två decennier inom branschen utan har också skapat en perfekt balans mellan arbetsliv och privatliv.

Genom att starta Klimat & Fastighetsteknik i Trosa 2019 har Jonas visat att hans expertis och dedikation är receptet på framgång. Företagets snabba expansion är ett bevis på hans förmåga att inte bara uppfylla utan överträffa kundernas förväntningar. Jakten på kompetent personal är konstant, och Jonas är redo att ta itu med alla utmaningar, oavsett om det är i Uppsala, Stockholm eller Södermanlandslän.

Inget uppdrag är för stort eller för litet för Jonas och hans team. De har inte bara accepterat uppdrag från Statens fastighetsverk och Stockholmsmässan, utan har också framgångsrikt tagit sig in i byggnader som inte alla vågar sig in i. Ett stort grattis till Jonas och hans team för att ha blivit tilldelade titeln Länets Entreprenör 2023! En välförtjänt utmärkelse för en passionerad och skicklig ledare.

Stort grattis till Jonas Granander – Länets entreprenör 2023!

VD Jonas Granander
Org.nr: 559200-3239
Mail: jonas@ventilationonline.se
Adress: GÄRDESVÄGEN 10 – 619 73 Vagnhärad
Län: Södermanlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *