Kimmo Jokiniemi, VD för KiJo Bygg AB, är en framstående entreprenör som har blivit utnämnd till länets entreprenör och nu får ett välförtjänt certifikat! Med en inriktning på bygg- och anläggningsarbeten samt uthyrning av inventarier och maskiner har KiJo Bygg AB gjort betydande avtryck inom branschen.

Kimmo Jokiniemi och hans team på KiJo Bygg AB har visat enastående yrkeskunnighet, dedikation och kreativitet i varje projekt de tar sig an. Genom att leverera högkvalitativa resultat har de vunnit förtroendet hos sina kunder och blivit en pålitlig aktör inom byggsektorn.

Vi vill gratulera Kimmo Jokiniemi och hela KiJo Bygg AB för deras imponerande prestationer och önskar dem fortsatt framgång på deras entreprenörsresa. Stort grattis till denna välförtjänta utmärkelse och certifikatet som länets entreprenör!

Stort grattis till Kimmo Jokiniemi – Länets entreprenörer 2023!

VD Kimmo Jokiniemi
Org.nr: 559118-5334
Mail: kimmo@kijobygg.se
Adress: VERKSTADSVÄGEN 2 – 737 70 Fagersta
Län: Västmanland län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *