KHR Vattenrening AB har på imponerande kort tid positionerat sig som en ledande aktör inom branschen, och Karl-Henrik Rinne har varit en förebild när det gäller kompetens och visionärt ledarskap. Genom hans engagemang och framtidstänk har företaget blomstrat och satt ambitiösa mål som de konsekvent strävar efter att uppnå.

Det innovativa franchiseupplägget med JMS Vattenrening visar på deras strategiska och framåtblickande inställning, vilket säkerställer att de fortsätter att leverera tjänster och produkter av högsta kvalitet till sina kunder. KHR Vattenrening har snabbt blivit ett namn att lita på när det kommer till vattenrening och har etablerat sig som en pålitlig aktör på marknaden.

Det är med stor glädje och erkännande som vi tilldelar Karl-Henrik Rinne och KHR Vattenrening titeln som Länets Entreprenör 2023. Vi ser fram emot att fortsätta följa deras framgångsrika resa och de positiva effekterna de har på samhället.

Stort grattis till Karl-Henrik Rinne – Länets entreprenörer 2023!

VD Karl-Henrik Rinne
Org.nr: 559166-9279
Mail: karl-henrik.rinne@jms-vattenrening.se
Adress: GURENTORP 245 – 446 95 Älvängen
Län: Västra Götalands län
jms-vattenrening.se/lokalkontor/goeteborg-norr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *