Vi höjer våra hattar för Marcus och hans enastående arbete på Kakelsättarna i Örebro AB, som nu utnämnts till länets entreprenör. Det är med stor stolthet vi överlämnar detta certifikat för att hedra Marcus och företagets imponerande insatser inom bygginstallationer, med fokus på kakelsättning.

Marcus har visat en exceptionell uppskattning för kvalitet och kundrelationer. Genom sitt dedikerade arbete har han skapat en stark grund för Kakelsättarna i Örebro AB, där kunden står i centrum och nöjdheten är av högsta prioritet. Bolaget är specialiserat på bygginstallationer med huvudinriktning på kakelsättning. Marcus och hans team har etablerat sig som pålitliga aktörer inom branschen och har skapat vackra och hållbara ytor för sina kunder.

Vi hyllar Marcus och Kakelsättarna i Örebro AB för deras bidrag till byggbranschen och deras engagemang för att leverera högkvalitativa resultat. Med detta certifikat erkänner vi företagets position som länets framstående entreprenör inom kakelsättning och bygginstallationer. Vi ser fram emot fortsatta framgångar och önskar dem allt gott i framtiden.

Stort grattis till Marcus Wreeth Saarväli – Länets entreprenörer 2023!

VD Marcus Wreeth Saarväli
Org.nr: 559208-0971
Mail: info@kakelso.se
Adress: Tjuse 517 – 705 91 Örebro
Län: Örebro Län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *